רגש של משפחה-פרק שני, רגש של משפחה-פרק שני
פרק שני השוטרים נכנסו לבית בלי רשות,ואז הם התחילו לחטט במגירות ולהוציא כל מיני דברים."אל תזרוק את האיפור שלי מהמגירה הוא עלה הון!" אגם צעקה עליו והושיטה את ידיה.השוטר לקח אזיקים ושם אותם על אגם."מה אתה חושב שאתה עושה? ג'ון הצילו!"צעקה אגם.ג'ון רץ ותפס את השוטר."אתה רוצה להיות גם בכלא?"שאל השוטר השני בזעם.השוטרים בלכו למכונית המשטרה וישבו.ג'ון רץ אך המכונית כבר נסעה,הוא הלך עם ילדיו רון וקרין לתחנת המשטרה. בינתיים אגם והשוטרים ישבו בחדר מבודד,אגם ניסתה לשבור את האזיקים אך לא הצליחה."טוב מה אתם רוצים ממני?"שאלה אגם."נודע לנו שעשית פשע בקניון" אמר השוטר,ולקח עיתון שהיה בצד והראה לאגם את הכתבה."לא יכול להיות אני לא עשיתי את זה!"אמרה אגם בעיניים מלאות בדמעות.בינתיים ג'ון והילדים הגיעו,ורצו בכל מקום הם עברו בכל חדר וחדר עד שראו את אגם בוכה.ג'ון פתח את הדלת ורץ לאגם."את בסדר מתוקה שלי?" שאל אותה בבהלה אך אגם רק מלמלה ואמרה "לא, לא בסדר." ג'ון הביט בשוטרים בכעס וצעק עליהם."מה אתם רוצים ממנה? היא לא עשתה כלום!" השוטר קם בכבדות מהכיסא ואמר."אין לי ברירה אלא לשלוח אותך לכלא".השוטר לקח את אגם יחד עם האזיקים לחדר ההלבשה,שם היא לבשה בגדים עם פסים שחורים וכובע שחור ויצאה."מותר לך ולילדים שלך לראות את אשתך ולדבר איתה". אמר השוטר,ג'ון נכנס לחדרה של אגם שם הוא ראה אותה עם עיניים אדומות."שלום".אמר ג'ון.אך אגם לא ענתה לו,ג'ון ישב על הכיסא איתה והם התחילו לדבר."ג'ון למה הם חושבים שזאת אני, למה?" שאלה אותו אגם במבט עצוב."אני לא יודע אבל אני מבטיח שאני יוציא אותך מכאן".אמר ג'ון."סליחה אדוני אבל הגיע הזמן שאשתך תלך לישון".אמר הסוהר.ג'ון הלך וגם רון וקרין הלכו יחד איתו הביתה."אני לא מאמין!" כעס ג'ון ושבר צלחת חרסינה מרב כעס."בכלל אגם לא הלכה השבוע לקניון!" הוא אמר לעצמו הוא הרגיש שהוא מתחיל לכעוס על עצמו למרות שלא עשה כלום.לפתע הוא שמע רעש של שבירת זכוכית נפץ וצעקות.הוא עלה מהר ופתח את הדלת של רון וקרין."מה קרה?".הוא שאל בבהלה.פתאום הוא ראה אש מנורה שנפלה, אש בכל מקום."רון, קרין איפה אתם?" הוא שמע צחוק וראה את רון. רון שיחק במשחק שלו שכל מי שניכנס לחדר רואה שכאילו באמת יש אש.והמנורה שנפלה הייתה מכובה ונפלה מהרוח."רון זה לא משחק ילדים איפה קרין? קרין!" הוא ראה את קרין עושה שיעורי בית."כדי שהיה פה שקט!" ואז הוא באמת שמע רעש .זה היה מבית השכנים שלהם.הוא נכנס והוא באמת ראה אש, אש אמיתית!."הילה? הילה! את שם?"