רגשות.....

מאיה27

New member
רגשות.....

וואי כבד לי... כולכם מדברים על רגשות... כולכם מדברים על אהבה... כולכם מדברים על הוא והיא.... אבל בת`כלס כמעט כולנו נשארים בסוף לבד... יש את המאושרים היחידים שמצאו אהבה אמיתית ואני לא מתביישת להגיד שאני מקנאה אני גם רוצה אותו רוצה אהבה לא רוצה שיהיה לי כייף לילה אחד ואז זהו...הוא ייעלם לא רוצה שהוא כל הזמן יגיד לי ``אני אוהב אותך`` רוצה שיוכיח לי לא רוצה שהוא יהיה אביר על סוס שיבוא אפילו עם סוסיתא באמת...מה כבר ביקשתי?? ואני לא היחידה..מסתבר.. אנו הרבה רווקים והרבה רווקות שמחפשים את גורלנו אי שם.. ואני לא מתביישת להגיד שאני לפתע פתאום מרגישה דיי פסימית מרגישה שאולי לי זה לא יקרה אולי לי לא מגיע?? ושלא תבינו לא נכון... אני לא מכוערת אבל גם לא מלכת היופי..(שאגב היא לא ממש יפה) ויש לי מחזרים.. בחלקם פגם חיצוני ולחלקם יש בעיות נפשיות קלות... נכון גם אני לא מושלמת... אך אני רוצה את זה שישלים אותי.. שישלים אותי ב... שגעונות שלי טירוף שלי אהבה שלי צחוק שלי בכי שלי כןןןן מה בסך הכל ביקשתי??? לא עשיר בעל ממון, לא יפה תואר ולא גאון הדור... רק אחד אותו אחד שיוכל להשלים, להבין, לאהוב אותי כמו שאני אותו !!! אז אם זה אתה? אתה שהבטחת לי שיהיה טוב... אז למה אתה משחק? למה אתה אמרת לי שתתקשר? למה למה למה למה??? יש לי עוד הרבה שאלות...... ואחר כך עוד אומרים לי תזרמי...אל תהיי פסימית... אבל צר לי חברים אני כזו... לפסימיות החיים הובילו אותי.. אין אהבה אין צרות...מישהו פעם אמר לי.. (יצא חכם אותו אחד שאמר) אז נכון עכשיו אני מאושרת בחיי יש לי את ההוא לצידי אבל זה עדיין לא זה.. הכל כנראה משחק אחד גדול.. כמו שאלוויס אמר...בתרגום חופשי שלי העולם הוא במה ואנו רק השחקנים... אז חבר`ה בואו נפסיק עם המשחקים ונשים קלפים על השולחן ואולי רק אז תהיה לנו אהבה אמיתית. אוהבת ומבולבלת.... מאיה

מאיה מבינה אותך

מאיה היי אומנם אני עדיין א פסימית אבל זה בדרך... באמת שנימאס מהמשחקים האילה.. אני איתך :)

HP86

New member
שיאללה אחותיייייי......

כל-כך מבינה את הרגשות האלו... כאילו יצאו מפי נשמה לכול סיר יש ת`מיכסה.. כך תמיד אני שומעת בסוף המכסה שלך יבוא ויבוא אם ציפוי זהב... כל-כך רוצה שיהיה לך רק טוב... אוהבת אותך שלך תמיד חגית ועכשיו עירנית מתמיד ;-) ובטח לא על טריפ...}{

מאיה27

New member
אחותייייייי

הכי טוב שהיה לי זה שהכרתי אותך... אחותיייייי בלעדייך אני חצי בן אדם חולה עלייך... אוהבת אותך... מאיה

