רדיו אקטיבי.

fun maker

New member
רדיו אקטיבי.

"היי... בוקר טוב" "ססאאאמק אתה והבוקר טוב שלך" "סאאאמק גם לך. מה זכיתי לכבוד הבוקר?" "אתה לא מבין נכון? אתה עונה לי עם הקול מיטה הזה שלך והיד שלי ישר נשלחת לתחתונים, ואתה מיתמם כאילו מה. נראה ל כשאתה משדר המאזינות יותר עסוקות בין הרגלים מאשר להקשיב" "בשביל זה התקשרת לי עכשיו לזיין ת'מוח על המאזינות ולאונן לי בטלפון?" "לא לא ממש, אבל איך שענית שכחתי מה רציתי. וזה עוד אחרי שהלילה בעלי נזכר שאני קיימת ונתן לי בכבוד, חזק וברוך. בקיצור, מתי ואיפה אנחנו נפגשים הערב?" "בואי ניפגש בעשר בדיקסי, נאכל משהו קטן ואז נעוף לתחנה." "אחלה, אז נתראה בערב, ביי" "יאללה ביי" כבר כמעט תשע ואני גורר את עצמי למקלחת לשטוף מעלי את קורי השינה. לא לענין להתעורר עם מזקירה על הבוקר. פותח מעלי זרם חזק ופוער את פי מול המבול הניתך על פני. ענין של שניות עד שגם היד גולשת לעבר האבר המזדקר כמגדלור בבוקר, חסר תועלת. הייתי שמח לא להשחית את זרעי לשווא, אבל אחרי שיחת ההשכמה לא נותר לי אלא לנצל את עצמי. לא משהו שונה מאחרים, לא קושר את עצמי או דברים כאלה, סתם ניצול ציני, מהיר, חסר רחמים. ירדתי לקפה חזק של בוקר והכנתי בראש את רשימת השירים המועדפים עלי לתוכנית הערב. שיחת ההשכמה לקחה אותי לכיוון ארוטי משהו, במובן הרחב. היום נשטף באבק שהחל לשקוע ואני מוצא את עצמי כבר בדיקסי, הקדמתי ברבע שעה. תפסתי לי את השולחן הצדדי. הזמנתי לי אגז בנדיקט, אולי בהשראת האפיפיור הנבחר. משום מה לא נראה לי שלאדם בן שבעים ושמונה יהיו ביצים עלומות, גם אם נתפשר על רוטב הולנדייז. מענין אם כבוד הפאפא קיבל מימיו מציצה מנער מקהלה רך בשנים ומשם נעלמו ביציו. המשחק באשכיו של האפיפיור הופסק כשאוסי הופיע, בעשר בדיוק. היא התישבה מולי והסתפקה בקפה. עוד בטרם הגיע המנה שהזמנתי הושלו כפכפי האצבע מרגליה וכף רגלה השמאלית מצאה את עצמה במעלה הוותיקן, מוציאה עשן לבן מבין רגלי. היה לי קשה לסיים את המנה ובאותה עת להתנתק מהרגל הפולשנית באמצע המסעדה. באחת עשרה וחצי מצאנו את עצמנו בתחנה. יש לי עוד חצי שעה עד שאני באויר, ואני מכין לי מהר את אותם הדיסקים שהחלטתי להשמיע הלילה. "כן כך ברא אותך הטבע, עם קצת דמיון ומחשבה חופשית, וזה היה כמובן ארז הלוי, כנראה הזמר האלמוני