רגשות מעורבים. טסט 2..

רגשות מעורבים. טסט 2..

יש לי מין פחד כזה שאני לא אעבור.. אני יודעת שזה סתם מחשבות שליליות , אבל יש לי דימויים קטסטרופלים (פסיכולוגיה נו) איך אני לא הולכת לעבור בקרוב.. קצת עידוד. וטיפים,אם אפשר.

Krishi

New member
טוב.. לכי עם זה...

ככה אני עברתי.. באתי בידיעה שכבר נכשלתי.. ונהגתי עם הרבה פחות לחץ.. אולי זה יעבוד גם לך בהצלחה

magic girl2

New member
בידיעה שכבר נכשלת?../images/Emo12.gif

לרוב זה מוריד את הבטחון (אני חושבת)... אני הייתי מציעה דוקא לבוא בתחושה שאין סיבה לא לעבור ואת נוהגת מצויין!! (אבל בפעם אחרונה שבדקתי נכשלתי אז תרגישי חופשי לא להקשיב לעצות שלי
)

Daemonlior

New member
או בתחושה של..

טוב, נעשה כמיטב יכולתי.. מקסימום לא נעבור, נעשה עוד אחד.. ככה אני עברתי.. =)

Krishi

New member
לא לא.. חח..

זה יוריד את הביטחון אם אני באמת אכשל.. חח.. למרות שגם זה תלוי בבן אדם.. אבל לבוא במחשבה כאילו כבר נכשלת בהחלט מוריד את הלחץ...

Mis Anna

New member
אני

באתי במחשבה של אין מצב שאני עושה עוד שיעורים וטסטים אחרי זה אז חייבים לעבור

B B A

New member
אני מכיר את הפחד הזה....

פשוט תשדרי לעצמך שגם אם לא תעברי, לא קרה כלום... זה רק טסט.

magic girl2

New member
החתימה שלך היא טיפ מעולה../images/Emo9.gif

היום קראתי משהו בפורום שנראה לי שיפחית לי את הלחץ מחר (טסט 3) תבואי בהרגשה שאת חייבת להראות לטסטר שבאמת באמת אין לו מה להכשיל אותך.. תדמייני שאת בעצם כבר אחרי הטסט ועכשיו זו הנהיגה הראשונה עם ההורים- את צריכה "להוכיח" להם שאת יודעת לנהוג טוב והכי חשוב- בגלל שאת "יודעת" שאין אף אחד שיכול לשלוט על הרכב מלבדייך- את צריכה להיות הכי זהירה ולא לסכן חיי אדם (או רכב אחר). לפני הטסט אם יש לך זמן לנוח תביאי איתך איזה משהו לשמוע, שירים שאת אוהבת. כמה זמן לפני הטסט תחשבי על משהו שעושה אותך מאושרת או על משהו מאוד מאוד מצחיק. הכי עוזר זה לבוא עם מצברוח טוב :) בהרגשה של "יאללה...זה טסט. מה שיקרה כנראה זה מה שאמור לקרות, אין סיבה מוצדקת שאני לא אעבור את זה" להיות בפוקוס, לישון טוב טוב לפני ולאכול. בהצלחה לשתינו :)

Krishi

New member
אם כבר דיברת על מוסיקה..

בהחלט אפשר לשים רדיו או שמהו בטסט.. כמובן לא בווליום גבוה.. אני למשל נהנה הרבה יותר מנהיגה כשיש מוסיקה.. זה יותר מרגיע גם..

ChilD SouL

New member
דיי, דיי, דיי...

לגנוב לי מחשבות.
אני יותר שלווה עם מוסיקה. בלי מוסיקה בנהיגה אני משתגעת ולא שקטה, משעמם לי ולא כיף לי.

B B A

New member
מוזיקה היא בהחלט כלי טוב לריכוז

גם אומנים שמים מוזיקה בעבודה על יצירה. אפילו המקעקע שלי שם מוזיקה בזמן העבודה.

M o l

New member
יש לי חבר עם אלפא 75...

שם לא צריך מוזיקה, תאמין לי.

Krishi

New member
חחחחחחחח.....

אתה אומר שם יש מוסיקת מנוע טבעית, אה? חחחח

M o l

New member
זה הרבה יותר טוב ממוסיקה...

אלא אם מדובר בשלמה ארצי
.

Krishi

New member
שלמה ארצי?

עדיף לשמוע צווחות של חתול נרדס... ציפורניים שעוברות על לוח.. סכין ומזלג שמשפשפים מהר על הצלחת.. קול של מסור חותך פלדה.. מאשר לשמוע את שלמה ארצי...

למעלה