רגשי נחיתות ליליים...

Ez sLeeP

New member
רגשי נחיתות ליליים...

(אנשי משמרת הלילה, הקיצו ממשבכם!) ובכן, בתום ההופעה במוצ"ש במועדון ההייניקן-קאמלוט בהרצליה, התאספו הגרופיות מסביב לַעברי, ואני כמותם - מחקה לתמונה. לא שדחופה לי אחת כזו כפוסטר על קיר החדר, אם כי רציתי למחות את זיכרון התמונה הקודמת, מן ההופעה בעין-הוד, שכידוע או לא - יצאה זוועתית. זו היתה טעות. הפן שעשיתי בערב שבת, הפך כיעור מוטנטי ועל ראשי השתרבב גודש שיער לא ברור, אף לו - עצמו. טעות היה להצטלם. טעות היה גם לא לוודא את חזותי במראה, טרם לקיחת התמונה. טעות טראגית. ועד שיבוא יום, ותצא התמונה שתביא עמה גאולה, וחזותי הפיזית תראה סבירה ביותר עד יאה לבוק של דוגמנות (לחסרי-המזל אמנם, אבל בכל זאת בוק), לא אנוח ולא אשקוט. לפניכם הגרסא המצונזרת, פרי תוכנת הצייר החביבה על כולנו. נכון שיצאתי מדהים?
נדבו'ש.

Ez sLeeP

New member
אבוי.

*משכבכם. שכחתי גם לצייר חיוך, כלומר - זכור לי שציירתי, אבל כנראה היתה טעות (עוד טעות?). קחו את זה כפרט סימבולי להתרצותי (או חוסר התרצותי) מן התמונה.

lollapalooza

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

נדב
היום אתה מביא לי את הקריזה, ובגדול. רוצה לראות
ובתור אחד שתמיד מטיף לנו נגד הערכה עצמית נמוכה, אתה ממש לא מהווה דוגמה ראויה. רוצים תמונה ועכשיו
חוצמזה, אתה יודע שאנחנו אוהבים אותך ולא משנה איך אתה נראה בתמונה זו או אחרת, אנחנו יודעים שאתה חתיך. (חנפנית, אה
) ואפרופו תמונות- הגלריות שלנו מקוללות. עייפתי מלנסות להעלות תמונות. מחר, בתקווה שעד אז הן ישתקמו ממה שזה לא יהיה שתקף אותן.

Ez sLeeP

New member
העם יכול לרצות.

אין לי הערכה עצמית נמוכה, רבותיי. מדובר בתמונה גרועה, ואין לי עניין בכך שהיא תחשף לעיניי כל, ולעיניי פרט. אין לי בעיה עם מראי החיצוני לרוב, אבל את התיעוד הפוטוגרפי שלו, שיוצא בדר"כ כיעור מהותי, אני מעדיף לא לחשוף.

אמממ אם זה מנחם אותך ../images/Emo187.gif

ועברי אל תעלב- גם הוא לא נראה מי יודע מה...

Principesa Reut

New member
למה, דווקא עברי נראה פה טוב...

בתמונה שלי הוא מוציא לשון
עברי - אני דורשת תמונה נוספת בתאיטרון שבה אתה לא תוציא לשון

Principesa Reut

New member
נדבוש, ../images/Emo24.gif

אני רואה שאתה באמת רוצה שאני אתעצבן
יצאת שם מדהים
זאת תמונה ממש יפה, הלוואי שהתמונה שלי הייתה יפה כמו שלך
ובקשר לתמונה המצונזרת - איזה כישרון
רק מה עם האף והפה
אה
ובהופעה בתיאטרון אני אדאג לזה שתצא לך תמונה שאתה תאהב, טוב

Principesa Reut

New member
הממממ...

הבטחתי לנדב שאני לא אתן לאפחד לראות תתמונה...
אז בואי לאיי סי קיו, אני לא רוצה שהוא ידע
נראה לי משו כמו מסך דק בעד התמונה... מה את אומרת

painapple

New member
אישית, אהבתי את התמונה.

אחלה תמונה .) יצאת מ-ד-ה-י-ם!
רק חבל שהקרחת את עצמך ככה.. יש לך שיער יפה!
(האייקון היחיד עם השיער.. מה אפשר לעשות)

חחח...

אני עם מורי!! העם רוצה תמונה והוא לא יוותר!! נדב! אנחנו אוהבים אותך עם או בלי פן.. וגם אם לא תראה מסוקס כתמיד!!

למעלה