רגע

idanem

New member
רגע

ירדתם מהקטע של המפגש פורום? כי אף אחג פה לא מדבר על זה... ונצל"ש פנימי-לענר (genz) יש מומולדת

lollapalooza

New member
זהו,

שגם אני תוהה מה נסגר עם הקטע הזה. מסתבר אבל שהרבה אנשים פה נוסעים וכאלה, ואז אין ממש טעם להפגש...

itoosh2

New member
לא נראה לי

לא נראה לי שזה יצא כי הרוב לא יכולים אני אישית יכול אבל אני לוקח את כל חופשת פסח להשקיע במוזיקה נ.ב. מזל טוב לgenz

itoosh2

New member
איזה באסה

אני הייתי מת ליסוע לסיני אולי דווקא לפגוש סיני היה יותר מגניב

angel 0f r0ck

New member
הייתי שם 18 פעמים!

זה לא יהיה נורא לדחות את זה לעוד כמה חודשים.

angel 0f r0ck

New member
אני יכולה להגיד לך

שהקשר שיש לי עם חברי הפורום הוא יותר עמוק מ-"היי אני אוהב את הפפרז". אני בטוחה שאם נפגש אנחנו נדבר על דברים שהם מעבר ללהקה. אני נקשרתי אל האנשים כאן ואני רוצה לפגוש אותם.

כן אבל בתכלס

אני בן 13 מבנימינה ואת בת חמש עשרה מ... ויש כאן בני 21 ובני 11 ובני **, אני פשוט לא רואה את זה הולך. כי לדוגמא בפורום סקט אנחנו עושים סשן ונוסעים, ובג'קאס זה ברור.

itoosh2

New member
שמע

אתה חצי צודק כנראה שכל אחד יותר יתחבר דווקא לאלה שבגיל שלו פחות או יותר אבל זה לא אומר שאתה לא תתחבר במידה מסוימת לגדולים חות מזה ממתי יש בעיה בין גיל 13 ל15? אם כבר אז 13 ו21 אבל גם זה הגיוני מאוד

idanem

New member
פעם

גם המנהל של פורום אירוסמית' התכתב פה לא? והוא היה בן 25 נראה לי... חוץ מזה, זה נכון באיזשהו מובן שאנשים יתחברו יותר לאנשים מהגיל שלהם..אבל אם תשים לב, יש פה עוד איזה ארבעה לפחות שהם 13-14...עוד איזה ארבעה שהם 15-16...כמה שהם 17-20 והדס ודפנה שהם 20-22 לא? אבל זה לא אומר שהדס ודפנה לא ידברו עם אף אחד חוץ מעם עצמם...נכון?

lollapalooza

New member
ברור שלא.

יש לי די הרבה חברים, בעיקר מפורומים, שהם לא ממש בגיל שלי. וכן, נועם היה פה ונעלם, והוא בן 25. וגם הייתה פה נועה, שהיא בת 30 או משהו בסביבה, וגם היא נעלמה.

lollapalooza

New member
דיברתי איתה לא מזמן,

היא בסדר, אבל אין לה ממש זמן למחשב או משהו כזה.

למעלה