רגש ה"אהבה".

GrimBoy

New member
בניסיון נועז להגיב לדברייך!

אתה שוכח שאהבה, על מרכיביה ומי שיוצר אותה לא מתבטאת רק בין בני זוג אלא בעוד הרבה דברים שהביאו את המין האנושי למקום שבו הוא נמצא בו היום, לטוב או לרע... אמא שיולדת את התינוק שלה קורעת כל גופה רק כדי להחזיק אותו בסוף ולהתאהב בו קשות אם זה בהתחלה או אחרי כמה ימים.. זאת כתוצאה מתהליך הורמונלי שקורה לא רק אצל בני האדם אלא גם אצל רוב בע"ח... כל הגוף שלך הוא מנוע אחד גדול של הפרשות (בלייייייי הוצא מהקשרוווווווו... בלי חרוטים... אמא ש'לכם בולעתתתתת.. חמסה חמסה.. מלח מים.. מלח מים) שגורמות לנו להיות מאושרים, מדוכאים, באבל, בסטלה טבעית, בכעס וכו... וכל זה רק כדי שאנחנו נתפתח.. נרצה יותר... נרצה פחות... נחפש מש'ו אחר.. מש'ו שונה... בקיצור זה מה שמניע אותך... ודווקא לבוא לכאן ולפתוח שירשור שעוסק באיך שאנחנו צריכים להשתמש במוח שלנו כדי למצוא אהבה (אם זה מה שהתכוונת כי תאכלס לא ממש הבנתי מה אתה בא להגיד) זה לקחת את המתנה הזאת שקיבלת ולהשתמש בה רק בשביל הדברים הרעים.. ברור שאני אלך עם הרגש... זה כמו סטלה שהוענקה לי בלי שאני אצטרך לבלוע כימיכלים לפני.. צ'בוע טוב...

המטרה.

שתבין אם אתה רוצה שיש עוד אפשרות וזה ניתוק מהרגשות וזה אפשרי. עד היום האפשרות היחידה היתה להתנדנד בין שני הרגשות, מה שלא בריא לפי דעתי.

GrimBoy

New member
ההורים שלך.. הם... אחים?

אני לא אבין שום דבר ואני גם לא ארצה שום דבר ולא זה לא אפשרי אלא במחיר האושר שלך... אילו רק ידעת בכמה רמות אני מרחם עליך שזה... מכל הנושאים בעולם.. הנושא.. שמעסיק אותך. צא החוצה, תנשום קצת אוויר צח, ותעשה טובה? הניתוק היחידי שצריך לעשות זה של האינטרנט שלך.. ככה לכולנו יהיה יום יותר נחמד .. כולל אותך.. שצריך דחוף תחביב חדש... אני ממליץ על איסוף אבנים בצבע סגול... או.. קטיפת תותים ביער... או אולי.. איסוף אשנבים מצויים בשטח.. אוווו... יותר טוב! למה שלא תיהיה היהודי הראשון שעשה פיגוע בלבנון?!?!?!?!?

GrimBoy

New member
"דעותיו" של הבחור

הם העתק מושלם של אותן דעות שהוא טורח לפרסם בכמה פורומים במקביל ומבלי להתייחס לקהל היעד אליו הוא פונה. לי יש תגובה אימפולסיבית למצבים בהם אנשים אומרים לי "שתבין אם אתה רוצה שיש עוד אפשרות וזה ניתוק מהרגשות וזה אפשרי." ... זה מזכיר לי את "אתה יכול להשתנות, כי מי שאתה זה לא בסדר"... ואת "היהודים לא באמת בנויים כמו שאר בני האדם, הם מוטציות"... ואת.. "בריטני היא אחת הנשים היותר מתוסבכות.. המייקל ג'קסון הבא..." ואת... "לוק, I"M YOUR FATHER..." ואת... טוב הבנתם...

orrr18

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

דייב, תעשה לי ילד!!!
wiseman, לא לכעוס! התכוונתי במובן המטאפורי של המילה!

wiseman19

New member
אל תצא מהבית בימים הקרובים ../images/Emo11.gif

סתם חחח
בסוף הגעת לארומה? אנחנו סוג של לא היינו שם כבר חח :)

orrr18

New member
שיט... *בורח להתחבא*

חח... כן... הגעתי לארומה בסוף... ועידכנו אותי שהעדפתם לעשות אחד ת'שני מאשר לראות אותי...

GrimBoy

New member
אני לא "עושה" אותו!!!!!

אני מסניף אותו... וזה שני דברים שונים :)

orrr18

New member
אההה... אז בגלל זה

העיניים שלך אדומות כל הזמן... עכשיו אני מבין!

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אל תתייחסו...

הוא פירסם גם בעוד מקומות וברוב חוצפתו גם הגיב לי בבלוג אני פירסמתי רשומה מאוד רגישה על אהוב שנפטר וכמה שקשה לי להתמודד עם זה והוא אמר שיש לי פיצול אישיות ושאפשר לטפל בזה [יא באמת?]. קיצר, לא שווה את הזמן שלקח לך לכתוב תתגובה. הוא מנסה למכור משהו, יש לו אתר שהוא מפנה אליו וסדנאות והרצאות..

white star

New member
../images/Emo54.gif שילוש של חוסר חיים

בתוליות ומגורים אצל ההורים בגיל 50...

ChildOfTheWoods

New member
כמה טעויות בידיך...

אנו כן אוהבים דברים החיצוניים אלינו... אם זה אדם שאוהב את עצמו - אז הוא אוהב את הדברים שהוא בחר לעצמו כחלק ממנו... בן\בת זוג זה גם משהו שהוא בחר לעצמו... הבן אדם גם יאהב את הדברים החיצוניים האחרים... כי כל הדברים שהוא אוהב זה דברים שהוא גם הגדיר כחלק מעצמו... אם זה אדם ששונא את עצמו - אז מאוד יכול להיות שהוא יאהב את הדברים הנורמטיביים בעיניו - את הדברים המנוגדים אליו... (כמובן שזה בתור מקרה קיצוני...) האם הנאה מדברים כל כך מפריע לך?... בגלל שהיא נוצרת ע"י סם במוח?... חלק מהסמים האלו גם בריאים לנו את מודע לכך?... עוד משהו מהר כי אני ממהר...(^_^) קיום עפ"י הגיון ולא עפ"י רגש הוא לא קיום ששווה את זה מתוך ניסיון... הוא לא קיום שליו ורגוע יותר - אלא מתון יותר... הוא באמצע... וגם אתה תרגיש רגשות שליליות בגלל שאתה מונע מעצמך רגשות חיוביות או משלה את עצמך על הדברים שאתה רוצה כי אינך מסוגל להדחיק את הרגשות שלך לגמרי... וגם רכבת של רגשות זה הרבה יותר חביב מחוסר רגשות... חייב ללכת ביי...

מעניין, אבל לא מסכים.

את הרגשותשלך אתה מיחס לגורמים חיצונים, אבל אתה לא מרגיש אותם, אתה מיחס את מה שאתה מרגיש. אם אתה מגדיר את מה שאתה אוהב כחלק ממך, אז אתה מפצל את אישיותך, כי אתה השלם. שום דבר חיצוני לא משלים אותך, אלא הישתקפות שלך. הסמים במוח מזיקים לנו וגורמים לנו למחלות. תודה, יוסי קרמר.

למעלה