רגשותיה כלפי

cavadarfe

New member
רגשותיה כלפי

פריסת שלושה קלפים שנערכה עם חפיסת ריידר פיזית.. השאלה "מה הרגשות של X כלפי?". אנו נמצאים בקשר רומנטי כבר חודש. הרקע - היא מראה שהיא אוהבת או לפחות מחוייבת לקשר ואנו מקפידים להפגש ולדבר אבל כמה דברים לא ברורים לי

הקלפים לפי הסדר - הירח, 8 חרבות, יום הדין

הירח מאוד מאוד מבלבל אותי כי הוא מאוד לא רומנטי.. 8 חרבות גם... חרבות אף פעם לא מסתדרים לי עם רגשות ואז גם מגיע יום הדין שמבלבל אותי ממש

פירוש אפשרי - היא לא באמת מרגישה נכון ורוצה לסיים הכל? אני באמת מנסה להבין ורוצה להבין את האמת מאחורי מה שהקלפים מנסים לומר לי

תודה..

cavadarfe

New member
איך הגעתי לפירוש

קלף הירח מדבר על אשליות
8 חרבות על להרגיש במצב חסום ולא נכון
וקלף יום הדין להשתחרר ממשהו, להגאל

לדעתי)

היא לא אוהבת עדיין (בחיית' זה כולו חודש - אהבה לא יכולה לצמוח בין חודש .
)
היא חוששת מרגשות עמוקים - זה מראה על רצינות כלפי החיים וגם כלפי הקשר במידה וזה יתפתח. יש איזה ניגוד אינטרסים, אולי פשוט הציפיות גבוהות מדי והיא מפחדת לאכזב. סבלנות - תן לה זמן. דבר איתה, ותהיה מוכן להפתעות;)

אוRנה

New member
ברוך הבא לכאן

אנחנו מעדיפים שלא לשאול על רגשות של אחרים.
&nbsp
נסה לספר לנו מעט יותר על המצב ועל רצונותיך, כדי שנכוון אותך לשאלה מתאימה יותר

"אנחנו מעדיפים שלא לשאול על רגשות של אחרים."
- כן. ......... אבל;)) -עוד לא פגשתי אדם נבון עד כדי כך שישר יקפוץ וישאל "מה אני מרגיש/ה חושב/ת עושה/ה". אם כי, לדעתי דווקא שם אפשר לקבל את התשובות האמיתיות לחוסר השקט שלנו עם עצמנו :) גם כשמספרים למישהו איך הוא פועל - לרוב אנשים מורידים מבט ו משתדלים להיות בעניין, איך רואים שזה לא החלק המעניין באמת

- כולנו רק בני אדם, רוצים מהר לדעת.. פחות לחפור ולהבין תשובות ל"מה נכון לי לעשות?" - בישביל זה צריך זמן (אך הזמן הוא גם פותר לנו את כל התהיות אפילו בלי שנבקש;)). כאשר רוב האנשים חושבים שאם ידועו "מה" הם גם יידעו מה לעשות..)))
הייתי אומרת שלשאול על אחרים - זה לא מקצועי.
אבל מה כל אחת מבשלת במטבח הפרטי שלה... כמו הבדל בין פסיכולוג
לחבר טוב

אוRנה

New member
לדעתי שמש יקרה

זה לא שהיא לא אוהבת עדיין, אלא שיש פה בעיה.
יתכן לדוגמא שאמא שלה (הירח) מונעת ממנה, אוסרת עליה על ידי מניפולציות, או משדלת אותה ומשכנעת שלא להמשיך לצאת עם הבחור 8 החרבות, וזה בטח יוודע לו ויוסבר לו על ידי הבחורה בקרוב (יום הדין)
&nbsp
זה לא מקצועי למהר ולהגיב לכל שאלה ללא רקע מספיק. כי אז התשובה שלנו לשואל תהיה לא מהימנה ומטעה
&nbsp
מנסיוני כאשר שואלים על רגשות של אחר, עשוי להתקבל רוב הזמן מסר, שכדי לפענח אותו יש צורך בכמות מסויימת של אינטואיציות שקושרות את הקלפים יחד ובהמון המון רקע.
&nbsp
אני לא מסכימה איתך

cavadarfe

New member
אין כל כך רקע מיוחד

זו מישהי שאני יוצא איתה חודש ואין סיבה שאמא שלה או מישהו חיצוני ימנע ממנה..
קלף הירח מדבר על פחדים. אולי פחדים הם המניע?

אוRנה

New member
לא צריך רקע ״מיוחד״

השאלה לא כל כך מתאימה
יתכן שהירח ויום הדין, שהם הקלפים התומכים, אומרים שהדברים יתבהרו לך בקרוב.
&nbsp
&nbsp
נסה לשאול בפריסת יעוץ מצומצמת :
כיצד נכון לך להתנהל עם הבחורה בחודש הקרוב?

טוב ללמוד מטעויות של עצמך - הכי טוב ללמוד מטעויות של אחרים:)

אוRנה את מקסימה

-מעריצה את הסבלנות שיש פה מצד אנשים מקצועים באמת לכל הירוקים והמבולבלים
&nbsp

עדיין נראה לי היה שווה לנסות - ככה גם הבחור קיבל תשובה סופר

רשף כשף

New member
לא הכי פשוט לשאול "מה לעשות" במקום להתחבט במחשבות של האחר?

&nbsp
מחשבות/רגשות/תכניות של מישהו אחר שיכולות להיות ברורות לנו ויכולות להיות עלומות באותה מידה.
&nbsp
בניגוד לשואל עצמו, שיכול להאיר ולהבהיר נקודות עלומות מעין אלה כאשר הקלפים מדברים עליו.
&nbsp
דרך אגב, אני פגשתי ועודני פוגשת הרבה אנשים שמתחבטים מה עליהם לעשות,
מתעניינים במה אחרים חושבים עליהם, ומוכנים לקחת אחריות על מעשיהם שלהם, גם במטבחם הפרטי

&nbsp

למעלה