רגש - דבר נאלח

שום אחד

New member
רגש - דבר נאלח

זה קורה לי בכל פעם... אני מנסה להגיד משהו, וזה יוצא הפוך. מנסה לסדר משהו, והכל מתפרק. ורק ביחסים בין אישיים זה קורה... ובכל ניסיון. תמיד, נכשל. כשזה לא דברים שמעורב בהם רגש, הכל תמיד מסתדר. אבל ברגע שהרגש נכנס לתמונה... הכל קורס. אני נכנס למגננה. שם טלאי על טלאי. אז אני חושב שהכי טוב, זה לכבות בחזרה את הרגש. כי בכל פעם, שאני מדליק בחזרה את הכפתור של הרגש, הכל נהיה נחמד לכמה רגעים, ומיד אחרי זה, הכל מתפרק. ואני מתכוון להכל. מזל שעוד לא הגעתי למכות... כלומר, פיזיות. מה טוב ברגש? למה הוא יעיל? סתם, תחושות. שלא עוזרות לאף אחד. פעם אחת, הייתי רוצה, שהכל יסתדר כמו שצריך. אבל, לא נראה לי שזה בכלל אפשרי. אני כבר התיאשתי. חסר הרגשות

©L

New member
קצת...

אני לא חושבת שאתה חסר רגשות... קצת ביטחון זה מה שצריך... לא שלי יש אותו (B-)) אבל קצת ביטחון... לא טוב לכבות את הרגש... רק טוב... L

ליפי{@

New member
איש יקר,

מה שאתה אומר... אני בכל זאת חושבת, שלהרגיש זה לחיות. ומי שלא מרגיש- אולי באמת חוסך לעצמו הרבה כאב, אבל הוא מפסיד גם את ההזדמנות להגיע למקומות מופלאים, לראות דברים חדשים, לחוות. להיות קיים באמת. נשאר לך לעשות בינך לבין עצמך את החשבון....

מורני !

New member
אחד..

קודם כל אני רוצה לציין שאני מסכימה עם מה שליפי כתבה בתגובתה. זה אכן קצת להחמיץ את החיים. דבר שני.. אני חושבת שדברים כאלו קורים לאט... וכן.. סביר שיהיה כשלונות בהתחלה.. אבל.. אם תתמיד אתה תצליח. אני בטוחה בזה. בהתחלה זה קשה.. כי חיים שלמים חיית ככה... ולכן זה מוזר לך, כנראה, פתאום להרגיש, פתאום לבטא רגש. ואני מודעת לכך שכתבת שהכל התפרק לך.. אבל אני חושבת.. שלמרות זאת אסור לך להתייאש. אז הכל יתפרק.. ותנסה שוב.. ושוב דברים יתפרקו.. ומכל ניסיון שכזה אתה תלמד, ותיראה איך להתבטא בלי לפרק יחסים. ומתישהו אתה תתבטא והיחסים לא יתפרקו.... ואז.. הכל יסתדר כמו שצריך. אבל אסור לך להתייאש. בשביל עצמך. בשביל החיים שלך. בשביל החברים שלך. בשביל עצמך.

למעלה