רגשות למילים.

טוב, כנראה הפורום הזה עשה לך הרבה רע

כי פה אתה מקלל טבעי
יכול להיות שכשכותבים לפורום, לא כל כך מרגישים שמי שיקרא את ההודעות, זה בני אדם...
שיתפתי אותך שלי הקללות בפורום עושים "זצים". זה הכל

אני מקלל אנשים רעים אז זה בסדר.

אותך מעולם לא קללתי לא ולא אף חבר אחר ,תבדקי בכל הודעות שלי אם אי פעם קללתי אחד מהחברים, בעני המטפלים
הם לא בני אדם. לכן אני מקלל אותם. בעני הם חלאות אדם אז מה רע? שאני ישתוק? אני מקלל את המערכת את המטפלים
בעני הם חלאות. הרסו לי את החיים. אם לא נעים לך לשמוע את הקללות שלי או של אראנה אל תכנסי הכי קל כך זה פועל ברשת...
לא חייבים לשמוע כלום. אני חושב שהפורום הזה לא מתאים לך. כי יש פה מלחמה גם בתוך המשפחה .זה החיים גור עזב פה
בגלל זה. ענת עזבה גם. כולם עוזבים אני אני יעזוב. ואז היה שקט ממני ומהקללות שלי. אבל תמיד היו רבים אלו החיים וטוב
שכך.

הקטע שקיללת אנשים אחרים לאזניי

ולא רק אותם אנשים "שמגע להם" קיבלו את הזוהמה הזו, אלא גם אני... (בתקווה שהם קוראים בפורום הזה)
זה כמו אבא שלי שמתעצבן וצועק על מכוניות בכביש - המכוניות כבר נסעו, ואת העצבים שלו מקבלים מי שנמצא באוטו שלו, קריא אנשים קרובים, שלא עשו דבר וחצי דבר...

אז מה אני יעשה?

אני לא יכול להתחשב בכולם. אני צריך להתבטאות ,אני לרגע לא פסלתי את דעתך ממש לא. אלה אמרתי כמו שאמרת שיש לי זכות.
אני באופן כללי בעד חופש דיבור מוחלט. לכן אני בעד לכתוב הכול, אאני מבין אותך. אז אני ממליץ לך לא להיכנס לתגובות שלי.
כדאי שלא תפגעי, המשך לילה טוב.

arana1

New member
אין לך כאב פנימי ? את לא חווה יסורים קיומיים ? התלבטויות ?

כמובן לאשים את אראנה זה קל להבין זה קשה.

כי להבין למה הוא אמר לה כך, בהתאם שהיא הגיבה- לי, שזה היה מאוד פוגע, ולא רק התעלמה מהתגובה שלי
כי אני כולרה. והיא יודעת איך אני מרגיש והיא שמה זין זה קל נכון?: היא אדם טוב לא?: אולי אני מקלל אבל שאני פוגע
באדם והוא אומר שהוא נפגע אני מתנצל או מסביר - הרבה פעמים ומרגיש לא בסדר. אבל היא מתעלמת לא משנה אם היא
נטית או אוטיסטת ,אפילו שזה התנהגות נטית טיפוסית, אז מי בסדר אראנה או היא? לפחות אראנה מבין אותי והוא יודע
לגלות אמפתיה עם כל המסביב והגידופים. כל השאר ר' גור/ וענת היו כמהו שמים עלי זין גם את בסדר אבל רובם לא אכפת
להם ממני ומסתכלים רק על הקליפה ולא על מה שבפנים, וזה כואבב וזה רע וזה מעצבן. ועכשיו גם תעלמו סבבה אין בעיה.
אני הבנתי עם מי יש לי עסק.

schlomitsmile

Member
מנהל
"התעלמה כי אני כולרה"- זו פרשנות אפשרית אחת
יכולה לחשוב על עוד כמה, שונות ומגוונות.
אולי נלחצה כי הדיון הפך לעימות, אז זה גרם לה להרגיש רע ולהעלם/להאלם?
אולי היא עסוקה עם הילדים ולא נכנסה למחשב כלל?
אולי משהו אחר?

