רדידות

rty11

New member
רדידות

כשאני מסתכל קצת מסביב על הפרסומות, או נכנס לרגע לצ'ט, מתברר לי שאנחנו חיים ברדידות נוראה. אין לי בעיה שאדם לוקח קצת זמן בסבבה, אבל מה שנראה כאן מסביב שאנשים חיים בתוך ג'יפה. נראה שאנשים חיים ברדידות איומה. מין עולם קטן עם יצורים קטנים שלא מסוגלים לצאת מהיצרים הקטנים שלהם. אני לא מחפש אידיאליסטים שילחמו עבור העניים או המסכנים או כל מיני דברים כאלו. אני לא מחפש ערכים נשגבים. אני מחפש אנשים שבאמת יעניין אותם משהו, שבאמת ירצו משהו או שיהיה אכפת להם ממשהו, ולא רק יסתובבו סביב עצמם. האם יש כזה דבר בעולם שלנו?

lmatan1

New member
אלוהים זה אהבה שאיבדנו,

הרבה אנשים הרגו את האלוהים והחליפו אותו בחומר מוחשי כסף, ולכן חסמו את הדרך לקבל אהבה הכסף לדעתם קונה הכל, ומי שמעז להוכיך אחרת מיד נתקל בשנאה מתפרצת , ובכל כלל יש יוצאים מן הכלל שנדחקים לשוליים, כי הרוב סוגד לחומר ולכסף שבחומר ודואג רק לעצמו שלא יגעו בכסף הממכר שלהם ,שהרי רודף כסף אף פעם לא שבע, ומי שאין לו כסף ימות מיצידם ואכן מתים, וכל זאת כי אין אהבה ובמקום שלא שורה אהבה יש רק מוות,עני משול למת ,ועשיר משול לחי מת,

הי,

תספור את כמות התגובות שתקבל על ההודעה שלך אחרי זה-שכל מי שהגיב לך יחשוב,עם עצמו-בלי לכתוב את זה כאן-מה הוא באמת חושב,בהתיחסות לעצמו אם הוא ממהר לענות לך בפורום הזה-סימן שיש לו יותר מה להחצין מאשר באמת להגיב כמה מתוך כל מי שיש לו מה לומר-עושה? לגבי רדידות...נסתרות הן דרכי היקום.הרגע דיברתי עם הסנסאיי שלי ושאלתי אותו משהו,ופיתחנו דיון ארוך ומענין. שואלת אותך את אותה השאלה.... תענה לעצמך-לא לי.בכנות מוחלטת.ואז תחשוב על רדידות וג'יפה.וערכים. "כמה פעמים שכבת עם אישה?(או גבר-לא יודעת מהן נטיותיך) וכמה פעמים עשית אהבה עם אישה(או גבר)?" יש הפרש?מרוצה מההפרש? כמובן שיש אנשים שבאמת יעניין אותם משהו בעולם שלנו.כמובן. ידע למה? התשובה שלך בגוף השאלה-העולם שלנו אנו יוצרים אותו,אנו קובעים את קווי המתאר שלו אנו שולטים עליו-ולא איש מלבדנו זה שכתבת את ההודעה הזו-זה כבר עושה איש אחד בעל מודעות בעולם הזה וזו התחלה לא?

EdisonGirl

New member
היה קשה, אבל הצלחתי פעם...

רוצה לדעת מה הסוד? אסור להיכנס בתור אישה, וכגבר- אסור להיכנס לחדרים של הומואים... זהו, עכשיו אתה צריך להתחיל 'לצעוק' בחדרים שנקראים *עלק* "פילוסופיה": "יש כאן איזושהי שיחה מעניינת? על מה מדברים?" כשכולם כבר "בפרטי"... אבל, כאמור, הצלחתי פעם... [כשנתוודעתי לפורומים הפסקתי לנסות סופסוף...]

erezsh

New member
לכל כלל יש יוצא מן הכלל

לצערי, גם לכלל הזה

Lu Tze

New member
אנחנו חיים בחברה רדודה

(רק תפתח טלוויזיה בפריים טיים), אבל זה לא אומר שכל האנשים בה רדודים.

