רגשות "יפים"

רגשות "יפים"

יש את הרגשות הללו, הרגשות ה"לא יפים", רגשות שאנחנו לא ממהרים להודות בהם. נקרא להם בשמות אחרים, נתפתל סביבם ונסרב לראות אותם. בדר"כ ההסבר הוא שעדיף לא להרגיש אותן בכדי שלא ניפגע. לא להיות יותר מידי מאושרת כי תהיה נפילה, לא לאהוב כי ישבר לנו הלב, לא לצפות כי נתאכזב, לא לקנא כי זה יהרוס אותנו. כאילו... במקום להתמודד לא נרגיש. לאחרונה למדתי לא לריב עם הרגשות שלי, לא לבקר אותם ולא לבטל אותם. אני מרגישה וזהו. ככה רואה את הרגש, מזהה שזה מה שיש ואיתו מתמודת או שלא! אבל מזהה אותו. לפעמים זה גאווה, לפעמים אהבה, עצב, אושר, קינאה, ציפיה וכו.... הזיהוי עושה לדעתי את כול ההבדל. הוא זה שמאפשר לרגש להיות מבלי "לפגוע". זה בסדר לקנא/לצפות/לאהוב/לכעוס רק לראות את זה, ולהבין את ההשלכות. זה לא שפתאום החיים קלים ולא נפגעים, זה שלפגיעה יש פרופורציה נסבלת והיא לא מפילה ו/או הורסת אלא מתווספת כחוויה רגשית. ואני... אני נושמת חוויות רגשיות.

blonda3

New member
גם אני נושמת../images/Emo45.gif לחיי הרגשות../images/Emo24.gif

וכן, יש לנו כל מיני סוגים של רגשות והרגשות. ועם כולן צריך להתמודד.... כי אחרת-נאטמים ולא מרגישים כלום.

רגשות הן רגשות

את זה כבר מזמן למדתי אין יפה ואין מכוער יש רגשות שעושות לנו טוב יש שמכניסות אותנו למערבולת של "רע" כאילו ולא יפה להרגיש אותן אבל עם הרגש אי אפשר להתווכח הוא קיים הוא עובדה וזהו למדתי מזמן שלכל רגש שמתעורר בי עלי לתת את הכבוד הראוי לו למדתי אפילו יותר מזה דוקא שנפגשת עם רגש "שלילי" ,דוקא אז נותנת לו מקום נכבד יותר מרשה לעצמי לחוות אותו במלוא העוצמה ואז פתאום הוא מתעמעם לו נגוז למדתי ללכת עם מה שמרגישה בלי חשבונות אם זה באמת מה שמרגיש לי נכון הולכת עם זה גם אם לעיתים מפחדת - מסתכלת לפחד בעיניים נותנת לו יד וצועדת איתו גם אם נופלת לעיתים לפח שטמנתי לעצמי לא מביטה אחורה בזעם יודעת שחוויתי לא מוכנה לוותר על הרגש לא מוכנה לוותר על החוויה גם אם בסופה מגיע רגע התשלום גם אם המחיר יקר משלמת אותו בהשלמה ואת חיפושית תמשיכי לנשום חוויות רגשיות כי רק שם נמצאים החיים באמת

blonda3

New member
פחות אבל עוד כואב../images/Emo14.gif

אז אצלי הכאב מבקר קצת בימים האחרונים אבל גם זה יעבור...נכון? גם זה סוג של רגש.... ורגש=זכר.... למה? ככה.... פחות אבל כואב יהודה פוליקר מילים: יהונתן גפן לחן: יהודה פוליקר לימים זה נשכח כאיננו אבל כשהערב אורב אומר לך כך בינינו פחות אל כואב על מה שנפצע בי, נפצע והגליד כמעט ואינני חושב לומדים לחיות עם זה ככה פחות אבל עוד כואב עם כוס ורקיק אפשר להמתיק אין קץ לבריחות זה לא נעלם רק רחוק או נרדם וכואב אבל פחות לא נעלם רק רחוק כואב אבל פחות פחות ועדיין, עדיין פוגע ה בא והולך את יודעת זה כואב כשאני, אני בך נוגע זה כואב כשאת נוגעת פחות ועדיין, עדיין פוגע זה בא והולך את יודעת כואב כשאני כואב לי כשאת זה כואב כשאת נוגעת לימים זה נשכח כאיננו אבל כשהערב אורב אומר לך כך בינינו פחות אבל עוד כוא לא עד כדי אנחות ואם רע לי אני כותב כואב אבל פחות פחות אבל עוד כואב כואב אבל פחות פחות אבל עוד כואב פחות ועדיים, עדיין פוגע... ועכשיו-לשיר שמח, אופטימי... אתר מילות השירים העבריים - www.shiron.net

r e d head

New member
איזה עולם....אפילו את הרגשות נתנו

לזכרים. אבל רגישות לעומת זאת נקבה!

מצוטטת

New member
red ינקה

לא לכולם דאלינג....... תאמיני לי |מצוטטת נזהרת מהכללות|

r e d head

New member
מצו'...רק!! בשפה העיברית../images/Emo13.gif

ע"ע שאלתה של ניצת מעלי...

מצוטטת

New member
../images/Emo25.gif

זה מה ש'קורה שעונים בקיצורי דרך כמה פעמים הזכירו למצוטטת שאין חיה כזו שנראת "קיצורי דרך" |מצוטטת במבוכה|

Lonely In Blue

New member
וואללה

בפרץ רגשנות נזכרתי באביב המתרגש עלינו, בריגוש הקיים בין זכרים לנקבות, וככה, כל כולי נרגש ממלחמת המינים, הרגיש לי לבקש במחילה, אם אפשר, להפגין קצת יותר רגישות להרגשתו של בן המין השני שקצת מופתע מבעלותו הפתאומית על רגשות אבל מורגש לו החוסר ברגישות.
( מה קפץ עלי בכלל ? הרי רגשנות זו נקבה, לא ? )

מצוטטת

New member
תגידי לי ../images/Emo35.gif

את אף פם לא נחה אה
אז אם ככה תגידי לי כמה עולה אצלך סשין? את מקיימת סדנא, אולי חוג
ובכלל כמה תעלה לי שעה? מצוטטת מודיעה מראש על רצונה להצטרף לסדנא.......

למעלה