רדום ונטוש פה

Ray512

New member
רדום ונטוש פה

אז אעשה לכן שעת סיפור
את הסיפור הזה כתבתי כמה ימים אחריי הפרידה, ככה שיש בו קצת יותר משמץ של מציאות. אלה מכן שעוד לא יודעות למה נפרדנו, יכולות להסיק מהסיפור. מקווה שתאהבו
ואם לא- שרפתן דקה או שתיים בכל זאת
יושב על כיסא קצת מתנדנד, שבכלל לא קשור לכל הנוף המדהים הזה שמסביבי. על פסגת העולם, כל הארץ מתחתיי. כמו מלך. רוח נושבת, קרירה, מלטפת לי את הפנים וממשיכה הלאה. אני מתעטף במעיל בלאי שקיבלתי, מכונס בתוך עצמי. לא יודע לאן מכאן. לא יודע מה עושים עכשיו. נוגע קלות בפלאפון האסור שנמצא בתוך הכיס. בטח אלף הודעות יש שם. ושיחות שלא נענו. אבל מסוכן להציץ ולבדוק. כל שנייה יכול לצוץ פה יואב או מאיר. הגמדים האלה. מלך העולם אני מרגיש פה. הכי גבוה בעולם. קטנים אבל מוצקים, החארות האלה. מרביצים להם הם לא נופלים. מסתכלים עלייך במבט משועשע, ומתקילים אותך כשאתה עוד כולך בהלם מכמה שהם יציבים. תוהה איך אני נראה בכאפייה. גם מראות אין פה. בלי סיבה מיוחדת. פשוט אין. לא קיימות. אין צורך בהן. מרגיש את הפלאפון זז קצת, ואז מפסיק. הודעה. מביט בזהירות שמאלה וימינה. מקשיב קצת לדממה, מנסה לשמוע קרקושים. הכול שקט. באמת שקט. זה מה שמלמדים אותך פה, לשים לב. מוציא בזהירות את הפלאפון. "התקבלה הודעה חדשה". הלב מתחיל להלום מהר. אבא. שואל אם הכול בסדר ואיך אני מרגיש. עונה לו שהכול בסדר, שלא ידאג. קצת מפרקים אותנו פה, אבל- מה שלא הורג, מחשל. מהסס קצת. בסוף מחליט- יאללה, שיהיה. שולח לה הודעה. שתדע שהכול בסדר. בינתיים. עוצם את העיניים, מרגיש את העקצוץ המעצבן הזה. רק אתמול דיברתי על זה עם משה. הוא נכנס לחדר, מודיע שזהו. נגמר. נפרד ממוריה. כולם הריעו וטפחו לו על השכם, אבל הוא נראה קצת אבוד. 3 שנים הם היו ביחד, ככה הוא סיפר. עכשיו היא בדיוק יושבת בקריה, במשרד של הקצין ההוא שלה, שביט, שמשה סיפר עליו שהוא האמא של הג'ובניקים. מסתובב עם תיק צד של אגודת הסטודנטים ומחזיק את הכומתה בכותפת עם סיכת ביטחון. כולם מסתכלים על אילן ועליי. משה ניגש אליי ומתיישב מולי. תוקע בי מן מבט עצוב כזה. "שמע, אם אתה באמת אוהב אותה, תן לה ללכת" הוא אמר לי בשקט. הסטתי את המבט. אילן מכניס לו זפטה בראש. "מה אתה מדבר שטויות, יא משה. תקשיב לי, הכול יהיה בסדר. אהבה מנצחת הכול". לא עונה. יודע בלב שמשה צודק. צריך לתת לה ללכת. היא עונה די מהר להודעה. גם אני עונה, בקושי מרגיש את האצבעות, בקושי מזיז אותן. אני גומר את זה. די. משכתי את זה מספיק. מדמיין אותה יושבת בבית, על המיטה. מלטפת את הכלב ביד אחת, וביד אחת מחזיקה את הפלאפון. מדמיין את הקצה של האף שלה מאדים. מדמיין אותה בוכה. היא כותבת שהיא אוהבת אותי, ומוכנה לחכות. לא, לא, את לא מבינה. אין למה לחכות. זה לא יגמר עוד הרבה זמן. אני לא חוזר מהר יותר. הראש מתחיל לכאוב לי. מחזיק הכול בפנים. חונק את העקצוץ הזה. היא כותבת ששברתי לה את הלב. גם לעצמי, שברתי. לא תהיה לי אחת כמוה יותר. ואיתה, כבר הרסתי. במו ידיי הרסתי. מדמיין אותה קמה מהמיטה, מתחילה להתהלך. מריצה בראש את הכול, חושבת מה לא עשתה נכון. מה הייתה צריכה לומר שישנה את המצב. זהו, גמרתי את זה. שומע צעדים רחוק מאחוריי, ממהר לתחוב את הפלאפון חזרה למכנסיים. מנגב מהר את הפנים. משה מתיישב לידי. אני שותק קצת. "מה אם היא האחת, מושיקו? מה אם הרגע וויתרתי על האחת שלי?" משה שותק. שנינו שותקים ביחד. כבר לא מרגיש כזה מלך. מעביר יד על הרובה שעל ברכיי. נהיה קר. אנחנו יורדים מההר. מה אני משאיר מאחוריי?