הכי מפורסם. אם אתם שומעים אותי אז כנראה שהתכוונתם, בכוונה תחילה או במקרה, ל 92.3FM, ואני אשתדל לתת לכם את כל הסיבות להשאר איתי בשעתיים הקרובות. היה לי נושא לתכנית הערב ובעקבות שיחת טלפון מסוימת הבוקר, החלטתי לשנות כיוון ולהתמקד במוזיקה שבעיני מתקשרת לזיונים, אם ישירות ואם באופן אסוציאטיבי אישי. אתם מוזמנים להתקשר לאולפן וסלפר לי על חוויות מיניות שונות שבא לכם לחלוק. וזה הזמן לעבור לירמי קפלן, ןכל מה שאני יכול להבטיח לכם זה שהדפוק הזה יעשה לכם טוב, גם אם הוא גמד הרי שהוא נחמד, ירמי קפלן...." הנורה האדומה כבתה, אני לא באויר ויש לי עוד ארבע דקות עד שירמי יגמור. אוסי הורידה את האוזניות מעליה ועברה לצד שלי. "ומה הדפוק הזה יודע לעשות?" "בחייאת רבאק אני בשידור מה נידפק לך הראש לגמרי או מה?" "אני לא יכולה, אני שומעת את הקול שלך אני מרטיבה. בוא תשים עוד קטע ברצף עד שאני אטפל בך קצת" היא כרעה על ברכיה מולי ווהידיים הונחו על ברכי כשהן עושות אט אט דרכן מעלה אל פרשת הדרכים. המכנסים הפכו בין רגע למיקשה אחת והידים שיחחרו את החיה מכלאה. טיל קרקע קרקע עם ראש נפץ גרעיני פרץ לאויר העולם הישר אל תוך הפה המהביל שרק חיכה לטרף הקל, ולא נודע כי בא אל קירבה. ואני נבלעתי בה. ברקע נכנסו החברים של נטשה מיד בהמשך לדפוק, והם התחילו מההתחלה, על קו הזינוק. ואני רץ קדימה והלשון שלה על הביצים הלוחשות. השפתיים נפשקו ושאבו את הביצים לתוכן בקול ענות יניקה, והאגן שלי מתפקע להתפרק בתוך פיה. העין מציצה הצידה כדי לקלוט שיש לי עוד שלוש דקות עד שמיכה שיטרית יגיע לקו המטרה. הלשון עולה ויורדת לאורך עמוד האש הטובל ברוק, מתוח ומתפקע נחת. השיניים מלטפות את כיפת הסלי ברוך ושוב הפה יורד על הפרא במלואו. אחזתי בראשה להצמיד אל האגן כשציפורניה ננעצות בבטני, מלבינות מחוסר דם. ועוד דחיפה ויניקה מלאה, וזיקוקי דינור לבנים מתפוצצים בתוך חלל פיה לכל עבר ומאבר. "ואלה היו כמובן החברים של נטשה שהגיעו אל קו הסיום. אני מקווה שנכנסתם מעט לאווירה ואתם מוכנים לעבור לשלב הבא, אם אתם במיטה או ברכב או בכל מקום אחר. אז קחו לכם את כל הזמן שאתם צריכים עם זהבה שרה את אום כולתום – אינתא עומרי. חצי שעה של שיכרון חושים מלא. תזדיינו בסבלנות." עוד בטרם חלפו שלושים שניות הגיחה שיחת טלפון לאולפן.