lmatan1

New member
וזה גם אומר 2 דברים ברורים, ש,,,,,

מי שמתעלה מעל גרף הרדידות נתקל באטימות,בשנאה,בקללות,בביזוי,בזלזול, וכל זאת על מנת להוריד לו את הכבוד שלא יתנשא מעל לרדודים המתוסכלים, מי שמתחת לגרף הרדידות,מוצא את עצמו בבתי החולים הפסיכיאטריים שבמקום לעזור לו מטפחים בו את המחלה והופכים אותו לאומלל מכור לסמים חוקיים, ולכן מה שנשאר לנו זה לשחות בתוך הרדידות ולהאמין שזה הדבר הכי נכון לעשות ולכן ככה אנחנו נראים, מגיע לנו,

Lu Tze

New member
אז אתה אומר שכל מי שנמצא בבית

חולים לחולי נפש הוא גאון שלא מכירים בו?

תגיד,

איך ההודעה שלך על שתי האופציות של הרדידות מתקשרת לכך שלגבי השרשור של המימדים -שמיותר לומר שכל מי שמתענין בתחום ומבין מעט בפיסיקה,מוצא את עצמו חושב ושוקע במחשבות,ומוצא דיון זה מענין ביותר על דיון זה-אתה,לא מצאת דבר אחר לומר-מאשר להשפיל את כל המדסקסים בו,לומר שהם לא מבוגלים להתבטא בשפת בני האדם(והיא לדעתך שפת השוק?),אמרת שהם מזיינים את המוח(שלדעתי זו מילה שאדםפ שהוא מכבד את עצמו ואת הסביבה,אדם שהוא אבא-לא אמור לומר בכלל,ובייחוד לא בפורום אשר קטיניט קוראים בו,אמרת שהם לא יודעים להשתמש במה שיש להם בין הרגליים...ושלחת אותם ל.... עכשיו-הסבר לי,נא-למה מצאת לנכון-לומר כל זאת להם הרי-בהם לא עשו לך כלום בסה"כ-היה דיון על משהו,משהו שלא נגע לליבך,כפי הנראה מדוע אם לא היה לך משהו לומר בנושא-רצית להלבין פניהם? על לא עוול בכפם? אנא הסבר לי...... ואחרי זה אתה אומר זה עצוב שמי שמנסה להעלות מעל הרדידות של החברה נתקל בשנאה ונסיון של החברה להוריד אותו מטה וכי אתה לא עשית את זה כאן? או שניסית ללמד את כולנו שיעור חשוב? מקווה שלא אתחרט שהגבתי..... יום טוב, אני

אלינה000

New member
ברור שיש אנשים שאכפת להם ../images/Emo43.gif

הם הרבה אנשים שאכפת להם, שמתנדבים ועוזרים בכל דרך אפשרית הם בהחלט לא הרוב, אבל הם קיימים. העולם זה מה שאנחנו עושים ממנו, אם כל אחד יעשה את המיטב וידאג לכך שהילדים שלו או הסובבים אותו גם כן יתנהגו בהתאם, אז האדם הזה עשה את הדבר הכי טוב שיכל. "גם מסע של אלף מיל מתחיל בצעד אחד קטן" אני מאמינה שהכל לשנות את פני העולם בידי האנשים החיים בו.

lmatan1

New member
אלינה ברור שיש מתנדבים תמימים,

הבעיה היא אלה שמנצלים אותם ומרוויחים מהתמימות של המתנדבים, ואל זה נאמר פריארים לא מתים רק מתחלפים, השולטים לא רוצים לשנות את העולם, הם הרי מרויחים מהמצב הקיים , 6,000 משפחות מחזיקות בגרון 6,000,000 אזרחים ומידי פעם זורקים להם עצם כמו לכלבים וככה אנחנו נראים כי הכסף מעוור את החכמים, שלא עוזרים לטיפשים והמדוכאים, נסיים בבדיחה רעה טוב למות בעד ארצינו,

עזוריאל

New member
אחרי שהורדת את לנצח למחתרת,אתה

מקיים את הפסוק- אבי ייסר אתכם בשוטים ואני אייסר אתכם בעקרבים.

miromiro

New member
Y Y איזו טעות, עכשיו השאלה היא

כמה זמן יקל לIMATAN1 להגיע גם לשם.

למעלה