רדיו לב המדינה

Anatfeld

New member
הילדה שלי בת ארבע

והתחלתי להשמיע לה יהודה פוליקר בנסיעות ולהסביר לה מי זה. זה לוקח קצת זמן, אבל בסוף היא תאהב אותו. אחרי הכול, היא הבת שלי. אפילו הייתה איתי בהופעה כשהייתה בבטן... אגב, כל פעם שאני רואה צעירים בהופעות אני מחשבת ני כמה הם היו כשאני כבר קיפצתי בהופעות של יודה. בכל זאת מוזר שלי כבר היה רקורד גדול של הופעות כשהם כבר נולדו, ותמיד זה מרגש אותי מחדש. ואם מותר לי לקחת את תפקיד הלשונאי, אז "בוא אספר משהו" ולא יספר.

איתן 990

New member
מותר מותר

תודה על התיקון. {גם אני מנסה כל הזמן להכניס לקטנים שלי את סגולותיו של המלך} לאישתי ולגדולה הצלחתי. יש לי זמן, יש לי עוד 25 שנה לפנסייה יהיה בסדר. שיהיה לכולנו רק שמחה וגיל ונוהב את יודה כרגיל.

willo1

New member
תראה

יודה נעלם אתה אומר? יכול מאוד להיות שבזמן האחרון שומעים עליו פחות מבעבר , וזה לא מפתיע לאור העובדה שהוא לא הוציא שום דיסק עברי כבר כמה שנים טובות ועם כל הכבוד ליוונית (המכובדת) זה לא מדבר לרוב הקהל הישראלי. אז נעלם? יכול להיות. (גם אל תשכח שהוא תמיד ביצירה, פשוט לא תמיד בדברים שנראים לעין. עדיין) אבל לגבי ההתלהבות וציון השירים, גם אם היו מדברים על יודה כפול ממה שמדברים עליו עכשיו אני חושבת שעדיין הייתי מתלהבת לשמוע את הקול שלו ברדיו, או אזכור שלו ברדיו או בכל מקום אחר. התלהבות זה משהו שבא עם ההערצה או ההערכה איך שלא תקרא לזה. :)

איתן 990

New member
כן רדיו

אני עובד בב"ח בחיפה ולילה אחד מגיע איזה משהו למיון, מפה לשם מתברר שהבחור עורך מוסיקה בתחנת רדיו מסוימת. בקיצור שאלתי את הבחור מדוע לא משמיעים הרבה את השירים של יודה מהדיסק האחרון.ומה היתה תשובתו? אני מצטט: יודה? אתה לא יודע שהוא פסה? יוונית? ברדיו תרבותי? השתגעת? סוף ציטוט. חברי פורום יקרים: שככה יהיה לי טוב, באותו רגע הייתי מת להכניס ל.....הזה חוקן אבל חוקן שלא ישכח אותו כל ימי חייו. יבשתי את המיקרוב הזה עד הבוקר. ובבוקר לפני שהלכתי הביתה הוא אמר שאני גועלי. וכי למה שאלתי? מפני שאתה יבשת אותי כל הלילה, וגם שומע את פוליקר שר עם המנוליס הזה דרק. ואז אמרתי לו: הלוואי שיפול לך בוזוקי על הראש יה....... ובחתונה שלך ינגנו רק יוונית. אכשיו אני מושהה לשלושה ימים. לא נורא. על המלך אסור לדבר ככה. כך אמרתי בבירור. אף אחד לא צייץ כי כולם ידעו שאני צודק. שיהיה לכולכם רק טוב { יודה מלך ישראל חי חי וקיים יודה מלך ישראל חי חי וקיים......} {סליחה שבלבלתי לכם את המוח, הייתי חייב להוציא את זה לאנשים שיבינו אותי}

sha na na revol

New member
לא מעניין אותי מה הוא אמר,

אבל על ה'יוונית ברדיו תרבותי', שיקפוץ לי.

למעלה