fun maker

New member
../images/Emo27.gif

"ערב טוב" "היי... רציתי רק להגיד לך שהמוזיקה הזאת מה זה מחרמנת. אני כאן עם החבר שלי על המיטה שלנו וזהו, רק רציתי לשתף אותך" "תגידי, מה אתם עושים שם אם יורשה לי לשאול?" "חזרנו לפני חצי שעה מסרט ואיך שנכנסנו הביתה הידיים שלו התחפרו לי מתחת לחולצה שמייד מצאה עצמה בנחיתה רכה על הריצפה. אני אוהבת שהוא נוגס לי בפטמות עם השיניים ומושך עד שזה טיפונת כואב. אז הוא השכיב אותה פה...רגע... פה על המיטה..." "היי רגע, אל תעלמי לי אני רוצה שתתארי לי מה אתם עושים" הפשטתי את אוסי מהחולצה הדקיקה ושדיה נמרחו ל על הפנים. המכנסיים הופשלו ואוסי כיוונה עצמה עלי, והחלה לרכב כאילו הייתה בת מקלאוד מלידה. "אז, החבר שלי עכשיו בין הרגליים שלי , הוא יורד בן זונה, אין עליו כפרה, מוציא ממני את המיטב שבי, כך שאם אני רגע מתנתקת, אל תיקח את זה אישי. שניה, שניה... הוא רוצה אותי פה על ארבע כדי שיוכל ללקק לי מאחור את השפתיים הנפוחות שלי. הוא מכניס לי את הלשון ועובר מן השפה ולחוץ. אאאאאחחח ז ה מממדהיםםם." הקהל המשולהב מריע לזהבה בסיום המאוול, ואוסי ממשיכה לפרק אותי על הכיסא. הפטמות הנפוחות שלה מתחכחות בחזי והאצבעות חופרות בבשרי. ידי גלשו בורד הגוו וחפנו את שני ישבניה המלאים. האצבע סובבה לה על פי הטבעת ואחרי מציצה בפיה חדרה לתוכה מה שעלה לי בנחיתה קולוסאלית על הזין שהכיפה כמעת ונתלשה מעליו, בליווי זעקה ממרתפי האינקוויזיציה. "אני מניחה את הטלפון לידי על הכר כדי שאוכל לפנות את ידיי ולחפון את הכר. הוא מלקק ושואף את הדגדגן אל תוך פיו ולפי הקולות שיוצאים מפיו נראה לי הוא הפך לאיש זאב. שיהיה, אם תום קרוז יכול לרקוד עם זאבים אני יכולה להזדיין איתם. הידיים שלו על גבי ומועכות את הישבנים ומכה קלה, יותר מצלצלת, מזרימה את הדם בתחת שמי ים התיכון. כל ההכנה הזו כדי לקדם את שרביט הקסמים שלו אל תוכי. הוא מתעמק בי וחורש אותי לאורכי ולרוחבי. אני...אני מר.. מרגישה אותו גומר בתוכי והזין שלו נותן עוד גמגום ועוד אחד, וזרעו נוטף על רגלי המכווצות. אני לא רוצה שהוא יצא מתוכי. ווווואאאאוווווו.... אני שפוכה. אני , אני חייבת לסגור, אין לי אויר." אוסי נשענה על לוח הבקרה כשאני מרוקן לתוכה את כל תשוקתי היומית ורואה את ההכרה שלי נמוגה אל בין רגליה. אני טומן את ראשי בין שדיה ומנסה להסדיר את הנשימה. ברקע הקהל מריע לתזמורת ולזהבה ואני מוכן לעלות לשידור. פפפפפאאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקק פאק פאק, הנורה האדומה דולקת. היינו כל הזמן בשידור. אני מארגן מהר את טריקי שרק מבקש בקשה קטנה, "FUCK U IN THE ASS, JUST FOR THE LAUGH" וממהר לענות לטלפון. "בואנה בחיים לא שמעתי כזה דבר, האמת, זו הייתה הקלטה נכון? " "כן, בטח. קצת דאחקות אתה יודע." לשאר עשרות השיחות המהבהבות כבר לא עניתי, רק השמעתי שירים ברצף. "עד כאן, חמש דקות לפני שתיים, אני אפרד מכם, מקווה שנהניתם מהמוזיקה והאפקטים המיוחדים. נסיים את הלילה עם ברי סחרוף וניקי מונו "FUCK YOUR DREAMS, THIS IS HEAVEN", מתוך אלבום באותו שם, פסקול לחייו ההזויים של סיד בארט. לילה טוב לכולכם באשר אתם. רק טוב ורטוב. אני אהיה כאן גם בשבוע הבא, אולי..."

fun maker

New member
מה תודה

תלבשי, המונית מחכה והמונה דופק. לא מפסיקה, לחייך

למעלה