רדאר....

פרדיקט

New member
רדאר....

אני מניח שיש פה כמה עם רדאר. ראיתי רדאר של COBRA. דגם 9200 עם 9 ערוצים וכו´. אמרו לי שהדברים האלה מצפצפים כל הזמן בלי קשר לחיים וצריך להעביר חוטים מכוערים למצית. מה אתם אומרים? מומלץ או לא? תודה, הפרדיקט.

magician

New member
לא רדאר...../images/Emo52.gif

מכשיר התראה - לא ציינתה באיזה דגם מדובר ובסה"כ ניתן לחבר למקור מתח "מאוזן" כך שלא יהיו חוטים הנראים לעין (לא חייבים לחבר לשקע המצית) תוכל לימצוא מאמרים בנושא באתר : www.topspeed.co.il .

פרדיקט

New member
"גלאי רדאר"....

גלאי רדאר COBRA דגם: ESD9200 גלאי אמין ואיכותי ביותר מבית קוברה לזיהוי מכמונות רדאר ואקדחי לייזר, ולהתרעה על מעקב. 9 ערוצי קליטה שונים מזהה אף את אקדחי הלייזר החדישים ביותר (האולטרה לייט והפרולייזר) יש למישהו את הדגם הזה? אפשר לחבר סוללות? הפרדיקט.

magician

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo51.gif???לא גלאי ראדאר!

היות ומדובר על סוגים שונים של גלים ושיטות שונות לדידת מהירויות (ובלי כעס
) קרן לייזר וקרן רדאר זה לא אותו הדבר... לכן גלאי זה או קי ולא גלאי רדאר... באשר לדגם שציינתה נראה על פניו שאתה יודע את הפרטים כי יש לך את הגלאי... באשר ליעילותו (קיבלתה כבר קישור כללי בנושא), תלוי במהירות בה אתה נוסע..היות (מתוך נסיון) במהירויות שמעל ה50 - 60 קמ"ש הגלאי לא מזהה במרחק יעיל את הקרן רדאר או לייזר ולכן גם אם הוא מצליח להתריע, מרחק האטה יהיה קצר ולא מספיק ובפועל המדידה תתבצע ובהתאם הדו"ח...

פרדיקט

New member
עדיין אין לי....

אני לוקח פרטים מ NETACTION שם זה עולה 700 אבל מצאתי ה - 160!!!! שווה לא? הפרדיקט.

למעלה