רדיו סאנגין

תומר

Member
רדיו סאנגין

איכות קליטה מעולה מתחרה בקלות ברסיבר הבדיקה לפני חיבור לאנטנה חיצונית שאולי תשפר עוד את הקליטה המחיר יקר 450 דיגיטלי 300 אנלוגי מבחינת איכות הקליטה מצדיק המחיר לא מרוצה מאיכות הצליל אולי זה רק אצלי כי אחרים מרוצים מאוד

SANGEAN

זו חברה שמתמחה רק ביצור מקלטי רדיו איכותיים מאד
הם יקרים ומעולים
איזה דגם קנית??

תומר

Member
תגובה

דגם פיאר די 4 שהיו עליו ביקורות מצוינות ואכן הקליטה מצוינת והתרגלתי לצליל שלו ואכן גם הצליל טוב יש פי אר די 5 סטריאו שכביכול הנתונים הטכניים טובים יותר אבל לאור השוואה בין הביקורות על שני הדגמים והתיעצות עם החנות שבה קניתי אין הבדל ביניהם
מלבד המחיר והסטריאו בדגם פי אר דיי 5

החיסרון היחדי ב SANGEAN

זה אם אתה מעוניין לשמוע תחנה ובסמוך אליה יש תחנה עוצמתית התחנה העוצמתית תנצח ותחסום את התחנה החלשה
מה שלא יקרה אם תשמע באמצעות סמרטפון

אני מכיר את PRD4 וגם את D5

PRD4 מעולה , PRD5 עם כפתור אדום כזה להדלקה פשוט אכזבה
PRD3L היה הכי טוב אבל כבר לא מיצרים אותו חבל !!!

ido1355

Member
קיבלו ביקורות טובות

בזאפ לפי מה שראיתי הדגם עם השני רמקולים עדיף לדעתי מאשר רמקול אחד מונו
ההורים שלי קנו ביום שבת רדיו בעיצוב רטרו עם 3 תחומי תדרים FM AM וSW אנלוגי בלי מסך את זה אני פחות אוהב ומעדיף רדיו דיגיטלי עם מסך שמציג את התדר שיהיה קל לזהות באיזה תחנה מדובר
הרדיו של חברת KEMAI נחמד אבל סאונד סביר ולא אהבתי יש גם אפשרות לשמוע שירים דרך כרטיס זיכרון דיסק און קיי או כבל AUX היה עדיף להשקיע עוד מאתיים שקל וללכת על הPRD5 גם אם הוא לא מעוצב רטרו עדיין מה שחשוב זה גם האיכות קליטה מאשר מראה חיצוני לדעתי חבל על הכסף וההשקעה על מכשירי רטרו שרק מעוצבים ככה אבל בפנים הביצועים פחות טובים
בנוגע להפרעות במקלט הרדיו של המכשיר הסלולרי לדעתי יש לפחות אצלי יש הפרעות מ100.1 היו הפרעות בהאזנה לגלגלצ בתדר 93.5 מתחנה ערבית סמוכה

radiofm1231

New member
הsw הרבה יותר מענין משאר התחומים אבל זה דעתי

מה שטוב במכשירים ישנים זה שאפילו שיש תחנה חזקה יש אפשרות לקלוט את החלשה עם קצת הפרעות בעבר האזנתי רבות לקול קהיר האנגלי
ששובש על ידי תחנה בתדר הסמוך אבל בקטנה
התחנה הערבית הזו לא ברור מה היא בעד או נגד היא יותר מתמקדת בשידורים של דרמה מערוצים מיצרים ומוזיקה ובקושי דיבורים
&nbsp
אני לעולם לא אבין בשביל מה כל כך הרבה סוגים של מכשירי רדיו
לבסוף מפסידים בכך שיש כאלה שלא שווים פרוטה
&nbsp
והגלים הקצרים זה לא משנה איזה מכשיר יקנו לא יצליח אם יש תחנה חזקה סמוכה מה שטוב שיש האזנה אונליין לגלים קצרים וזה מספיק
&nbsp
&nbsp

למעלה