שהקשר שיש לי עם חברי הפורום הוא יותר עמוק מ-"היי אני אוהב את הפפרז". אני בטוחה שאם נפגש אנחנו נדבר על דברים שהם מעבר ללהקה. אני נקשרתי אל האנשים כאן ואני רוצה לפגוש אותם.
אני בן 13 מבנימינה ואת בת חמש עשרה מ... ויש כאן בני 21 ובני 11 ובני **, אני פשוט לא רואה את זה הולך. כי לדוגמא בפורום סקט אנחנו עושים סשן ונוסעים, ובג'קאס זה ברור.
אתה חצי צודק כנראה שכל אחד יותר יתחבר דווקא לאלה שבגיל שלו פחות או יותר אבל זה לא אומר שאתה לא תתחבר במידה מסוימת לגדולים חות מזה ממתי יש בעיה בין גיל 13 ל15? אם כבר אז 13 ו21 אבל גם זה הגיוני מאוד
גם המנהל של פורום אירוסמית' התכתב פה לא? והוא היה בן 25 נראה לי... חוץ מזה, זה נכון באיזשהו מובן שאנשים יתחברו יותר לאנשים מהגיל שלהם..אבל אם תשים לב, יש פה עוד איזה ארבעה לפחות שהם 13-14...עוד איזה ארבעה שהם 15-16...כמה שהם 17-20 והדס ודפנה שהם 20-22 לא? אבל זה לא אומר שהדס ודפנה לא ידברו עם אף אחד חוץ מעם עצמם...נכון?
יש לי די הרבה חברים, בעיקר מפורומים, שהם לא ממש בגיל שלי. וכן, נועם היה פה ונעלם, והוא בן 25. וגם הייתה פה נועה, שהיא בת 30 או משהו בסביבה, וגם היא נעלמה.