היי,היי,היי

מה זה הפסימיות הזאת? לא, אני לא מרשה לך! יקירתי, יש אהבה(כמו שמליון פעם אמרתי לך) והיא תגיע...היא לא תגיע אם תהיי פסימית. האהבה תגיע אלייך דווקא ברגע שהכי פחות תצפי לה(מנסיון אישי), חשבת לרגע שאולי היא משתהה כי את כל כך מחפשת אותה? אולי היא לא מגיעה כי את רודפת אחריה? מלאכית שלי- ברגע שפשוט תזרמי עם החיים(כן,לזרום)...האהבה שלך תגיע. כי את תהיי רגועה,את תהיי מחוייכת,ואת תהיי זוהרת,תהיי הכי יפה בעולם... כי כבר לא יראו עלייך שאת מוטרדת... ואז,לפתע פתאום...תמצאי את עצמך מאוהבת ונאהבת. מלאכית שלי- הייתי שם,ואת מזכירה לי את התחושות שחשתי,את הייאוש והפסימיות שהרגשתי...במיוחד לאור העובדה שלכל החברות שלי היו חברים...ורק אני לבד. והרגשתי רע,ומיואשת. אבל- קיבלתי החלטה,ועבדתי על עצמי,להוציא את הייאוש הזה.והצלחתי! וזכיתי! וזה קרה ממש מהר מרגע ביצוע ההחלטה...ויש אהבה!!! ברגע שתחליטי ותבצעי(להוציא את הפסימיות)...האהבה תגיע אלייך. אחותי המתוקה, אוהבת אותך למרות הכל ובמיוחד בגלל הכל. אלת האהבה. נ.ב. מתה על כתיבתך.

בואי נשים קלפים על השולחן

את מקסימה את מצחיקה את חכמה את נראית לא רע בכלל את תימניה (הגזע שזוכה בארוויזיונים ועם האוכל הכי טעים) את משכילה את גרה בבית עם שתי קומות את עובדת את לומדת יש לך משפחה נפלאה את גרה בישוב מדהים יש לך פיאט אונו יש לך שמחת חיים יש 27 שנים של נסיון חיים את בריאה כמו שור יש לך מה להעניק את בשלה לאהבה אבל, חסר לך רק דבר אחד אמונה ! אמונה בכך שאהבה היא רק שאלה של זמן נכון, זה דבר קשה מאין כמוהו להשגה אבל כשזה בא, זה פשוט בא. לא צריך לוותר ולא צריך להתייאש אבל גם לא צריך להלחץ ולא צריך להתבאס רק לא להחמיץ שום הזדמנות להרחיב מעגלים של מכרים להיות פתוחים אל העולם ופחות ברררנים כלפי גברים והנה פתחתי לך את כל הקלפים ! מתי תביני שאת יקרה לי בכדי שתכתבי הודעות פסימיות כאלה. החיים יפים חמודה שלי, תסתערי עליהם בטרוף, תהני מכל דקה האהבה זאת רק שאלה של זמן, עם קצת סבלנות והרבה רצון לחפש אותה, היא תגיע. תזכרי את דברי יקירתי ותראי שאת כל כך מיוחדת , כך שהאהבה פשוט תצטער על כך שהיא ביזבזה זמן ולא תקפה אותך מיד...אבל מי אמר שהכל חייב להיות מושלם ? רק צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה, השאר יתמלא לבד. שלך, ענבר

מאיה27

New member
הלווווווו מה אתה חושף???

חחחחחח יא גנוב ודרך אגב אל תזלזל יש לי פונטו לא אונו....... ענברי...אני באמת מנסה להסתכל על החצי המלאה אבל תמיד תמיד היא מתרוקנת עוד לפני שאני מביטה בה אבל אתה יודע מה... אני מבטיחה...לנסות מבטיחה לזרום עם הדברים כמו שהם לעשות טעויות לעשות שטויות לעשות חיים לשוב להיות אני באמת.. אבל אני לא יכולה להבטיח שאני לא אפגע מעוד זכר אחד מעוד אחד שיבטיח מעוד אחד שיאהב ב``כאילו`` מעוד אחד שישקר מעוד אחד שיאכזב מעוד אחד שיקשקש לי במוח לשווא את זה אני באמת לא יכולה להבטיח לך.... אבל ענבר אני אוהבת אותך ושמחה שיש לי אותך כחבר חבר אמיתי... כבר הוכחת לי שאתה אוהבת לקרוא את כתוביך.... שלך באהבה, מאיה

