רגע...

רגע...

רק ביקשתי לשמור את הרגע שבו הפכנו לאחד מחוברים כגוף אחד נושמים בערגה את ריחות האהבה סוגדים לתשוקה ממתיקים את שפתותינו בתאוות יצרים דוחים ומשהים את רגע הניתוק מחובקים אחרי פורקן כשמעלינו אלפי כוכבים המביטים מעל ומתנפצים לאלפי רסיסים כמו שואלים היהיה גם מחר???

mr_lonely

New member
עת תשוקה תגיע

עת תשוקה תגיע נצא לשוח, ולא אדע שמש ולא אדע רוח ! רק אני ואת, ואני אשתכר מיין אהבתך !

מקסים

ואגמע בצמא את תשוקתך נוגעת לא נוגעת כמהה לאחיזת ידך לליטוף ידך על לחיי למגע גופך בגופי עת יתמזגו תאוותינו וימהלו את חום גופינו ונפגיש מבטינו כשיכורים האין זאת שיכרותה של האהבה?

mr_lonely

New member
ריח יין תאווה

בליל ריחות עולה בנחיריי ריח יין תאווה שניגר ונמהל בריח גופות מיוזעים וריח גופך שנמהל בריח גופי ואני יושב כאן כמנסה לשמר שלל ריחות אלה וחושב עליך, רק חולצה דקה לגופך או שמא בגד קטן בנוסף התזכרי ליל אמש ? התזכרי ליל אמש עת שתינו יין אהבה וציפרנייך בגבי חרטו עדות וסימן למחול תשוקה וריקוד אהבה עדות אילמת לפירות אהבה

התזכור

התזכור ליל אמש עת היינו כבולים בליל דימדומים עת ניבט מעלינו הירח כמו מחריש סוד ושומר רגעים קסומים של מגע ידך על שדיי וריחות הליל שנמהל בריחות תאוותנו ותשוקתינו. התזכור ליל אמש כשידיי בידך אוחזות כשגופותינו מרקדים במחול התשוקה חורטת בזכרוני את אנחותינו וגניחות אהבתנו את קצב נשימותינו שהלך וגבר כמו מנסות להעיר את הליל מתרדמתו אני מסרבת לתת להן להעלם באפילה התזכור ליל אמש כמוני... בערגה

mr_lonely

New member
טיפות אחרונות

טיפות אחרונות של צוף אהבתינו מכתימות יצועינו ריחן מכה באפי משתלטות על נחיריי ואני אשא ריחן דקות ושעות וימים לאות ולסימן ולזכר שהייתי שלך והיית שלי.

למעלה