רדיו חם פה~

hiGh jacKed

New member
רדיו חם פה~

שלומות מרדיו קול אורנים 106FM הצפוני יש מקום לשיתופי פעולה מעניינים ומי יודע גם לסנכרן תוכניות..... ד"ש למר צפרדע לילה /אייל הזוהר צפוני ב icast [email protected]

davecom

New member
בואו תשדרו את זה - אסכולת רוק מאתמול

לינק. ופלייליסט: heartless bastards - the mountain Drive-By Truckers - Aftermath USA Neil Young - Vampire Blues The Band - This wheel's on fire Kurt Vile - Don't Get Cute Black Lips - Old Man The Kinks - This Is Where I Belong Wreckless Eric And Amy Rigby - Astrovan Ganglians - Majorly Masked Hole Class - True Temper hilken mancini & chris colbour - saint agnes eve Eat Skull - Shredders on Fry Coachwhips - I Don't Need You Thee Oh Sees - Destroyed Fortress Reappers (Jackie-O Motherfucker - I Won't Hurt You (W.C.P.A.E.B Abe Vigoda - Wild Heart Crystal Stillts - the city in the sea (אני מנסה לאחד הודעות פה). נעים להכיר. ואפשר לתקשר דרך [email protected].

fugitive

New member
ר"ש עיר מקלט מהלילה

סביב הראיון המעניין שדודו ערך עם סמי בירנבך: -1- מורה חיילת - מורה חיילת (לא התכוונתי, אבל הרלוונטיות לחרפת הצעת חוק איסור ציון יום הנכבה חייבה אותי. הנבואה ניתנה ליוני כדן) -2- אנטיביוטיקה - פלסטיק ריק -3- מריונטה סול - עיר הפועלים -4- The Horrors - Sea Within a Sea (לאור דרישת מאזיני האייקאסט) -5- Githead - My LCA (Little Box of Magic) -6- Minimal Compact - Statik Dancin' ~ ראיון עם סמי בירנבך ~ -7- New Rotary Connection - Hanging Around the Bee Tree (תודה לענבל) -8- DJ Shadow - 6 Days -9- Broadcast - Still Fells Like Tears -10- Boards of Canada - 1969

הגרופי

New member
זו רק ההתחלה

חכה שיבואו לשאול ברדיו מי הכין את התוכנית על המוסיקאים במלחמת עזה. זה מעלה תהיות לגבי תפיסתך את המדינה כיהודית ודמוקרטית, דבר שגם עוד מעט יאסר על פי חוק

davecom

New member
בקרוב גם לראיין מוסיקאי מבריסל

ישראלי יורד לשעבר, יהיה דבר לא פטריוטי מספיק. נצטרך לספק הסברים.

ענבל מ

New member
פלייליסט תיבת נח 27.5.09

יצאה קצת עיר מקלט סטייל, לא שזה רע :) הקליק- אינקובטור אנטיביוטיקה- פלסטיק ריק רכבת לונה פארק- הנה אני כאן Britney Spears- Toxic Radiohead- The Trickster Ed- Mind On A Hill The Homesicks- Hold On זהר וגנר והמסריחים- אלי וגנר רוכב בשמים דיוואלט- כאוס לבנון- The Dying Dying Man אלי לס- רחוק מהמשק מורה חיילת- חג לאילנות (מתוך Where Is The Hummus)

למעלה