פונטו פונטו

נשמתי, אהבתי לקרוא את התגובה שלך. תמיד יהיו כאלה שיכאיבו לנו, שיאכזבו, שישקרו זה יכול להיות זכר וזה יכול להיות נקבה. **************מותר להפגע, אסור להתייאש !!!************** אז מצטערים, מנגבים את הדמעות , מרימים את הראש, מתרחקים מהם וממשיכים הלאה. לא כולם כאלה, הרוב אינם כאלה, לפעמים הם לא רצו כלל לפגוע , והכל הייתה פרשנות של תקשורת לקויה על כל סוגיה. ככל הידוע לי אנו לא אי בודד, ולמרות היותינו מדינה קטנה, עדיין את רוב האנשים לא הספקנו להכיר. למרבה המזל את מוקפת כרגע בחברים שאוהבים אותך, אז גם האביר נמצא במעגל כל שהוא בסביבה, כי הוא מקבל השראה של אנרגיה חיובית, וזה מקרין עלייך ומקרין על הסביבה, אותה סביבה שאוהבת ומפרגנת לך כל כך, את בכיון הנכון. אז לגבי חצי הכוס המלאה, לכי למלא ולשתות כוס מים לפני שהכוס שלך ``מתרוקנת`` , זה טוב לעור הפנים ומוריד פלאים את הסיכוי למיגרנה. אוהב אותך, ענבר

יפעת*

New member
מתוקה שלי

בטח שכולם מדברים על אהבה. כי בעצם אין שום דבר, כלום, בחיים שיותר חשוב ממנה. ואת, את מלאה באהבה, את נותנת ומקבלת אותה כל יום, ומקרינה אותה לכל. ואותו האחד שלו את מחכה, הוא יראה את האהבה הזאת, את הילת האור שלך, והוא יבוא, ואת תדעי, שהוא לא יפגע בך, שהוא לא יבטיח לשווא, כי הוא יהיה שלך, ואת שלו, רק סבלנות יקרה שלי, כי ה``נבחר`` לא מגיע כל יום. כי הוא רק אחד, וגם הוא מסתובב לו ומחפש את האחת, ולפעמים זה לוקח זמן. אז קחי אוויר יקירתי קחי את כל האהבה שאת מקבלת ונותנת, תפרחי איתה תעופפי איתה, הוא כבר יגיעה, אל דאגה. אוהבת אותך יפעת

שי33

New member
נשים, קלפים על השולחן

פעם ישחק לך קלף ופעם לא, ופעם יבוא פוקר אקסטרא וגנזה או שלא.... אוהבת פוקר? אוהבת את החיים? החיים אוהבים אותך מתוקה, מסקרנים, מטמטמים, נותנים הרבה כוח כוח לרצות, כוח להאמין, כוח לאהוב... אוהב אותך, מלכת היופי והרקודים...(והנפילות :) ) שי

צפרדעית

New member
אז ככה חברה שלי...

להגיד לך שיהיה טוב? את זה כבר אמרו כולם להגיד לך שגם את תמצאי אהבה? גם את זה כולם אמרו להגיד לך שמי שיאהב אותך יזכה פעמיים? את זה כבר אמרתי לך מליון פעם יש לי משהו שונה להגיד לך הפעם חברה שלי, תני לעצמך זמן!!! תעשי את הכל לאט יותר, בטוח יותר,אמיתי יותר, שונה! את בטח אומרת לעצמך: ``מה היא רוצה ממני?`` אבל עמוק עמוק בפנים את מבינה למה אני מתכוונת... אני בטוחה שהדברים יסתדרו ואני גם יודעת שלא משנה מה אחרים יגידו ההרגשה תישאר אותה הרגשה... אבל בפנים את יודעת שהוא יגיע!!! גם אני מקנאה בכל אותם ברי המזל גם אני לפעמים רואה שחורות אבל הגעתי למסקנה אחת מה שצריך לקרות יקרה... ותאמיני לי מותק.... זה יקרה לנו בגדול!!! אוהבת אותך <וצוחקת על עצמי שאני צריכה להגיד לך את הדברים האלה על גבי המסך> צפרדעית

מאיה27

New member
מתוקה שלי....

