רד הוט צ'ילי סקרס

vigiman

New member
אני:

האם הצ'יליז הוקמו לפני או אחרי שנולדת? לפני שנולדתי חח -מה היית עושה כדי לפגוש את הצ'יליז? אממ די הרבה דברים אבל לא דברים שיפגעו יותר מדי -האם יש לך דברים של רהצפ בחדר? (כמו פוסטרים, כריות, כותנת לילה ) פוסטר שהדפסתי חח וחוץ מזה כלום אבל אני מתכנן לקנות עוד מעט -מה ההורים שלכם חושבים על הפפרז? הם דווקא די אוהבים אותם זתומרת לא הכי הכי אבל אבא שלי לפעמים שומע באוטו ושאני שומע שירים שלהם ואמא שלי שומעת במקרה אז היא אומרת שזה יפה(חלק)

אוו אוו תשמעו את שלי:

האם הצ'יליז הוקמו לפני או אחרי שנולדת? אחרי מה היית עושה כדי לפגוש את הצ'יליז? הרבה דברים. אבל כמובן עד גבול מסוים. האם יש לך דברים של רהצפ בחדר? כן הרבה מאוד פוסטרים. מה ההורים שלכם חושבים על הפפרז? אמא שלי די אוהבת אותם.וכשאח שלי מקלל אותם היא דווקא אומרת לו שהם הרבה יותר טובים מכל מה שהוא שומע. אבא שלי? לא יודעת. הוא דווקא מחבב את shedows colides with people של ג'ון

אילתושי

New member
סקרס מעניין

-האם הצ'יליז הוקמו לפני או אחרי שנולדת? כמה שנים לפני. -מה היית עושה כדי לפגוש את הצ'יליז? חוסכת כסף ונוסעת לארה"ב. -האם יש לך דברים של רהצפ בחדר? היה לי פוסטרון קטן, אבל הורדתי אותו כבר, ויש לי חולצה (מאד יפה. מקדימה הפרונט של BSSM, מאחורה ה"סמל" שלהם - הכוכבית העגולה הזו.) -מה ההורים שלכם חושבים על הפפרז? לא אוהבים אותם. אבא בכלל חושב שזה לא נקרא מוסיקה, אמא פשוט לא אוהבת.

למעלה