רדיו קריות

רדיו קריות

בקרוב תעלה תחנה בת של רדיו חיפה- רדיו קריות בתדר 92.7. מה שאני יודע זה שעל המוזיקה הים- תיכונית יהיה אחראי דוד שי. מישהו יודע פרטים נוספים, מתי התחנה תעלה? בנוסף, אשמח אם תצרפו ללוחות המשדרים של התחנות האזוריות גם את לוח השידורים של 101.5 דרום.

נשמע מעניין!...

מותר לתחנות לעשות את כל הקומבינות הללו, בדמות פתיחת תחנות-בנות?... נברר את העניין.
בנוגע להערה שלך - ברגע שמישהו ישלח לי את לוח המשדרים של 101.5FM, אני אשמח להעלות אותו ללוח המשדרים של הפורום.

109MHz

New member
סקופ

גם באיזור השרון יוקם רדיו נוסף (רדיוס לא בעניין). מוזיקה מהמאה הקודמת... סבלנות

לנועם פורר

שכחת לעדכן את לוח המשדרים של התחנות ברדיוס ביום שישי בשעה 10 בבוקר משודרת התוכנית הנברחים של דוד בן בסט והתוכנית של קיקה סמואל משודרת מ-11 עד 1 ולא מ-10 עד 1 וברדיו ללא הפסקה משודרת ביום שבת מ-10 עד 12 בלילה תוכנית ההכריויות ''קליק'' ולא התוכנית של יובל כספין מקווה שתעדכן את השינוים שצינתי בהודעה

erzani27

New member
תחנות רדיו בת אזוריות

מה העסק עם כל התחנות האזוריות האם כל אחת מהתחנות אזוריות יפתחו איזה תחנת שידור דוגמאת רדיו דרום והאם זה חוקי או שזה עוד תחנת רדיו פיראטית אחת כמו כן אשמח אם תרשמו אתרים או ערוצים פיראטים הפועלים בצפון מרכז ירושלים ב-fm ועל איזה תדר הם משדרים.

תעשיין

New member
פיראטי??

ידידי. תחנת הרדיו החדשה- "דרום 101,5" הינה תחנת בת של רדיו דרום. זהו תדר נוסף של רדיו דרום המשדר לאיזור אשקלון אשדוד אשר רוב השידורים בתדר זה מועוברים בסינדיקציה עם רדיו דרום (97fm)מלבד תוכניות המתמקדות באיזור השידור (אשקלון אשדוד) לרוב, מדובר בתכניות אקטואליה, תרבות, ספורט ותוכנית לצעירים. פיראטי??|

למעלה