רדוקטיל

HANALIZ

New member
רדוקטיל

האם מרזים כתוצאה משימוש בכדורים האלה?

יעל י

New member
לא מכירה.

יש לנו אץ לילית שמכירה אני חושבת שהיא צגיע יהיה אולי הסבר

ronanit

New member
מכירה - ולא ממליצה

הנ"ל עובד על גלי המוח (לא בטוחה בהגדרה המדויקת) וגורם להרגשת שובע, רופאים לא ממליצים על זה..

sugerbabe1

New member
פעם ניסיתי,אבל לא ממליצה

זה אינסטנט דייאטה, הכל עולה בריבית ראיתי אצל חברה שהתמידה , לא מוצלח.

° זואי °

New member
כמו שכתבתי כאן מקודם

ירדתי עם הכדור את 10 הקילו הראשונים שלי. אריהם ירדתי עוד 30. שמרתי על זה 3 שנים ואז העלתי 7. את השבע כבר ירדתי + 2. עכשיו אני בהפסקה. הכדר הזה משפיע על התאבון וקצת מעלה את המטבוליזם. הא אינו תחליף לדיאטה, רק כלי עזר שאת אמורה ללמוד להסתדר בלעדיו אחרי כמה זמן. הכדור ניתן ע"י רופא ואמור להיות רק עבור מי שיש לו BMI מאוד גבוה (מעל 33 נדמה לי) או קצת פחות גבוה אבל עם סכרת. תופעות הלואי המדווחות שלו, הן יובש בפה, עצבנות, עצירות, בעיה בשינה ועליה בלחץ דם (ולכן מומלץ לבדוק קבוע את לחץ הדם בזמן השימוש). כמובן שיש מצב שלא יהיו תופעות לואי ויש גם מצב שהכדור לא ישפיע בכלל (כולל מה שהוא אמור לעשות). יש כאלו שימליצו לך ויש כאלו שיזהירו אותך. את תוכלי לדעת רק אם תנסי בעצמך.

DANIELI06

New member
לקחתי אותו לפני איזה חודש וצי במשך יומיים...

וזה עשה אותי עייפה, רעבה עם כאבי ראש ויובש בפה

לילית462

New member
בלתק. השבוע סיימתי טיפול ברדוקטיל

נתחיל מזה שאם את שוקלת לקחת רדוקטיל, זה רק אם את מבינה שאין דבר כזה תרופת פלא שום כדור / אבקה / קקטוס או לא יודעת מה לא יכול לשנות את המשקל שלך אם את לא תעשי דיאטה וספורט
אז בשביל מה בעצם צריך את זה ? הרדוקטיל היא תרופה שעובדת בשני מישורים, היא מדכאת את התיאבון והיא עוזרת להאיץ את חילוף החומרים. שתי הפעולות האלו חשובות לאנשים עם עודף משקל רציני היות ומרוב דיאטות חילוף החומרים שלנו איטי, במקביל אנחנו לא יודעים לזהות רעב ושובע הקיבה שלנו רחבה וקשה לנו להתמודד עם תפריט דיאטתי. ולכן, הרדוקטיל יכול להוות חלק ממכלול צעדים שעושים כשמנסים לשנות את אורח החיים, כמו קביים למישהו שלומד ללכת. אם נכנסים לתהליך של שינוי הרדוקטיל יכול מאוד לעזור בכניסה לתהליך. זה יעזור לך לשמור על התפריט שהדיאטנית נתנה, זה יעזור לך לרדת במשקל אם תעשי ספורט. בשורה התחתונה אם תשמרי על תפריט ותעשי ספורט תרדי במשקל עם או בלי רדוקטיל, אבל לפעמים צריך קצת עזרה מבחוץ. אני בדיאטה כמעט 9 חודשים, הרגשתי תקועה, הרגשתי שכל המאמצים שלי לא נושאים פרי ושאני לא מצליחה להמשיך ולרדת. לקחתי רדוקטיל בידיעה שאני לוקחת חבילה אחת בלבד, ומשתמשת בזה כפוש לתקיעות שלי. דיכוי התאבון מורגש כמעט מהיום הראשון שלוקחים את הכדור. לי לא היו שום תופעות לוואי, אבל אני יודעת שלאחרים יש לעתים. עכשיו כעשרה ימים אחרי שהפסקתי לקחת את הכדור, אני ממשיכה לשמור על תזונה וספורט ואני ממשיכה לרדת. מבחינתי הכדור עשה את תפקידו בצורה הטובה ביותר. אם חלילה אתקע שוב בתהליך ולמרות שירדתי כבר מעל ל15 ק"ג יש לי עוד 15 לרדת, אני לא אהסס לקחת שוב, אבל כאמור לתקופה מוגדרת ובמטרה מוגדרת מראש. אם יש לך עוד שאלות, אשמח לענות כמו כן בקישורים של הפורום יש קישור לאתר של רדוקטיל בהצלחה

למעלה