שיפור של התמונה
M Mistress of Blood New member 9/4/04 #23 ../images/Emo12.gif הוא הולך להרביץ לו עם *זה* ?.. איתי יא חלק
B bobby6killer New member 9/4/04 #24 חחח יפה עבודה יפה בפוטושופ עלווי שהיה לי... אין לי כח להוריד חחחחח כבוד אחי!
B bobby6killer New member 10/4/04 #25 למה זה לא קופץ? הקפצה צה צה צה צה צה צה צה צה משה ! אתה לא קיפוד! דוד אני אוהב אותך! לבלובייייית! רחל יש לי בנגיי בארון?
למה זה לא קופץ? הקפצה צה צה צה צה צה צה צה צה משה ! אתה לא קיפוד! דוד אני אוהב אותך! לבלובייייית! רחל יש לי בנגיי בארון?
M MiNUsH New member 10/4/04 #27 איך זה הגיע לכאן?????? זה היה עאמור להטיות בתגובה להודעה של בשרשור מזל"ט....
M MiNUsH New member 10/4/04 #28 כן וגם זה לא היה אמור להיות פה... ההודעה שלמעלה (אני מכווה שהיא באמת למעלה..כאילו מעל ההודעה הזאת..) הייתה אמורה להיות תגובה להודעה של ארבל שהוא לא הבין למי אני מדברת...
כן וגם זה לא היה אמור להיות פה... ההודעה שלמעלה (אני מכווה שהיא באמת למעלה..כאילו מעל ההודעה הזאת..) הייתה אמורה להיות תגובה להודעה של ארבל שהוא לא הבין למי אני מדברת...
V VVEE MAN New member 10/4/04 #29 יסמין עכשיו שירשרת כהלכה אבל מקודם טעית בשירשור אני יסביר לך בהיזדמנות (אם תיהיה היזדמנות חח) ובקשר לשירשור יום הולדת הוא כבר לא יקפוץ כי אי אפשר אחרי 3 ימים וזה בסדר העיקר שהשלמתי עם זה יאלה נחכה לשנה הבאה
יסמין עכשיו שירשרת כהלכה אבל מקודם טעית בשירשור אני יסביר לך בהיזדמנות (אם תיהיה היזדמנות חח) ובקשר לשירשור יום הולדת הוא כבר לא יקפוץ כי אי אפשר אחרי 3 ימים וזה בסדר העיקר שהשלמתי עם זה יאלה נחכה לשנה הבאה