רגש או היגיון

זה כבר יותר מפעם אחת

שאת כותבת יפה, אכפתי ואיכותי! זו מחמאה ותמיכה בתשובה. דניאל שאוהב את ריקודי הבטן.

מייקי69

New member
../images/Emo9.gifוזה כבר פעמיים (אותה הודעה)../images/Emo3.gif

ואפרופו ביקורך בנורווגיה, קיבלתי לאחרונה באי-מייל העתק של מכתב ששלח מנכ"ל של איזו חברה (לא זוכרת) למנכ"ל בחברה בחו"ל, שניתקה את הקשר העיסקי מהסיבות שהזכרת. אחלה מכתב. רוצה העתק? (אבל רק מחר. מהעבודה) אותי הוא הרשים (לרגע חשבתי שאולי בעצם א-ת-ה כתבת אותו. חחחחח)

מייקי נראה לי שמאז שהתחלת

להזיז את הישבן וה... אני רואה כפול או מגמגם. דניאל בבילבול עניים

מייקי69

New member
יאללה, אתה גם כן

אתה אפילו לא מדמיין איזה תחת יש לי !!! אתמול עשיתי איתו הכרות אישית. שמתי שני עינטוזים ופתאום ראיתי אותו בא לי מקדימה. יצא לך לראות ת´ישבן שלך מקדימה? לא בטוחה שזה מצא חן בעיני חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מייקי69

New member
Too late, baby!!!!

הוצג במלוא תפארתו במפגש. אבל שם עשיתי מספיק רעש, כדי שלא ממש ישימו לב אליו חחחחחחחחחחחחחח (אנחנו נורא פטפטניים פה הערב, לא? כמה קשקשת!!! איזה כייף!!)

מייקי69

New member
אוף, שוב פעם לחכות לך וכל הטראסק?

אמא שלי אהבה את הפלמנקו יותר מכל. אז רקדתי קצת בשבילה. אבל ריקוד אחר... אנא עארף, אני לא מדברת עם המתים, בדרך כלל. חשבתי שאולי בעוונותיה, היא לפחות קוראת אותי פה. אז ביקשתי סליחה. מה שבטוח בטוח. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח <סליחה על הציניות. אני עדיין כועסת עליה שהיא לקחה ברצינות את המוות>

מייקי69

New member
שניה, שניה, באה בענטוז

רק גומרת לנקות כמה דגים ותיכף אני אצלך (אצלי או אצלך?)

...Blue

New member
../images/Emo24.gif מה זה משנה אצלך או אצלי..

(רק אל תשכחי להוריד ממך את ריח הדגים לפני זה)..

אורמור

New member
תאספי בבקשה את קליפות ה"פיצוחים"

מייקייייייייייייייייייייייייייייייייייייי בואי הנה----------------------> את! את! את! פגז קומפוט! לקרא אותך, וכל הבארדק במוח מתיישב ככה שיכבה אחר שיכבה, את ענקית, והחשיבה שלך כמו מישנה סדורה, כמו דבר דבור על אופניו כמו פצצת שכל מתקתקת.. <לכי מכאן, לא סובלת אותך-במבטא יצפאני כבד
> אור

mika2

New member
את מחפשת - ומוצאת...

כל הכבוד מייקי - כל מילה בסלע !!!

מתלבטת יקרה על רכבות הרים

אני מראש אומרת לא הייתי במקום שלך. ואצלי(לגמרי אישי) לו הייתי כנראה שההגיון היה מנצח (ובגדול אפילו) אבל מה שנכון לי לא ממש מתאים או נכון לך. אז מה שלא תבחרי ותחליטי ותתחרטי ותחזרי בך ושוב תחליטי ושוב.. אנחנו כאן. לכל ההחלטות שתעשי שיהיו נכונות רק לך. ורכבות הרים יש כאלו שממש אוהבים אותן!

אש לי

New member
ואני עפתי מאחת כזאת כבר פעמיים

מניחה שאחרי החזרה...העוף שוב יש בך הרבה כוחות נפשיים? פיזיים?:)

viviti

New member
מערכת יחסים עם גבר נשוי..

מתחילה להיות בעייתי כשיש שם אהבה אהבה היא דבר תובעני.. גם אם יודעים שאהבה נגמרת בפורמט הזה היא דווקא יכולה להאריך ימים...... דווקא בגלל שהוא ´לא מושג´ את רוצה אותו יותר.... אין לי תשובות.. לאהוב מישהו שישן בלילה עם מישהי אחרת.. שיש לו עולם מקביל.. זה לא קל..... אולי, תנסי לפתח קשרים אחרים במקביל עד למצב שתמצאי מישהו (לא נשוי הפעם) שיוכל להוות תחליף בכל אופן.

למעלה