Clueless Maiden

New member
אוו.

מאוד מאוד מאוד מאוד (1.67X10^19 מאוד) אוהבת. את יודעת איך אני מבדילה בין סיפור טוב לבין אחד פחות טוב? אם הוא סוחף אותי לתוכו וגורם לי לשכוח שיש בכלל חיים מחוץ לסיפור - אז הוא טוב. ולשלך תמיד יש את האפקט הזה עליי.

:(

אני חצי בוכה, חצי צוחקת. זה התחיל בדימעה קטנה בגלל שאת כותבת מרגש וידעתי מה הולך לבוא. וזה המשיך בפרוץ של בכי וגם סוג של פחד. לא ברור לי ממה הפחד, מצד אחד אני יכולה להבין כי קצת הייתי שם, במצב הזה. במצב הנוראי של אהבה שעומדת מול גורמים חיצוניים שכנראה שכמעט ואי אפשר לעמוד בפניהם. (אני לא אומרת שזה לא אפשרי, אבל זה נדיר להשאר עם חייל קרבי כל הצבא. ואני לא אומרת שהאהבה שלכם הייתה פחות חזקה, אני מתארת לעצמי שזה קשור באופי של קשר ושל שני האנשים שמרכיבים את אותו קשר.) אבל מצד שני הוא כבר עזב את זה ודי מהר.. לא הספקתי לעכל את זה שהוא שם והוא מרצון כבר עזב. אבל נשאר בי הפחד הזה, כי כן הוא חוזר כמעט כל שבוע ואני אמורה להיות "רגילה" למצב של להתראות פעם בשבוע(כי הוא גר רחוק) אבל זה עדיין זה שונה וזה כל כך מורגש. כמה שניות אחריי שסיימתי לקרוא ולבכות חח.. התחלתי לחייך ולצחוק.. על עצמי=\. אני מצטערת שלכם זה לא הצליח ואני חושבת שזה נגמר מהסיבות הלא כל כך נכונות. אבל לפחות הוא רצה בטובתך ועשה את זה באהבה, וכמה שזה מעוות ואכזרי.. מהצד שלו הוא עשה את זה בשבילך. אני חושבת שזה חבל ושעוד תחזרו מתישהו (אבל אני סתם רומנטיקנית כזאתי כמו באגדות..) סליחה שזה יצא כל כך ארוך ודי מטומטם וגם ממש מבולגן ולא מובן, אבל אני הייתי חייבת לפרוק:( אבל אני רגשנית כזאתי, די טיפשה בדברים האלה.. אז תסלחו לי

