``רגשות מהבטן``

@tagel

New member
``רגשות מהבטן``

``רגשות מהבטן``

התמימות שלי יכולה להרוג אותי, זה נכון, אבל אני לא נזהרת. יש לי ווידוי אליכם אנשים יקרים... . יום מוזר עבר עלי היום. התעוררתי מוקדם בבוקר (שעה 7:00), וישר התיישבתי על הפורומים. אני משגרת הודעות לפעמים לכמה פורומים יחד. היום הוחלט לצלוב אותי בעודי בחיי, מעל דפי הרשת. שיגרתי הודעת סאטירה תמימה לחלוטין אמש בכמה פורומים, בכל ורום ההומור התקבל בחיוך. מסתבר ששורה אחת בהודעה גרמה ליובשי חדר מסויים לחשוד כי אני בזה להם...אני????? אני???????? מה???????? אתם יודעים איך כינו אותי? לא ירדו ממני לרגע, אחר הצהריים כבר ראיתי כיצד הביזיון שהחל בחדר כאן התפשט לכמה פורומים. אוי לי מה שגרמתם לי אנשים נחמדים שפגעו בי. מסאטירה ועד לחרוף וגידוף שמי, לעג ובוז למחלתי, זלזול בוטה לדרך בה קיבלתי פורום לניהול, פורום שהינו תמים לחלוטין, טהור ומלא כאבים. אין לי מושג כיצד הצלחתי להמנע מלהתווכח איתכם, האנשים שפגעו בי. רציתי למנוע את ליבוי המדורה. קמה אחת והחליטה שהיא יורדת לחיי... אז מה יצא מתגל? תגל חולת נפש, בכיינית, אומללה, מאוסה, זקוקה לפסיכיאטר דחוף, אנורקסית מסכנה, (חוזליטה? פספסתי משהו?). ואז בא אותו אדם שהחל למרר את חיי עוד לפני שרובכם הקצתם הבוקר, וקרא לי בשם ההוא... אוייש, אינך יודע מה עשית לי...ורק התחלתי לדבר ולהשתחרר. אדוני היקר, אני יכולה לאחל לך דבר אחד, אם בנות לך, שלעולם לא ירגישו את הכאב שאני חשתי היום, כאב שגרם לי לחוש ברע, ומצאתי את עצמי ממוטטת, בוכה ומקיאה, פוחדת לאבד עצמי על הדעת. מי ייתן ולעולם לא תגרום לבחורה להשבר יותר. מי ייתן ותתקן דרכיך. ואת הרעה, מי ייתן ותביני שלא רק זהות בדויה יש ברשת. יש כמה מאיתנו המשתמשים ברשת לא כדי להשתלח באנשים זרים, אלא גם כמקום בו אפשר לחשוף רגשות, חולי וכאבים. חבל שלא נצרתם לשונכם בזמן. התנצלות לא תועיל, כי אם לא הייתי עוצרת אתכם שם זה היה נמשך ונמשך. מודה ומתוודה אני, לא יודעת כיצד ואם בכלל אמשיך לפעול בפורומים. כן! אני תגל נכנסת לאשפוז כי אני חולה. זו לא בושה. להיות במחיצת שפלי רוח, זו בושה בשבילי. אללי, הרסתם אותי היום. ========================================================== ווידוי אמיתי מהלב נכתב כשפני שטופות דמעות. תגל

tairon

New member
תגלי ושזה לא יעצור מבעדךך

מכל מכשלייך תתחזקי מכל רע צומח טוב תאמיני בדרך מחזק את ידייך

@tagel

New member
תיקון טעות

כאן בפורום לא פגעו בי. הכוונה לאנשי פורום אחר. סליחה, מרוב בכי הייתי מבולבלת.

dafna l

New member
תגל בוקר טוב לך

קראתי את הכתבה ההומוריסטית שלך וטוב לצחוק ולקחת את החיים בצחוק ולא ברצינות רבה מדי כשהשמחה נעלמת מחיי אדם עצוב לו וצר לו וקול צחוק אינו נעים לאוזניו אל תקחי את דברי האחרים ללבך נסי לראות זאת קצת אחרת: מישהי חולה נלחמת על חייה וצוחקת צוחקת את יודעת איזו עוצמה את מקרינה? וכמה זה מפחיד אותם? רק נשמה ענקית יכולה לכך החלימי וחיזרי אלינו בכוחות מחודשים והצחיקי אותנו מותר לנו להשתטות מדי פעם וטוב שכך איננו אלוהים אנו לומדים להיות בני אדם ראויים החלמה מהירה ילדה אשה חיבוק לכל אשר תלכי דפנה וזכרי תמיד את שמך ת ג ל

