"רדיו בלה בלה".........

מזל שיש גאונים כמוך.....

שחושבים שהמציאו את הציניות............ העיקר שהצלחתי לעצבן מישהו לפני פסח..........

פנגו

New member
אולי. השורה החביבה עליי:

"הפינק פלויד לא יפעו על החומה בירושלים" מצד שני אני כל פעם מתאכזב מחדש, שאני מבין שבחיים זה לא יקרה. א-ו-ף !

giba70

New member
כמעט נכון, מרטין

לרוג'ר ווטרס יש אלבום (השני שלו בקריירת הסולו) בשם Radio KAOS ובו מדובר על כוחו של השדר ברדיו ועל כיצד המדיום הזה משמש עבורו לתיעול הבעיות הנפשיות שלו. אז זה קצת יותר מתאים להשוואה של "רדיו בלה בלה" (שלדעתי אלבום יותר טוב מזה של ווטרס)

pink floydror

New member
Radio Kaos

בלי קשר לדיון, אחת הנפילות של ווטרס .. מומלץ מאווד לשמוע את Amused To Death

P o M i K i

New member
לא בידיוק

יש הרבה דמיון בצורה של האלבום רק הרעיונות שהוא מעביר הם שונים, החומה מדבר על איך החברה בונה לנו חומות נפשיות וסוגרות אותנו ועוד כל מיני זיוני שכל ופלצנות של ווטרס. ורדיו בלה בלה מדבר על איך לאנשים מציגים את עצמם בחברה דרך מישהו שלא מצליח בזה (א. ווקסמן). וגם בחומה לאורך כל הדיסק מספרים את הסיפור חיים של פינק, ברדיו בלה בלה הם מסכמים את כל החיים שלו בשיר אחד וכל הדיסק הוא יום אחד בחיים שלו. וגם הסוף שונה. בחומה יש שינוי בסוף (החומה נופלת), ברדיו בלה בלה האלבום נגמר בשיר "שיגרה" (כאילו שום דבר בחיים לא ישתנה ותמיד הוא היה באותו מצב) אני מודה שהם שלקחו מהם הרבה, אבל עדין... זה הדיסק קונצפט הישראלי היחיד, קצת כבוד:)

melancholy man

New member
למה כבוד?

החוכמה היא לא לעשות אלבום קונספט, החוכמה היא לעשות אלבום קונספט טוב, לא כולם מצליחים (החומה היא רק דוגמא אחת של אלבום קונספט כושל)

P o M i K i

New member
.

*אני* חושב שרדיו בלה בלה הוא אלבום מצויין. (וממש לא עיכפת לי אם הוא כן דומה על החומה)

nute kram

New member
עם כל הכבוד לפינק פלויד

"רדיו בלה בלה" הרבה יותר טוב מ-"the wall". הוא הרבה יותר משוחרר מוסיקלית...

פנגו

New member
ועם כל הכבוד לחומה, ויש כבוד

אני לא חושב ש"דה וול" זה הלאבום הכי טוב של פינק פלויד ! ולמרות שהחומה זה החומה, יכול להיות שרדיו בלה בלה לא פחות טוב !

למעלה