Ray512

New member
../images/Emo24.gif

זה בסדר, מותר לפרוק
מממ לא באמת מתרגלים למצב הזה. לא באמת. רק בכאילו כזה... במקרה שלנו, זה היה טיפה יותר מורכב מזה... טיפה יותר מורכב מלהתראות מעט. אם זה היה המצב, היינו נשארים ביחד. התנאים שבו הוא הוצב היו בלתי אפשריים לקשר. עם כל הכבוד לאהבה, לפעמים זה לא מספיק. כדי שתקבלי מושג כללי- אסור להם להחזיק פלאפונים, והיציאות הן לא קבועות. הם חותמים שם על וויתור זכויות, ככה שאין אפילו את המגבלה של ה28 יום. מה שאומר, שיכל להיות מצב שהוא סוגר חודשיים, וזה חודשיים של בלי לדבר בכלל. אולי פעם אחת, מטלפון ציבורי שיכול להיות שיש להם שם. אין מה לעשות, לפעמים החיים מעמידים אותך בסיטואציות כאלה, שהמוצא היחיד מהן הוא לא אופטימלי. אבל אני יודעת שעדיף ככה. בכל מקרה, תודה, ואני מצטערת שגרמתי לך בעקיפין לבכות, זו לא הייתה הכוונה!

B o o o o M

New member
אמ

אבל לא נשארתם יחד, ולמה? כי את יודעת שמגיע לך יותר מזה.. וזה גם מה שתקבלי מתוקה.. אין צורך להתפשר בכאלה תנאים..

Ray512

New member
אני מקווה ../images/Emo13.gif

זה לא שאין בי חלק שעדיין מקווה שיום אחד הוא יופיע לי בדלת, או יתקשר ויאמר שהוא יצא מהקורס. אבל אני יודעת שזה לא יקרה, ככה שאין מה לעשות אלא להמשיך הלאה, ולקוות שהקשר הבא יהיה יותר מוצלח ^^

B o o o o M

New member
הוא יהיה..

תאמיני לי את לא צריכה את הסבל הזה.. :) תמצאי לך איזה מישו חמוד באזרחות (רצוי אחרי צבא
) שיהיה לו זמן להשקיע בך ולאהוב אותך כפי שמגיע לך (:)

אה..

לא ידעתי שהוא לא היה חייל קרבי "מהסוג הרגיל" חח... זה באמת מקשה עוד יותר. כי כשחבר לא במצב כמו שלך אז הוא חוזר כל שבועיים לרוב וגם יכול להתקשר כמעט כל יום. כמה זמן הייתם ביחד? וכמה זמן הוא כבר בצבא? הוא חתם על קבע?

Ray512

New member
כן, הלוואי שהמצב היה כזה.

זה מורכב, הרומן שלו עם צה"ל. בגדול, הוא החליף כמה תפקידים. סך הכל הוא כרגע מגוייס כבר שנה וחודשיים. מתוכם היינו ביחד 10 חודשים. עם התפקיד החדש שלו, הוא חתום על קבע של די הרבה שנים.

תכלס..

כל הכבוד לך שהצלחת להחזיק את הקשר הזה כל כך הרבה זמן.. זה נראה לי קשה בטירוף. הכרתם תוך כדי הצבא או שהכרתם לפניי?

Ray512

New member
לא כ-ז-ה קשה ../images/Emo9.gif

הסתדרנו... היה איזה חודש- חודש וחצי שהוא היה בקריה על יומיות וזה היה ממש כיף. הכרנו קודם... הוא למד איתי באותו תיכון, 2 שכבות מעליי. אבל התחלנו ממש לצאת אחריי שהוא כבר התגייס. כי לפניי הוא היה דפוק מדי

../images/Emo201.gif

איזה כתיבה מדהימה. אם היא הייתה האחת הדרכים שלהם יצטלבו שוב בעתיד הסירי דאגה מליבך... השם שומר

TauraMan

New member
את כותבת מדהים ../images/Emo201.gif

אם זה נועד לקרות, זה יקרה שוב מתישהו. אם לא אז בטוח הרווחתם כל כך הרבה אחד מהשניה וזה רק יחשל אותך ביחסים עתידיים. תמשיכי להיות חזקה

disarray

New member
וואו =]

ממש ריגשת אותי..וממש הרגשתי מחוברת לסיפור.. בנים וצבא זה סיפור אהבה- ולא מהסוג הטוב.. אבל תחשבי שעכשיו את יוצאת ותכירי מישו חדש שיתעלה על הקודם..(כי ככה זה אמור להיות..לפחות אני מקווה ככה) בקיצור..סחפת אותי אל תוך הסיפור חח..את מותק! ועוד משו- אני חושבת שזה משו בשם שלהם (לחבר שלך קוראים יובל נכון?אני זוכרת שכתבת את זה פה בפורום פעם) יאפ..זה עובר בשם..או שאני סתם ממורמרת. לכי תדעי =]

