רדיו לוויני

• פותח הנושא bbc4
  • פורסם בתאריך

bbc4

New member
רדיו לוויני

לנועם ואייל מנהלי הפורום היקרים. אשמח לקבל את עזרתכם במידע, האם יש חברות בארץ שעוסקות במכירת ציוד לתחנת רדיו לוויני? שאלה נוספת ברשותכם, האם ידוע לכם על תשתית לווינית שקיימת כבר בארץ, באמצעותה יהיה ניתן לקלוט את הרדיו הלוויני שיקום בארץ בעתיד הקרוב? בתודה על שיתוף הפעולה bbc 4.

eyals102

New member
רדיו דיגיטאלי

כל המידע על רדיו דיגיטאלי (קרקעי ולוויני) נמצא פה ובעברית.

bbc4

New member
תודה אייל

אייל תודה על עזרתך, אך האתר שהפנת אותי אליו מוכר לי, אבל הוא מספק אינפורמציה לגבי שיטת שידור דיגיטלי DAB. אני מדבר על שידור רדיו לוויני שהוא שונה מרדיו דיגטלי סיפרתי. אם תוכל לעזור לי אשמח מאד. בתודה bbc4.

eyals102

New member
ואללה צודק

נכון, האתר הזה באמת מתעסק רק ברדיו דיגיטאלי קרקעי. כיום יש בעולם, לפי מיטב ידיעתי, שלוש חברות המספקות שרותי רדיו דיגיטלי לוויני. השרות מסופק תמורת תשלום חודשי, ודורש רכישת מקלט מיוחד. בארה"ב פועלות 2 חברות SIRIUS ו XM, וקיימת חברה שלישית שמתמקדת באזור אפריקה/אסיה/המזרח התיכון שנקראת Worldspace. אתה מוזמן להיכנס לאתרים של חברות אלא כדי ללמוד מה הן מציעות וכמה זה עולה. לגבי הטכנולוגיה שעומדת מאחורי זה, אני אצתרך לשבת ולחפש עוד מידע. אני מאמין שאם תסתכל באתרים של יצרני ציוד תקשורת גדולים אתה תראה את ציוד הריבוב שמשמש לשידור רדיו דיגיטלי לוויני (למשל חברת האריס). אם אני אתקל בלינקים נוספים בנושא אני אפרסם אותם כאן.

bbc4

New member
שוב תודה אייל

שלום אייל. תודה שחזרת אליי, לגבי חברות xm ו-siruis אני מכיר אותם תודה לך. באשר לחברת האריס גם אותה אני מכיר, אך הם מוכרים ציוד לרדיו DAB דיגיטלי ולא רדיו לוויני. במידה ויהיה לך מידע נוסף בנושא חברות לווין שמוכרות ציוד לרדיו לוויני, אשמח אם תעדכן אותי. תודה ושבוע טוב bbc 4

למעלה