אהובה.א

New member
תגלוש

אנחנו איתך כאן בכל האהבה והשמחה שבלב בכל הפרגון אוהבת אותך מאוד אהובה

תגלוש היקרה,

הצטערתי לקרא את שאת עוברת, הצטערתי לראות שפגעו בך, אני מאוד מקווה שתחלימי כי התחלת לפרוח.. אני יודעת שאת חזקה ותצליחי. בכל אופן אני לצידך מתי שרק תירצי ואשמח לעזור כפי יכולתי. אני כאן בשבילך,מתוקה שלי. תגלוש`, הייתי רוצה קצת להתייחס למה שכתבת ושעורר באנשים את הכעס... אני לא מנסה להכאיב,אולי רק להסביר לך את הצד הפגוע של הקוראים. אני בעצמי קראתי את דברייך ולא האמנתי...קצת נפגעתי..לרגע חשבתי שאני בעצם לא ממש מכירה את תגל הנפלאה..ונכון שזה היה בשיתוף עם פואט,אבל כנראה שלא מספיק חשבתם על הצד של הקוראים.. זה כאב לקרוא שבאתי לברך אותך על הפורום החדש ובעצם הכל היה עבור כסף.. והכל יורד לטמיון כי בעיניי הפורום הזה חשוב! אני השכלתי לקרא בין השורות ולהבין שזו הלצה,אבל לא כולם חוזרים וקוראים דברים ארוכים..ואז הם מגיבים ממה שמשתמע.. תגל מתוקה,אני מבינה את הצורך להתלוצץ במיוחד לאחר התקופה שעברת,וזה חשוב שיהיה משהו שיגרום לך להשתחרר ואני שמחה עבורך. אבל מבחינת הקוראים זהו מעין זלזול בפורום..זלזול באנשים שבאמת חולים,ובמיוחד זה נשמע לא טוב כשזה בא ממשהי שחוותה ועדיין חווה את זה,זה מערער את האמון של אנשים אלו בפורום.ואני יודעת שלא לזה ייחלת כי את כל כך רוצה שהפורום יצליח ורוצה לעזור לאנשים כשם שאחרים עזרו לך,ולמי יש את היכולת אם לא למישהי שנמצאת באותו המצב והמקום. צר לי מתוקתי שפגעו בך,לא קראתי את התגובות ואני לא מנסה לסנגר על אף אחד,רק רוצה להבהיר לך במעט מה התחושה שעוברת לאנשים שקוראים בפעם הראשונה את דברייך. מתוקה שלי,אני מקווה שהספקת לישון ושאת נחה. מחכה שתחזרי אלינו מחוזקת ומעודדת,יש כאן אנשים שאוהבים אותך,ואני גאה לאמר שאני ביניהם. אז תרגישי טוב נסיכונת,ומקווה לראות אותך כותבת לנו שוב משירייך הנפלאים! שלך באהבה גדולה, אלת האהבה.

אוסי

New member
קושקושה שלי ....

יקירתי ...עדיין לא למדת ...???? לא חשוב עכשיו כבר תלמדי .. מי שלא מכבד אותך ... אל תתיחסי ... אני כל כך אוהבת אותך .. אל תבכי ...ובטח שלא תתביישי ... אני איתך איפה שלא תלכי ... ואת הפורומים את לא עוזבת ...וזה סופי!!! שיהיה לך שבוע נעים ... מלא בחיוכים ... אוהבת עד העננים ... אוסי.

תרנגולת

New member
גולי שלי..

קראתי עכשיו הכל.. כל מה שכתבו לך, ומה שכתבת.. כאב לי איתך.. חוץ מהעובדה שזה היה ברור כל כך שזה בצחוק (מתאמצת לא להוציא הערה צינית ועוקצנית, כי לאנשים האלה אין לי טיפה הערכה, ובכל זאת.. לא אלכלך עוד פורום.. ומכיוון שהסיפור נגמר, אשב בשקט). כאבו לי ההעלבות האלה, מה שאמרו על המחלה שלך. גולי- את יודעת.. הם לא מבינים והם לא יודעים.. תנסי להתעלם- הם באמת לא שווים את זה.. גם אם הם הבינו שזה היה בצחוק, והכל ``נגמר``, החוצפה שהייתה להם לדבר אליך ככה.. בלי להכיר בכלל.. גולי.. מקווה שאת מרגישה יותר טוב עכשיו.. אני גם הייתי נפגעת ככה- במקומך.. אבל באמת לא מגיע לך להפגע כך. את מקסימה, מקשיבה לכולם- בזמן שלך בעצמך קשה (את יודעת כבר מה דעתי לגבי העניין:). את נותנת לנו המון כוח בפורום, את נשמה טהורה, ואני אוהבת אותך.. את מדהימה שכזאת.. ומוכשרת שכזאת.. ואת יודעת שאני אוהבת אותך.. אני מקווה שאת יודעת כמה, ושאת מרגישה כמה.. שלך.. --<-{@:) (וכאן אני אעזוב את דיירי הפורום במנוחתם.)

למעלה