רגשות מעורבים

רגשות מעורבים

יש לי סופשבוע מוזר ביותר. בבוקר, בעודי עורכת את אלבום התמונות ממסיבת האירוסין של אחייני מאתמול, התקשר בן-דודי להגיד שדודתי הובהלה אמש לבית-החולים בשל קוצר נשימה נוראי ויש לה בעייה של רמת חמצון הדם. אז לא חשבתי הרבה, נכנסתי לאוטו ונסעתי לחיפה כדי לבקר אותה בביה"ח. מזל שיש לי GPS כי בחיים לא הייתי מוצאת לבד את הדרך, נראה לי שטיילתי בחצי חיפה. מחר, בשבת , אני אמורה לבקר חברה שהצטרפה למועדון הסבתות וזכתה בנכדה ראשונה מתוקה , יפיפיה ונהדרת בדיוק ליום הולדתה ה-60. החברה גרה בבאר שבע והבטחתי שאני באה אליה מחר. אז בהחלט סיבה לשמחה, אבל אז בדרך לחיפה התקשרה אלי חברה אחרת עם בשורה קשה על פטירת בעלה. האיש היה האח הבכור בין 4 בנים שהשלישי מביניהם היה אהבת נעורי, חברי הראשון. הייתי מבלה המון שעות אצלם , ובשבתות בבוקר היינו יושבים כולנו עם רגליים מתחת לשמיכה אחת, מפצחים גרעינים ומשחקים הולנדי מעופף או רמי גנבים. לימים, לאחר שנישאתי שמרנו על קשרי ידידות דווקא עם האח הבכור ועם אשתו והם נשארו חברינו בתוקף on and off במשך כל השנים. לפני שנים אחדותחלה איזי ז"ל בסרטן ריאות. הוא עבר ניתוחים והתמודד בגבורה עד שכשל כוחו והבוקר הוא נפטר. אז המחשבה הראשונה שלי היתה שאני צריכה לנסוע מחר להרצליה להיות אתה ועם הילדים, אבל הבטחתי ומחכים לי בבאר-שבע...ההלוויה תהיה ביום ראשון, אז אני שמחה את הצער על HOLD ואקח יום חופשה בשביל זה. איך החיים שבירים ומלאי תהפוכות. לילה טוב מימי - בין עצב לשמחה

stp51

New member
תיהי חזקה מימי ואלו הם החיים, בין עצב לשמחה

ככה אנחנו מתנהלים

האדם באשר הוא אדם יודע להתהלך בין טיפות העצב

לטיפות השמחה. אני מאחלת לך גשם של שמחה ומעט טיפות של עצב!

למעלה