Ray512

New member
המקום היחיד בו אני רואה אנשים חדשים

זה ברכבת בבוקר
אבל לא נורא, עוד שנה אני מתגייסת. אולי אז
חחח יכול להיות שזה משהו בשם
די מצחיק, אבל אחד מהדברים הקטנים שחשבתי עליהם אחריי שנפרדנו, היה שאין לי יותר חבר שקוראים לו יובל. ונורא אהבתי את השם
נו, אני אכריח את הבא לשנות את השם

disarray

New member
חח רציני אהבת את השם?

כי אני ממש לא..(ועוד גם לאחותי קוראים יובל חח) אני אומרת לך..גם לי וגם לחברה שלי היו חברים בשם יובל..וזה רק יצא לא טוב בסוףP= זה בטוח בשם חח גם אני עוד שנה=] לאן את? ואם כבר..אני אנצל את ההודעה הזו כדי לומר ש..זה די נגמר- אפשר לומר שנפרדנו אבל אני שלמה עם זה וזה הכי נכון שיש עכשיו=]

Ray512

New member
כן, ממש אהבתי ../images/Emo9.gif

אחד השמות הישראלים היפים, לדעתי. באמת? נפרדתם? אויש.
אם בא לך לדבר על זה או משהו- [email protected] אני לא יודעת לאן אני מתגייסת... כרגע זה תאריך כל"צ. אבל אני מקווה על מודיעין. יש לי זימון לשחקים. בעיקרון גם תלפיות שלחו לי מכתב, אבל אני כל כך אין מצב מתקבלת >< את?

disarray

New member
איך את יודעת מה הגיוס של התאריך?

אין לי מושג.. אני כרגע במסלול מופ"ת במודיעין- אבל מתלבטת..אולי אני אצא ואחכה לאיזה מיון שאני ממש רוצה... חח הכל נשמע לי טוב אני מתלבטת.. ממ תודה=] אני אקח את ההצעה שלך לא בגלל שאני צריכה לדבר..אלא בגלל שאת חמודה=] חחח

גם לי תמיד היה את התסביך עם השם

תמיד אחרי שהתרגלתי לשם של החבר הרגשתי מן קושי כזה להתנתק מהשם הזה שכאילו סימל עבורי אהבה. כשהיה לי חבר בשם מור (שאמנם הרבה אנשים צחקו ואמרו שזה שם של כוסית) אז אחרי הפרידה התגעגעתי לזה מאוד, להגיד "מורי שלי" וכו'..ואפילו (כמה שזה נשמע פתטי) ניסיתי בכוח להכיר ולהתקרב לאנשים שקוראים להם ככה רק כדי למצוא לעצמי עוד הזדמנויות להוציא מהפה שלי את השם הזה- מור. אח"כ עם לירן הכל כבר היה יותר פשוט, ידעתי איך זה להתמודד עם פרידה,ולקחתי הכל יותר בקלות. לא נתתי לעצמי לשקוע בדכאונות כמו שהיה בפרידה ממור. ובכל זאת איפשהו בהתחלה היה לי חבל שעכשיו אני אצטרך להתרגל לבחור עם שם חדש כי "לירן" היה נשמע לי כ"כ נחמד כשהיינו ביחד. אבל בסופו של דבר הכל עובר, וכבר התרגלתי לעובדה שלחבר הבא שלי יהיה שם אחר. בקיצור, יעבור לך. אני מבטיחה לך שזה קורה כל פעם עם כל אהבה ולא משנה איך יקראו לאהבה הבאה שלך, אני מבטיחה לך שאת תמותי לו על השם (גם אם יהיה לו איזה שם מהתנ"ך שכרגע נראה לך שהוא יותר מתאים לסבא שלך מאשר לחבר הבא שלך). והתסביך הזה קיים לא רק עם שם, אלא זה פשוט סוג של היקשרות לכל דבר אפשרי שאיכשהו קשור לאדם שאהבת (אם זה הקבוצת כדורגל/כדורסל שהוא אוהד, אם זה השמות של ההורים שלו, השם משפחה שלו, או כל דבר אחר שמזכיר לך אותו).

למעלה