רדיפה מתמשכת...

רדיפה מתמשכת...

חברים יקרים תשמחו בחלקכם אני יודעת שיש בינינו שעוברים הרבה סרטים בחיים שלהם באהבה עצמית, תקשורת, כלכלית, חברתית, זוגית, בריאותית ועוד הרבה מצבים למדתי אומנם שיש השלמה אך אין שלמות מעבר ל"אני" שלי אך כשאנו רואים את סבלם של אחרים אנו מתנחמים ומבינים שיש יותר גרוע בחיים צריך תמיד להודות לקיים כך זה בעולמנו אם ילדנו בריאים ויש לנו פרנסה והחברים שסביבנו טובים אלינו אז יש לנו בעיה בזוגיות הבדידיות משרה לנו תחושה שאנו אבודים, לא רצויים, לא מאושרים וכך כל כמה חודשים חל בחיינו שינוי שמטיב בתחום אחד והשני חסר או פגוע כאילו מן טבעיות שכזו מן שרשרת שחייבת להיות עם פתח של חוסר שלמות אולי כי אנו עם ציפיות גדולות ועם הגדרות מוגזמות לשלמות שאליו קשה לנו להגיע , להרגיש, להשיג, ולמלא הגעתי למסקנה ראשית לקבל את העובדה שאין ולא תהיה שלמות בשרשרת החיים שלי אם אמשיך לצפות או להגדיר "מאושרת" רק כאשר כל חוליות חיי תהיינה קשורות ומושלמות עליי ללמוד ששום דבר לא מובן מאליו ושכל חולייה היא שלם בזכות עצמו ולשמוח על קיימו וגם את החוליה הפתוחה לקבל אותה כמבחן למידה, עשייה להשלמתה פשוט לראות את חיי כמשחק קיום ממקום של אחראי ולא קורבן

אכן.

תובנה מעניינת.... וזה הזמן לומר: בהתבוננות..ראיתי שאין דבר מושלם..ומשלימה עם זה... משו כזה..הולך?

אין קשר...

החתימה שלי מדברת על ה"אני" שלי ולא על חיי "באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלמות = השלמה" נכון ואולי במתכוון לא נכתבה כך - באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלמות = השלמה עצמית אך החתימה שלי היא המטרה שלי הראייה שלי העתידית כי אדם לא יכול להגיע לשלמות בחייו לפני לשיגיע לשלמות עם עצמו היום לאחר שאני עברתי דרך שלמה והשלמתי עם עצמי וגם השלמתי עם החיים שלי והבנתי ששלמות לא אוכל ליצור בחיים שלי אפרט עם ה"אני" שלי אני השלמתי ושלמה עם עצמי ועם חיי השלמתי אך הבנתי שלא אגיע לשלמות כלומר עלי יש לי שליטה אך לא על החיים וזה המסר שלי היום

ת'אמת..

סתבכתי.. ובחיי שבתבוננתי בכל מילה שכתבת.. ולא מצאתי את מה שחיפשתי.. השלמה ממקום של כח..ולא ממקום של חולשה...ותחושת הפסד בקרב.. השלמה עם עצמך..צריכה לבוא כתרועת ניצחון.. לפחות אצלי זה כך..

G a v ® i e L

New member
סבלם של אחרים,

לא אמור לתת נחמה לסבלך היחסי, אולי נחמה ריגעית. משברים ומהמורות בשביל החיים חייבים להיות מעובדים ומטופלים ולא רק במבחן ההשוואה מול מוכה הגורל האחר. הסבל הקיומי הוא מנת חלקו של המין האנושי, הוא יתעורר ומתעורר, לומדים לחיות איתו, ע"י בריחה או התעמתות. הוא יהיה שם, ללא קשר לדימוי העצמי שלך כשלמה, כקרבן או כאחראי. קשה להודות, אך יש משהו מאוד משחרר בהכרה בו ובידיעה שאנו בני חלוף.

יערית

New member
כמה אפשר עוד לטחון את החיים ממבט

פילוסופי? עד שהשיש יסגר מעלינו או יומיים לפני,עד אז רצוי ומומלץ לחיות בכל דרך שתירצי,רק עם הרבה שמחה ואושר פנימי שאותו את חולקת עם הסביבה.(וזה מדבק) שלמות נראה לי כמו מנטרה כזו שנתפסים בה והיא הופכת למטרת הדרך ולא הפוך,בדרך יש אבנים,סלעים,הרים,גאיות,נחלים,ציפורים,פרפרים,עכבישים,ועוד הרבה דברים יפים קשים כואבים ומצחיקים שהם הריקמה האנושית שאותה אנחנו חיים, כל השאר זה לגלגול הבא שלך.

ואני אומרת

שיש רק את העכשיו. באמת שיש רק את זה. משום שההוא למעלה..[אילנה זה לא בשבילך..את הרי לא מאמינה ] מחכה עם הפתעות בסיבוב וטורף קלפים כך שמאוד קשה לתכנן..אז עכשיו יודעת בדרך הקשה שהחיים הם עכשיו..כל יום והרגע שלו..כל דקה..כל שעה..זה העתיד שלי. להתפלסף? מה יש להתפלסף ..שמעמידים אותך מול עובדות..אלו הם החיים..ומומלץ למצות כל דקה לתומה. בגדר האפשרי..

מצוטטת

New member
../images/Emo207.gif

רץ עכשיו
בנושא קראתי שיש עליו המלצות חמות { אולי יכול לתת גמלך פתח למחשבה...

רדיפה..

בכלל כל דבר שאנו רודפים אחריו..לא מביא את האושר כנ"ל גם הרדיפה אחר האושר או השלמות..או הכסף..או זוגיות..או גבר...או כל דבר אחר.. מה שמביא את האושר..זה הידיעה שהוא נמצא אצל כל אחד..שעם מעט הבנה מה חשוב לו בחיים ואיך הוא רוצה לחיות.. והרמוניה.. שילוב של חלום ועשייה..משהו דומה להגשמה עצמית כזו..

מצוטטת

New member
../images/Emo13.gif

אם ככה אני לא יחידה {במינה} שחושבת שהחיים הם וואחד
כל אחד וה
שEלו

אם כבר סרטים..אז ה"מיים"

הודו - שנת 1938 ..סיפורן של האלמנות בהודו.. נופים מדהימים, תרבות עתיקה ומעניינת.. סרט סוחף, מרגש כמעט עד דמעות, לעיתים משעשע.. מומלץ בחום. 8.5 בסולם איציק.

מרדף לשלמות = מתכון לתסכול..

מי שרודף אחר השלמות ומנסה להיות מושלם יהיה מתוסכל.. מי שיודע שלעולם לא יהיה מושלם אבל לא מקבל את החסרונות שלו.. גם יהיה מתוסכל.. רק מי שיודע שהוא לא מושלם וחי בשלום עם החסרונות שלו.. חי בהכי שלמות שיש.. אבל הכי הכי טוב זה לחיות ולהרגיש כמו בדוגמה האחרונה שכתבתי, ומאידך להמשיך (בקטנה) ל"שפר ול"שכלל" את עצמך.. בכל אופן...בשנייה האחרונה לחיי אהיה הכי קרוב לשלמות..

d a n i e l s 5

New member
רוצה להבין....

אתה אומר בעצם שאני (או כל אחד אחר) צריכה לקבל את החסרונות שלי בלי לשאוף לשפר/לשנות אותם ? על משקל .... ככה אני וזה מה יש ! דניאל'ס שמכירה כמה חסרונות שלה ועובדת על שינויים /שיפורים :))))

למעלה