רדיוסיטי

hazgul

New member
רדיוסיטי

הנה רינדור שלי עם תכונת הרדיוסיטי המחודשת של POV-Ray (בגירסה 3.5, כרגע בטא). לקח 26 דקות ושלוש שניות לרנדר, באיכות גבוהה (error_bound .2) ואנטיאליאסינג גבוה. התמונה יצאה בהירה מדי, אין לזה קשר עם הרדיוסיטי, זה באשמתי. אני עובד עכשיו הרבה על רדיוסיטי, צפו לעבודות נוספות! אני אעלה גם את הקוד, כך שתוכלו לראות איך עשיתי את זה. תגובות יתקבלו בברכה! האזגול

ejay

New member
מוזר..

המאפיינים הבולטים ביותר של רינדור ברדיוסיטי (צללים רכים, צללים ש"נקווים" באיזורים חבויים, אור מוחזר וכו´) לא משחקים תפקיד חשוב ברינדור הזה.. יש לך דוגמאות נוספות? איך זה נראה בלי רדיוסיטי?

hazgul

New member
אני יודע

זה די בכוונה, אני עובד עכשיו על משהו שבו רואים את המאפיינים הללו הרבה יותר בברור.

hazgul

New member
והנה זה

עוד רינדור בו רואים את הרדיוסיטי יותר בברור. שימו לב איך הגליל המרכזי (למעשה זה לא גליל, אלא אליפסויד סופר-קוואדרטי, שימו לב לפינותיו המעוגלות) מאיר על סביבותיו. האזגול

hazgul

New member
והנה הקוד

אם יש שאלות, אתם מוזמנים לשאול
האזגול

dor_ian

New member
לדעתי...

מכיוון שאתה מתעסק בסקריפטים אם אתה גם בקטע של אנימציה וLOW POLY אז תבדוק את דירקטור 8.5 יש לך שם שפה אדירה שמאפרת ממש להרכיב אפילו משחק 3D אם תרצה עוד פרטים דבר איתי מכיוון שאני מתכנת בדירקטור. יש באתר של ALIAS|WAVEFRONT דוגמאות לשילוב בין שתי התוכנות

hazgul

New member
תודה

אבל אני לא כל כך בקטע של Low Poly. אבל אני עושה קצת אנימציות קצרות עם POV-Ray. האזגול

למעלה