את יודעת שכל מה שתגידי אני לוקחת לעצמי בוחנת בודקת ומבינה באמת כמה את אוהבת ואני יודעת שהכוונות שלך הן הכי טובות בעולם ואני אוהבת אותך אחותיייייייי אהבתי אותך מה- ``הלו`` הראשון שלנו (סולחת לך על ה``באג``....חחחחח) אבל אוחתיי אני החלטתי וזהו אני זורמת איך שבא לי לא אחשוב יותר כי מחשבות גורמות לי לדיכאון ולניתוח של דברים אולי לא כראוי עובדה, זה כבר קרה אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי שאם באמת זה יקרה אז זה יבוא גם בצורה של החיים הטובים שלי בצורה שבא אני זורמת...כייף לי חייה ותן לחיות כאילו אין מחר כאילו אני לבד בעולם... האינטרס הוא שלי אני האדם היחיד שצריך להיות מפונק הרגע אני אני אני ואני אני האדם החשוב לי כרגע עלי אדמות נשמע רע אבל ככה אני מרגישה פגעו בי אז אני משתנה בונה חומה מגדרת את הבית ונשארת בתוכו עם ה``קלצ`ניקוב`` האישי שלי יעז מי שיכנס לתחום לשווא שינסה לפגוע בי שוב ויראה מה יקרה לו אני למדתי ממה שקרה לי בתקופה האחרונה למדתי דברים לטובה למדתי להיות אינטרסנטית ולתת אהבה רק למי שבאמת נותן לי רק למי שבאמת אוהב אותי שישקיע קצת מה יקרה??? טוב זהו מקווה שהבנת ולא התבלבלת מהכל כי אני הכל ברור לי כשמש אוהבת אותך יקירה מאיה

צפרדעית

New member
אמרת אמרת...

בכל מקרה חברה, שיהיה לך רק טוב והכי טוב שרק יכול להיות באמת אוהבת אותך צפרדעית

מאיה מי שיהיה שלך רק יאמר זכיתיי מ

תאמיני וזה יגיע יש רק אחדים כמוך והם ממוספרים מוטבעים בהם דברים מיוחדים שאין הרבה שזוכים לתת ולתת ולתת כמו שאת נותנת ורק מעניקה חום ואהבה אברים יש רק באגדות אבל לך מגיע אחד כזה ברגע זה למעלה מכינים אותו ומטפחים אותו למענך קצת זמן וסבלנות. (מי שישמע אותך יחשוב שעוד מעט את קורצת לגיל 40) אוהבת אותך מאד מאד מלאכיתתתתתתתתתתתתתת

נופר 30

New member
מאיוש

ההההההרבה מהאנשים שיש להם מישהו גם מרגישים לבד לפעמים לבד זה יותר טוב משניים שלא טוב אז לשנס מותניים ולהנות מהאביב כי העולם הוא גלגל היום את לבד מחר כבר לא ננננשיקות וחיבוקים נופר

תקשיבי ותקשיבי היטב... H-)

`` קח את הזמן טוב לי לבד בלעדיך מסתדרת לא תלויה באף אחד ``.... אחותי, תראי...באיזשהו שלב..תמצאי את החסר שלך, קחי את הזמן בסבלנות..בינתיים תהי שלנו כי כשהוא יגיע..לא בטוח שיהיה לך זמן אלינו, אז אנחנו כעת נהנים מזה..(מישהו צריך להנות לא?) מעבר לזה..וואלה אחותי שלא חסר לך כלום..את כמו אנטנה קולטת חתיכים ברכב ממאוד מטרים..אחחחחח ושרה, כמו מנדולינה..יש לך גוף של גיטרה..מה את צריכה עוד..נצלי את הזמן בינתיים כי אחר כך תצטרכי להתחלק בו.... תסתכלי רק על הטוב..נראה אותך היום מפגיזה אותנו בשירה ועינטוזים מתה עליך יקירתי וד``ש עם נשיקה למיאו... שלך באהבה אמיתית מקסימוששששששששששששששש

מאיה27

New member
מה גיטרה???

לי יש גוף כמו של גיטרה? שלא יחשבו באמת... הלו אחותי המקסימה... אני 90-60-90 שכחת??? אם כן, אז היום תראי אותי בערב.. תסתכלי טוב טוב ותנציחי את גופי לעד עאלק גיטרה את עושה לי פאדיחות... ענבר חושף אותי בנתוניי ואת חושפת את מעשיי מה יהיה? אפשר לקבל קצת שקט בבית הזה???? וחוץ מזה החיסרון של הענין הוא.. שהאנטנה שלי קולטת אותם.. אבל הם כנראה עדיין קולטים ירדן כי הם לא קלטו אותי... ;-p חחחחחחחולה עליך מקסימוששששש מאיה

למעלה