רדיו 99 אף אם משתפרים

mbarak2

New member
מסכים איתך!

כבר ציינתי שלדעתי המוסיקה שם היא מעולה, עדכנית ותוססת. מה צריך יותר מזה?

olli3

New member
מנהל
ברק היא לא עדכנית

יש כל כך הרבה שירי פופ ורוק וגם שחורה שקטה (ש99 משמיעים אבל לא את החדשים) שרדיו 99 פשוט לא משמיעים. גם בז'אנר של להדמות לגל"צ הם זהים לה בעניין הכנסת שירים חדשים, כך שאני אומר שהם יותר גרועים אפילו מגלגל"צ. ושמתי לב לשינויים במהלך שעות היום, INBOX SUMMER LOVE וכו'. הכל נשמע כמעט אותו דבר.

mbarak2

New member
עדכנית...

תראה, המושג מוזיקה עדכנית" היא די מורכבת ובעייתית. סתם דוגמא משנות ה- 80. להיט הסולו הראשון של ג'ורג' מייקל - לחישה פזיזה היה להיט השנה בבריטניה,אם אינני טועה בשנת 84. בסוף שנת 85 הוא זכה בתואר שיר השנה במצעד הרשמי האמריקני. אתה קולט? שנה שלמה אחרי. אז נגיד שהיום בעידן כפר הגלובלי לא יתכן מצב כזה(?) אולי. אבל גם היום אי אפשר למצוא אף תחנת רדיו בכל העולם (תקן אותי אם אני טועה)המתהדרת כאחת שמביאה למאזינים כל להיט עכשווי שיוצא מהמכבש ממדינה אחרת. ראה את המצעד הבריטי, ישנם שם שירים שרק עתה עולים שם בעוד באר"הב כבר עושים דרכם מטה. כמו- ליידי גאגא, קטי פרי ועוד כמה שכרגע אינני זוכר אבל באר"הב הם כבר די מתיישנים. אני מאמין שכך זה גם ההיפך,שלוקח זמן שלהיט בריטי תופס באמריקה. תאמין לי, אני מאזין רבות לתחנות אירופיות כמו גם אמריקניות.תמיד נמצא באיזה מקום שיר מסויים שמאחר להגיע לתחנות רדיו של מדינות זרות. אבל מה שהתכוונתי בעצם הוא שרדיו 99מפתיע בלוח החדש שלו ברעננות קייצית וכל היום ניתו להאזין ללהיטים שרובם מוכרים משנים עברו, אפילו משנות ה- 60 ועד ימינו אלה. אז זה עדכני - יחסית כמובן. לטעמי המתכונת הזו ממש מתאימה לי, זורמת כמעט בכל מקום כמו בעבודה או על חוף הים. שוב, מהאזנות מרובות שלי לעולם אני חושב שהיא יכולה כפי שהיא עכשיו להשתבץ יפה מאוד בין תחנות פופ אירופיות. אבל זה על פי טעמי כמובן. אני אינני אוהב מוסיקת D.J של מועדונים ואם היא אי פעם תחזור להיות כזו- לא אאזין לה ולדעתי רבים כמוני יסובבו את כפתור הסקאלה... בהזדמנות זו רציתי לשאול אותך שוב לגבי הרדיו הצבאי הבריטי BFBS. אני לא ממש שולט בשפה האנגלית, אמרת שתכתוב להם ותברר לגבי איכות השידור הסטריאופונית במחשב... אם תוכל(?) תודה.

יש משהו בדבריך...

אני יכול לתת דוגמה ממשית, בארה"ב הברית למשל בשבוע האחרון נכנס לפלייליסט אחלה להיט- Don't Trust Me - 3OH!3 כפי שניתן לראות ביו טיוב הקליפ הרשמי הועלה ב 17 במאי ורק לאחרונה הפך ללהיט בארה"ב, כמובן שאם במידה ויכנס לפלייליסט בארץ אני מניח שזה יקרה לפחות בעוד כמה חודשים טובים... נקווה להפתעות... סופשבוע נעים!

olli3

New member
מנהל
בדקתי את השמיעה אבל לנסח מכתב באנגלית

זה לשבת קצת זמן ולבדוק שגיאות כאלו ואחרות, לא שכחתי. כשאוגל להרשות לעצמי להתרכז בעניין אשלח להם. איכות השמיעה לא משהו אבל היא די טובה ל32KB.

למעלה