הוא צעק לכיוונה של השכנה. פתאום קרה משהו אחר.... ואין תמונות בגלל שהסימס שלי לא טוב , פרק שני השוטרים נכנסו לבית בלי רשות,ואז הם התחילו לחטט במגירות ולהוציא כל מיני דברים."אל תזרוק את האיפור שלי מהמגירה הוא עלה הון!" אגם צעקה עליו והושיטה את ידיה.השוטר לקח אזיקים ושם אותם על אגם."מה אתה חושב שאתה עושה? ג'ון הצילו!"צעקה אגם.ג'ון רץ ותפס את השוטר."אתה רוצה להיות גם בכלא?"שאל השוטר השני בזעם.השוטרים בלכו למכונית המשטרה וישבו.ג'ון רץ אך המכונית כבר נסעה,הוא הלך עם ילדיו רון וקרין לתחנת המשטרה. בינתיים אגם והשוטרים ישבו בחדר מבודד,אגם ניסתה לשבור את האזיקים אך לא הצליחה."טוב מה אתם רוצים ממני?"שאלה אגם."נודע לנו שעשית פשע בקניון" אמר השוטר,ולקח עיתון שהיה בצד והראה לאגם את הכתבה."לא יכול להיות אני לא עשיתי את זה!"אמרה אגם בעיניים מלאות בדמעות.בינתיים ג'ון והילדים הגיעו,ורצו בכל מקום הם עברו בכל חדר וחדר עד שראו את אגם בוכה.ג'ון פתח את הדלת ורץ לאגם."את בסדר מתוקה שלי?" שאל אותה בבהלה אך אגם רק מלמלה ואמרה "לא, לא בסדר." ג'ון הביט בשוטרים בכעס וצעק עליהם."מה אתם רוצים ממנה? היא לא עשתה כלום!" השוטר קם בכבדות מהכיסא ואמר."אין לי ברירה אלא לשלוח אותך לכלא".השוטר לקח את אגם יחד עם האזיקים לחדר ההלבשה,שם היא לבשה בגדים עם פסים שחורים וכובע שחור ויצאה."מותר לך ולילדים שלך לראות את אשתך ולדבר איתה". אמר השוטר,ג'ון נכנס לחדרה של אגם שם הוא ראה אותה עם עיניים אדומות."שלום".אמר ג'ון.אך אגם לא ענתה לו,ג'ון ישב על הכיסא איתה והם התחילו לדבר."ג'ון למה הם חושבים שזאת אני, למה?" שאלה אותו אגם במבט עצוב."אני לא יודע אבל אני מבטיח שאני יוציא אותך מכאן".אמר ג'ון."סליחה אדוני אבל הגיע הזמן שאשתך תלך לישון".אמר הסוהר.ג'ון הלך וגם רון וקרין הלכו יחד איתו הביתה."אני לא מאמין!" כעס ג'ון ושבר צלחת חרסינה מרב כעס."בכלל אגם לא הלכה השבוע לקניון!" הוא אמר לעצמו הוא הרגיש שהוא מתחיל לכעוס על עצמו למרות שלא עשה כלום.לפתע הוא שמע רעש של שבירת זכוכית נפץ וצעקות.הוא עלה מהר ופתח את הדלת של רון וקרין."מה קרה?".הוא שאל בבהלה.פתאום הוא ראה אש מנורה שנפלה, אש בכל מקום."רון, קרין איפה אתם?" הוא שמע צחוק וראה את רון. רון שיחק במשחק שלו שכל מי שניכנס לחדר רואה שכאילו באמת יש אש.והמנורה שנפלה הייתה מכובה ונפלה מהרוח."רון זה לא משחק ילדים איפה קרין? קרין!" הוא ראה את קרין עושה שיעורי בית."כדי שהיה פה שקט!" ואז הוא באמת שמע רעש .זה היה מבית השכנים שלהם.הוא נכנס והוא באמת ראה אש, אש אמיתית!."הילה? הילה! את שם?"הוא צעק לכיוונה של השכנה. פתאום קרה משהו אחר.... ואין תמונות בגלל שהסימס שלי לא טוב