רדיו ברסלב

משמש1

New member
רדיו ברסלב

מישהו פה שומע רדיו ברסלב? ומה עם אתר ברסלב באינטרנט , כבר בקרתם? מומלץ ביותר.

ברור שמכירים..

את דיו ברסלב..וגם את האתר.. יש שם אחלה של מוזיקה וגם שיעורים מחזקים. אהה ודרך אגב עוד מעט יפתח ערוץ ברסלב חדש...!!!!!!

סלחי לי בבקשה

כזאת בשורה לא אומרים "אהה ואגב..." נותנים פרטים כמו מתי זה קורה? באיזה מס התחנה? וכו וכו עוד פרטים. אם יש כמובן...:))

מה שנכון נכון...

זו באמת בשורה של יותר מבדרך אגב..
אני יודעת מזה רק בגלל שגיסי מעצב להם את האתר באינטרנט..אבל אין לי עוד פרטים על מספר תחנה וכו... זה אמור לקרות בקרוב נראה לי... בכל מקרה כשאני אדע יותר אתם תהיו הראשונים..טוב נו השניים לדעת!
ועוד משהו בענייני מוזיקה- שבוע הבא ביום שלישי וגם ביום רביעי יש שני ערבים ששוים הגעה מצידכם..אחד זה הופעות של עדי רן המדרגות אהרון רזאל וכו.. בתל אביב (מי שרוצה פרטים שיגיד כי כרגע אני מתעצלת לרדת להביא את הדף..) וביום רביעי יש ערב שיש בו שיעורים של- ארז משה דורון הרבה שלמה עופר גיסים ועוד רבנים.. ויש גם הופעות של עדי רן המדרגות ועוד כמה להקות ויש שם גם עוד דברים..זה במושב כלשהו .. אני תיכף ארד למטה ואביא לכם יותר פרטים אם אתם רוצים!

נשמה טובה-- את כל הפרטים בבקשה

את לא יכולה לבוא לזרוק ככה דברים כאלה ולהגיד "מי שרוצה פרטים שיגיד" זה פשוט לא הוגן, בהתחלה אמרת רדיו חדש עכשיו הופעות, לא מסכים פרררררררררטים בבקשששששששששששששששששששששששששששששה. הכל ברוח טובה כמובן......:))

זיסער

New member
פרטים פליז :)))

מעניין אותי איפנ ת´דיראן מופיע בשבוע הבא... פרטים :)))

והרי הפרטים..

ואני מבקשת מחילה על העיכוב..
) * ביום שלישי ליל ט"ו באב 23.7 מהשעה 18:00 באחוזה של משפחת שליו במושב עדנים (זה באזור המרכז..) 50 ש"ח כניסה. לברורים- 052-745614-שרון בארוע יהיה- הרצאות של הרבנים- -שמעון טייכנר -אהוד שדה -ארז משה דורון -עופר שלמה גיסין ועוד.. הופעות של- -ישראל דגן -להקת המדרגות -להקת נהורא -עדי רן -שלום חסון וחוץ מזה יהיה אוכל יריד לחפצי אומנות ויודאיקה ויריד ספרים קלטות ודיסקים.. לדעתי שווה הופעה! ** ביום רביעי ט"ו 24ץ7 בשעה 17:00 בפארק הירקון ת"א באמפי וואהל גני יהושוע .50 ש"ח ברכישה מראש 60 ש"ח בערב המופע כרטיסים- 03-5279797 יהיו הופעות של- -אהרון רזאל -המדרגות - עדי רן -ישי לפידות -רבע לשבע -בין השמשות -אודי אולמן -נהורא והמנחה מנחם טוקר מקוה שהפרטים האלו עזרו..כי זה גם כל מה שאני יודעת!
תהנו!

פראזניק

New member
וסתם שתדעו...

"עופר שלמה גיסין", זה שירצה בט"ו באב שם, זה המנהל השני של הפורום. :))))

אשרייך תודה רבה רבה רבה.........

נו באמת עכשיו אני לא יודע לאיזה מהם ללכת. ושוב מממש תודה.

תלך לשתיהן..

וואו אני כל כך מתרגשת מזה שיהיה סוף סוף מותר לשמוע מוזיקה! כבר 3 שבועות לא שמעתי..ואני כל כך מתגעגעת לזה..באמת אני חושבת שמוזיקה זה אחד הדברים שעוזרים לי הכי הרבה להתחזק.. יש ואולי גם המשיח יבוא ואז נזכה גם לשמוע את המוזיקה של הלויים בבית המקדש..זה בכלל יהיה משהו ששווה לחכות!
שנשמע בע"ה רק בשורות טובות!

למעלה