רדיו 99 מה קורה שם?

גלעד2211

New member
רדיו 99 מה קורה שם?

אפילו תוכנית הבוקר ירדה....מה כיוון התחנה? גלגל"צ מס.2 רק לא מחשבון משלם המיסים? דווקא נוסחה הגלגל"צית עובדת לא רע.

גלעד2211

New member
אגב, לפי דעתי רדיוס הכי טובים

יש קו מוסיקלי לכולם כל אחד יכול לבחור מה מתאים לו לשמוע שם. בעיניי תחנה מעולה שעונה לצרכיהם של כלל הציבור.

מה אתה בכלל משווה בין שתי התחנות.

תראה את רמת השדרנים ברדיוס ואת רמת השדרנים בתחנה השניה... כל מילה מיותרת.

גלעד2211

New member
לא משווה וגם זה לא נכון להשוות

כי 99 הולכים לכיוון הגלגל"ציי ששם השדרן צץ מידי 4 שירים אומרים מה נוגן קצת דיווחי תנועה וזהו. ברדיוס זה קונספט אחר לגמרי לכל תוכנית יש ייעוד וייחוד אחר.

lala280

New member
לא מבין למה לא להחזיר את רדיו buo או esc????

גם ככה לא נשארו שמה שדרנים וכל היום זה רק מוסיקה אז למה לא מוסיקה כמו שהיה פעם? בא לי לצרוח על מנהל התוכניות (עלק תוכניות..) אין מה להגיד אחרי שנתיים פלוס רדיו 99 נראה רע מאוד ועד עכשיו קשה לי עם זה שאני פותח את התדר 99fm ואני מאזין לשירים מגעילים וג'ינגלים דפוקים.לא יאומן לאיזה רמה נמוכה יכולים לעשות מרדיו שהיה בעבר מספר 1 לרדיו מספר 0. כ"כ קרוב-כ"כ רחוק.

רונית צודקת ,השדרים ב רדיו 99 ברמה הרבה יותר

גבהוהה,ברדיו 99 לא מעסיקים בני משפחה.וזה רדיו מקצועי לחלוטין,אגב מרבית השדרים ברדיו 99 ,הם בעלי תואר אקאדמי

אני חושב שרונית התכוונה בדיוק להיפך

ומה זה משנה תואר אק(א)דמי ,אם שדרנית אומרת ב-99 אחרי שהשמיעה שיר של קלי רולנד שהדבר היחיד שאפשר להגיד עליה היא שהיא קרובת משפחה של ביונסה.כנראה שהבנה בסיסית בעולם המוסיקה לא לומדים באק(א)דמיה. וזה לא נאמר בבדיחות הדעת,היא ספרה את 2 השירים שלה עם נלי ועם דיויד גואטה וזהו ואז אמרה את מה שאמרה,בושה.

מה קורה גם עם אתר האינטרנט שלהם ?

כמה שנים (עלק) לוקח לשדרג אתר? www.radio99.co.il מישל (קרמרמן), גבי (ביטון) - תתעוררו כבר

למעלה