רגש של משפחה-פרק 3

רגש של משפחה-פרק 3

פרק 2-http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=100688856 ג'ון התחיל להרגיש חום מהרצפה שעובר אליו .הוא הסתכל למטה וראה שכל האש מתאספת אליו,ושורפת את מיכנסיו ונעליו .ג'ון ניסה לברוח אך הרגיש כיאלו האש מושכת אותו."הצילו! הצילו!."צעק ג'ון במצוקה רבה. אך אף אחד לא שמע אותו. בנתיים באה השכנה גליה בדיוק חרה הביתה ושמעה את צעקותיו של ג'ון,היא רצה מהר אל הדלת והקישה נקישות קטנות,אך עדיין שמעה צעקות . היא פתחה את הדלת חזק וראתה את ג'ון על הרצפה עם הרבה דם,היא לקחה את הפלאפון שלה וחייגה למגן דויד. "הלו מהר בואו לשכונת בית-שמש מספר 24 תמהרו בבקשה!" המגן דויד בא,הם לקחו את ג'ון במיטה. אגם ישבה והסתכלה בחדשות והראו את ג'ון עם שריטות ופצעים,אגם רצה וצעקה. "בבקשה תשחררו אותי בעלי נפצע והוא בבית חולים בבקשה אני צריכה לבקר אותו!" .המנהל של תחנת המשטרה בא ואמר. "גבירתי אנחנו ניתן לך ללכת בליוי שומרים. "לאגם לא היה אכפת רק לראות את בעלה ג'ון,הבעל שאהב אותה תמיד ופינק אותה ועזר לה במצבים קשים.אגם רצה לבית החולים ונכנסה לחדרו.שם היא ראתה אותו שוכב בעיניים עצומות עם דם ושריטות,ופצעים פתוחים.ג'ון פקח את עיניו וראה את אגם." אני חולם את השתחררת?"שאל אותה בעייפות ."לא ג'ון אני עם שומרים ואני עדיין לא השתחררתי באתי לבקר אותך אתה בסדר?". שאלה אותו."לא אני פצוע מאוד לא מרגיש טוב."אמר. אחרי זה השומרים החזירו אותה והאחות באה ועיינה במסמכים."אתה בסדר?". היא שאלה אותו בעודה מחזיקה במסך שלו. "לא ממש קשה לי לזוז".האחות לקחה את המסמך ויצאה החוצה,פתאום היא צעקה והפילה את המסמך ג'ון שמע אקדח שיורה הוא קם ולקח את כסא הגלגלים שהאחות השאחרה,ויצא החוצה לראות מה קרה. שם הוא קראה את האחות שוכבת ובאיזור לבה מלא דם וכתמי דם על שערה. מי שירה בה לבש כובע גרב,ובגדים שחורים. "מי אתה למה ירתה בה?". הוא הוריד את כוע הגרב,ג'ון נדהם זה היה.........

למעלה