רד אלארט 2

ilanos

New member
רד אלארט 2

כרגע הזמנתי מראש את המחשק הזה מחו``ל. מה אתם אומרים? עשיתי טעות? לא תצליחו לשכנע אותי בחיים, אבל בכל מקרה, מעניין אותי מה אנשים חושבים על המשחק הזה. לדעתי, רד אלארט הראשון היה ונשאר המשחק הטוב ביותר בהיסטוריה, יחד עם קומאנד אנד קונקר המקורי...

Lonely_Angel

New member
;-p

משתתף בשימחתך אבל... לך תדע red alert 2 יכול להיות בסופו של דבר כמו Tiberian Sun שאיכזב מאוד והיה חסר בו הרבה דברים כמו : יחידות מעניינות... ודברים חזקים מול חלשים ותוספות למסכים... למשל היו שם יחידות שהיו אמורות להיות חזקות מאוד אבל 6 חיילים קטנים היו מורידים אותם ואם היית נלחם היה לך סיכוי קטן מאוד לנצח גם אם היו לך היחידות הטובות ביותר... גם השעמום של המשימות שמזכירות את המשחקים השניים... בקיצור תיזהר שלא תתאכזב כי אתה אפילו לא יודע הרבה על המשחק וגם אם מדברים עליו הרבה... בדר``כ הרבה רעש - תוצר חלש!

ilanos

New member
תראה...

קודם כל, עוד לא ראיתי הרבה משחקים שקיבלו ביקורות של 93+ בעיתונים בחו``ל, דיווחים נלהבים של כל מי שיצא לו לשחק בהם באחד מהצגות הבטא, ובסוף איכזב... בלי שום קשר - מה כל כך גרוע בזה ש-שש חיילים יכולים לחסל יחדיה אחת? ``סיכויים קטנים לנצח``? למה? אז תבנה גם שש חיילים קטנים! לא הבנתי בדיוק מה הכוונה שלך... דווקא אהבתי את טיבריאן סאן. יכול היה להיות יותר טוב, אבל לדעתי יצא די מוצלח גם ככה.

roy x

New member
BLIZZARD

אני אישית אוהב יותר את משחקי האסטרטגיה שלהם יותר חדשניים אני מחכה מאוד לWARCRAFT 3

ilanos

New member
יותר חדשניים במה?

אני שומע את הטיעון הזה הרבה מאוד, ולא מבין למה אנשים מתכוונים... אישית, אני לא אוהב את משחקי האסטרטגיה של בליזארד בגלל הממשק שלהם. אולי הוא נותן לכל יחידה לבצע עוד כמה פעולות, אבל לדעתי הוא הופך את כל המשחק לסתם מירות קליקים על העכבר. אבל בלי שום קשר - מה בדיוק בליזארד חידשה כל כך הרבה שווסטווד לא?

roy x

New member
במה??

תראה את ההבדל בין וור קרפט3 לרד אלרט2 מי יותר מחדש כאן? אפילו סטר קרפט חידש יותר מטאיברין סאן ואני ווסטווד גרואים רק שהם צריכים לחדש

ilanos

New member
אבל...

תראה את ההבדל בין דיון 3 לוורקראפט 3. מי יותר מחדש? לא ראיתי בסטארקראפט שום חידוש על וורקראפט 2 פרט לגימיק של הגיוון בין שלושת העמים, שלי לא הזיז בכלל.

scahttenjager

New member
אמרת רד אלרט....

ולא דיון 3 וחוץ מזה ווסטווד לא שחררה screen shots רק סקיצות מהסירטונים, ולא מהמשחק לעומת זה וורקראפט 3 יש לו כבר screen shots והם ממש על רמה אגב..., זה לא הולך להיות כמו כל משחק אסטרטגיה שהיה. הפעם זה סגנון חדש לגמרי, שווה לבדוק

ilanos

New member
מה???

על מה אתה מדבר? ווסטווד כבר שיחררה סרטון די ארוך מהמשחקיות של דיון 3 והוא נראה נפלא. ובאשר לוורקראפט 3, בהתחלה הוא באמת היה אמור להיות משהו מעניין, אבל עם הזמן בליזארד ביטלו לחלוטין כמעט את כל התוכניות שלהם להפוך אותו לשילוב בין אסטרטגיה למשחק תפקידים, והוא חזר להיות סתם עוד משחק אסטרטגיה.

למעלה