רגשות מעורבים לא יודעת אם זה יום עצוב או שמח
א אגל ט ל New member 31/3/14 #4 למה בשוק? באמת חשבת שהוא ייצא נקי? (עם החלטה ובלעדיה לכולנו היתה תחושת בטן זהה...).
מ מיקאלה1 New member 31/3/14 #6 אמרו שמאוחר מדי לא בטוחה אם שולה זקן לא היתה פותחת את פיה הוא היה מורשע.
א אודרי11 New member 31/3/14 #9 ברור שהיה מורשע פסק הדין היה כתוב כבר קודם... מה שכן, היא סיבכה אותו ואת עצמה עכשיו יותר..
א אגל ט ל New member 31/3/14 #3 כאמור. גם וגם וגם וגם... ואני כתבתי 'שם'... "...אני פשוט מוקסמת. כל פוסט שנכתב בשעה האחרונה - דיבר על א'. ג'. וכו'... שלא תהיינה אי הבנות... אל תתבלבלו בין הפרשיות. או.קיי.? "
כאמור. גם וגם וגם וגם... ואני כתבתי 'שם'... "...אני פשוט מוקסמת. כל פוסט שנכתב בשעה האחרונה - דיבר על א'. ג'. וכו'... שלא תהיינה אי הבנות... אל תתבלבלו בין הפרשיות. או.קיי.? "
ב בנדק חביב1 New member 31/3/14 #5 גם וגם מחד גיסא עוד אחד "טפלון" שחשב שהוא מסובב את כולם סביב האצבע אכל אותה, בצדק ובגדול. מאידך גיסא יום עצוב כי החברה שלנו לא מסוגלת במשך זמן רב להקיא מתוכה את השחיתות, למרות כל המאמצים.
גם וגם מחד גיסא עוד אחד "טפלון" שחשב שהוא מסובב את כולם סביב האצבע אכל אותה, בצדק ובגדול. מאידך גיסא יום עצוב כי החברה שלנו לא מסוגלת במשך זמן רב להקיא מתוכה את השחיתות, למרות כל המאמצים.
ב בנדק חביב1 New member 31/3/14 #7 בפייסבוק כבר נקשרה האישום למפעלות הביבי, שבלעדי רצונו להעיפו דבר לא היה קורה.
ש שרונהה New member 31/3/14 #10 שחיתות צריך למגר. זה יום שמח טוב ששולה זקן פתחה את הפה. אסור לשתוק.... לא שוכחים לבוז'י את השתיקה.
ש שרונהה New member 31/3/14 #13 ממשלת צללים בשב"ס נשיא, שר אוצר, ראש ממשלה, ראשי עיריות, מועצות מקומיות, ובעלי תפקידים בכירים שונים. ככה יעשה לדמוקרטיה שהעם חפץ ביקרה. להעיף את המושחתים לכל הרוחות.
ממשלת צללים בשב"ס נשיא, שר אוצר, ראש ממשלה, ראשי עיריות, מועצות מקומיות, ובעלי תפקידים בכירים שונים. ככה יעשה לדמוקרטיה שהעם חפץ ביקרה. להעיף את המושחתים לכל הרוחות.