שמעי שלומית את מכירה אותי נכון?

את יודעת פחות או יותר מי אני .ושאני רגיש למילים. אני יודע שיכול להיות שמה שאני אומר לא מציאותי, אבל זה לא
הופך את לפחות כואב. כי אני לא כועס עליה ואין לי שום דבר נגדה, ואני מרגי שהיא שפטה אותי ולא מבינה למה אני מקלל.
והסברתי את זה באשכול הקודם.

schlomitsmile

Member
מנהל
בגלל שיודעת שזה כואב, כתבתי את זה, כי אולי אם תשים סימן שאלה
על הפרשנות שעולה בך אוטומטית
זה יכאב פחות

אני לא בטוח שאני צודק ואני תמיד שם סימן שאלה.

אני לא אומר שבטוח היא כך חושבת -אבל זה תמיד כואב. כי זה נקודה ריגשה מהילדות שלי שאמרו שאני מופרע כי
אני מכה- או צועק ב ומדבר לא יפה כי שפשוט לא ידעתי לבטא את עצמי. בזמן שכעסתי צורה אחרת....

אני הזדהיתי עם האמירה שלך שמילים מסויימות עושות לי לא טוב

ומה קיבלתי? אמפתיה? לא... קיבלתי הסבר כמה אני צבועה שאני מרגישה ככה!

לי אין בעיה עם דעתך.

יש לי בעיה עם אנשים שלא מקללים והם עושים דברי נבלה וחושבים שהם בסדר. אם את לא כזאת ואת גם לא מקללת וגם
אישה טובה למה לא? שני ציפורים במכה אחת. אבל אני גילתי שהמצב לא כך וגם אראנה לכן אנחנו כותבים-כנגד צביעות
ומה שאני מכנה למראית עין. זה מה שלנו כואב ,אני לא מכיר אותך לן לא יודע מי את ולא אומר שאת צבועה או לא, אבל יש
כאלו גם בפורום שנראו ליי צבועיים מאוד ובכלל החברה מאוד צבועה....

אני לא רוצה להצטייר מריה הקדושה, אבל

בגלל אנשים אחרים שפגשתם בחיים, שפכתם דלי של ביוב עלי...

אני?

מה הקשר שלי לארנה? למה את מכניסה אותי לזה? אני זה שנפגע ממך וכתב את זה ברור ולא שמעתי אפילו מילה אחת
ממך בגלל שלא רצית להתווכח עם אראנה או אולי כי את לא חושבת שזה שפגעת בי מצריך איזשוהוא הסבר, אני לא קשור
לאראנה. אני אדם והוא אדם אין בניניו קשר חוץ מקשר השקפתי הוא אדם ברשות עצמו והוא אחראי למה שהוא אומר.

תשים לב שאחרי כל אמירה שלו יש הערה שלך:

arana1

New member
מציע שתרדי מהנסיון לפסיכולוגיה בגרוש, זה לא עושה טוב לאף אחד

וגם לא מקרב או מבטא שום אמת

arana1

New member
אני לא מאפשר לאמת אחרת להתקיים?

ממש דוגמה מעולה לניתוק מוחלט בין מילים למעשים והעובדה שכל הזמן זורקים דווקא עלי שלמעשה מעולם לא אמר לאף אחד מה לעשות ואיך לחיות את מה שאת ואחרים עושים כל הזמן כמובן מאליו, כזכות שלדעתכם הקדושה ניתנה לכם מאלוהים, רק ממחישה את הפער האין סופי בין המעשים למילים, יותר מזה, זה חושף עד כמה הפער הזה מובן מאליו לך, מרגיש כתקין או סביר,
במצב כזה הקללות של נתנאל נשמעות לי הרבה יותר קרובות לאהבה,
וזה לא שאני מת על קללות, התוואי שכולם ידברו כל הזמן שירה, אלא שזה לא יקרה כל עוד אנשים יבלבלו בין ש-ר לאמת

אגב אני קללתי את עצמי

זה נחשב לדבר רע?: כי לא פגעתי באף אחד חוץ בעצמי, כל הקללות למטה....

למעלה