רגשי אשמה

aerynsun

New member
רגשי אשמה ../images/Emo3.gif

בגלל שירדתי על בן כל כך בקשר לדמות שלו קאמרון, יש לי רגשי אשמה
כי זה בנוש ואיך אני יכולה לדבר עליו ככה
אבל כנראה שאני יכולה... בכל אופן שרשור תמונות שלו ושל קלאודיה בשביל להוריד לי את רגשי האשמה... אני שמה שלש. תצטרפו

LS Girl

New member
איזה מתוקים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif...

sprqy

New member
מצחיקה../images/Emo13.gif

אבל באמת ירדת עליו קצת יותר מדי... הוא סה"כ במצב קשה, הוא בה כ"תחליף" למלך ריצ'ארד דין אנדרסון. לפי הראיון שהוא צילם בGATEWORLD הוא גם לא נראה מבסוט כל כך מהמשחק שלו... פעם הולך לו ופעם אחרת לא וין יותר מדי זמן במסגרת הלחוצה של צילומי סטארגייט לעשות REDO של סצינה.

sprqy

New member
ושכחתי להגיד

שהתמונה הראשונה ששמת אהבתי מאד!

aerynsun

New member
אני עומדת מאחורי כל מילה שלי

הוא פשוט מאכזב אותי כל כך
זה כאילו הוא לא יודע איך לשחק את הדמות שלו, קאמרון. ויש הרגשה שהוא איבד שליטה על הזהות שלו. פעם הוא קופצני כמו קרייטון ופעם הוא רציני ומחושב כמו קצין בכיר וכמו שהדמות שלו צריכה להיות. בכל אופן בן וקלאודיה שניהם מועמדים לסאטרן אוורד על משחקם בסטארגייט! בן מועמד כדמות ראשית וקלאודיה כדמות משנית, וולה. בקיצר אם הוא מועמד , אז מה אני יודעת... יכול להיות שאני טועה
.

sprqy

New member
מה זה??

מי החליט ש: "ופעם הוא רציני ומחושב כמו קצין בכיר וכמו שהדמות שלו צריכה להיות." מי אמר שהיא צריכה ליהית ככה? את מכירה את קמרון מלפני הסדרה? אנחנו לומדים להכיר אותו מהפרקים שהוא הופיע. אני יוסיף לעניין שמיטשל מתחבר יותר לצוות ככל שמתקדמים בעונה לכן אולי הוא מראה יותר רגש בפרקים האחרונים.

aerynsun

New member
אף אחד לא מחליט

זאת ההרגשה שלי. דמות צריכה שיהיה לה קו משותף. אלא אם כן הוא אישיות מפוצלת. אני לא רואה חיבור בין מיטשל הרציני ומיטשל המשתולל. וגם לדעתי שהוא בסצנות שהוא משחק מחוץ לצוות הוא מעולה לדעתי. שם אני ממש מעריכה את בן ושם אני מרגישה את הדמות. אבל כשהוא פעיל עם הצוות אני לא מריגשה חיבור איתם וכאילו הוא מנותק מהם ואז הוא משתולל וצועק כדי להיות בעינינים. וזה מאכזב אותי! הרגשה שלי ספארקי. אתה יודע... אני שמחה שאתה נהנה מקאמרון , אני גם רוצה להנות ממנו
מה שכן אני מתנחמת ביופי המהם של האיש הזה! כל כך כיף להסתכל עליו

sprqy

New member
אני מבין

טוב זו רק עונה ראשונה לו, יש עוד תקווה... ותמיד יהיו את הפרקים שהוא ישחק מצויין.

sprqy

New member
ולסיום- כולם ביחד!

וצעירים! רוקני (יוצר הסדרה) קלודיה ובן ודוויד קמפר (מפיק\יוצר)

pigit22

New member
הה את זו עוד לא ראיתי ...

(קלוד נראת רע פה ) עוד אחת...

sprqy

New member
לא נכון../images/Emo7.gif

היא דווקא נראית בסדר לא?! אני כנראה מתוכנת לאמר את זה - היא תמיד נראית טוב בשבילי

MeItOsH

New member
../images/Emo45.gif

גם בשבילי היא תמיד נראית טוב! ולפי דעתי היא גם מאוד פוטוגנית..

pigit22

New member
אוווווווו אל תבכה גם אני חושבת שהיא

מדהימה בכל מצב ...

sprqy

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

נרגעתי... גם כאן בתמונה מימין היא פשוט נראית מצויין

למעלה