רגשות סיום

• פותח הנושא netc
  • פורסם בתאריך

netc

New member
רגשות סיום

אני מניח שאני לא היחידי שכל יום שעובר גורם לו להרגיש יותר ויותר עצוב.... המחשבה שאין יותר טיולים שנתיים, אין יותר את השכונה של הבית ספר, אין יותר טקסים, אין את המסיבות של כל השכבה ביחד, וסביר להניח שחצי מהשכבה שלי, אם לא יותר, אני לא אראה יותר החל מהחודש הבא.... תשרשרו פה את החוויות הכי כיפיות שהיו לכם מהתיכון, כאלה שיגרמו לכם להתגעגע יותר מהכל. אצלי זה ללא ספק הטיול השנתי לאילת השנה.

דללה

New member
אני חושבת,

שכל יום שעברתי עם הכיתה שלי ועם השכבה בכלל היה חוויה שלא תישכח לעולם. רק עכשיו אני מבינה כמה עצוב יהיה לי לעזוב..

אפ7ת

New member
אני כל כך אתגעגע ../images/Emo7.gif פשוט להכל!!

הטיול לאילת ללא ספק.. אחד החוויות שאני לא אשכח לנצח כל המסעות הארוכים שלקחו אותנו בטיולים השנתיים המקומות המגעיליםם שלקחו אותנו לישון בהם ושהיה בהם אוכל זוועה אומנם התלוננו אבל זה דבר שלא ישכח בחיים!! שלא ישנו כל הלילה ורק עשינו צחוקים וסיפרנו סיפורים שפחדנו שיש רוחות רפאים באכסניה וכל רעש התחלנו לצרוח הששבתות סמינריון שהיו עושים לנו עם הארוחות של כל השכבה ביחד הסיפורים שכל אחת סיפרה על החבר שלה הבכי של כל אחת כשנפרדו ממנה ואיך שכולם ניסו לעזור ולהרגיע אותה הצחוקים שהיינו עושים בשיעורים ההצקות למורים הטקסים המשעממים האלה כל יום הזיכרון שהייתי כמעט נירדמת בהם השיעורים שהייתי מתכתבת בהם עם חברות שלי ומעבירה פתקים או סתם מקשקשת במחברת ולא מקשיבה למורה השיעורים שהייתי מתפלחת מהם ויושבת בדשא בחצר שלא הייתי מגיעה למבחנים ואומרת למורה שהייתי חולה אי שינה כל הלילה בשביל ללמוד למבחנים ושעות שהייתי יושבת כדי לכתוב שליפים קטנים העתקות במבחנים שהתאמצנו כל כך להעתיק רק עוד משפט בזהירות שלא נתפס האספות הורים שלפני כל אספה הייתי נלחצת והבכי שלעיתים היה אחריהם התעודות שהייתי צריכה להראות להורים בהיסוס בגלל שציונים שלא תמיד היו טובים הריבים עם החברות והשולם שאחריהם אחח כל כך הרבה דברים שעוד מעט יגמרו תקופה כל כך ארוכה שעומדת להסתיים וכל אחד ממשיך הלאה לדרכו עצוב כל כך
אני אתגעגע לכל זה..

...

אני מאוד אתגעגע להכל גם לטיולים השנתיים גם לטיול השנתי לחרמון שהיה השנה והיה ממש כיף אחד הטיולים הטובים! לחברים שלי מהכיתה שכל הימים צחקנו למדנו ולפעמים הברזנו
למרות שההברזה היחידה שלי הייתה שיעור ספורט העברו שעתיים חלון בכיף שלנו =]

rasmus girl1

New member
אתגעגע,

לשטויות שהיו,לצחוקים,למסגרת הלימודית.. אבל רק סיימתי י"ב ,מסגרת לימודית יהיה לי גם אחרי הצבא,יהיה אוניברסיטה,גם שם אני בטוחה שיהיו כמה צחוקים..יהיו חברים משם,חומר לימודי..אבל זה לא כמו בצפר,אבל לפחות יזכיר בצפר.. :) בצבא גם יש טיולים,פעם-פעמיים בכל השרות,אבל יש..וטיולים אפשר תמיד לעשות עם החברים הטובים באיזה מסלול עם אוהלים..זה הרבה יותר כייף לדעתי מאשר עם השכבה והמורים.. לדעתי גם מיצתי את הטיולים השנתיים,טיול י"ב היה אחרון והוא בהחלט הספיק לי,היה מצחיק ,היה נחמד [ואותו אני בהחלט אזכור הכי טוב כי הוא היה הכי משעשע] אבל זהו.

וואו המון כיף היה לי בתיכון הזה...

ואת הרגשות העצובים היה לי כבר בחורף.... אם אתם זוכרים לא רק אני הרגשתי את זה באותו זמן ואפילו היה על זה שרשור פה.... כל העניין של הטיולים השנתיים, הצחוקים בשיעורים, הירידות על המורים, השיחות האישיות עם היועצת, היומולדת החד פעמית שעשינו שנה שעברה למחנך (אריה זוכר
? שכבה שלמה חגגה לו יומולדת), את הירידות של המחנך שלי על כולם... את השכבה הענקייייייייית שבאמת אני מצטערת שלא יצא לי לדבר עם כולם.... את הילדים השרוטים, המעופפים, והמטורפים של השכבה... את הקבוצת מגמת התאטרון שלי... אני כ כך יתגעגע לחזרות לתוך הלילה
גם לקבוצת ערבית שלי שכמו שהקבוצה שונאת אחד את השני ככה אחד גם אוהב את השני.... באמת כל זההההההההההה ועוד המוןןן יהיו חסרים לי כל כך.... האמת שהם כבר חסרים לי כי הרבה מהם כבר לא קורה.... וחבל...

למעלה