אני אענה פה על כל מה שאמרתן
אנסה לפחות
אז ככה
כן, הסרט כסרט היה מהנה יותר! הרבה יותר ברור שהוא עשוי בצורה הרבה יותר טובה (החליפו שם איזה במאי או מפיק או משהו) וכן הסיפור יותר חזק
אבל!
הסיפור יותר חזק כי את יודעת את זה
לי היו התפרצויות בכי בלתי נשלטות בקטעי מפתח למשל בקטע במחוז 11 שיורים בשחור שהרים את היד..היה לי מאוד קשה לראות את זה ובכלל קטעי הדיכוי עושים לי רע..
אבל לאנשים שלא קראו את הספר לא
2 חברות שהלכו איתנו אמרו בהספקה ש"וואו זה סרט קשה!" כי כן, הוא קשה...אבל הן אפילו לא הצליחו להבין כמה קשה
אני יודעת שאי אפשר ככה סתם להכניס את הכל אבל היו באמת הרבה דברים שהיו חסרים
פלוטראך! אלוהים! זה משפט קצרצר אחד! והרי הסצינה עצמה הייתה, הפגישה שלו איתה במסיבה הנוראית הזו, אז תנו עוד משפט שיראה לה את השעון! כאילו זה נגיד שיגע אותי
זה לא כמו מאדג' שמחקו אותה (למה?!?!?!?!???!?)...חברה שלי בסוף הסרט אמרה לי "מה אבל הורידו את כל הקטע שהיא רואה בטלוויזיה את המרד" אז אמרתי שהיה ברכבת ושהם לא יכלו לעשות את זה כי היא ראתה את זה בבית של מאדג'....קיצר זה לא כמו זה....כבר הייתה את כל הסצינה המקדימה!!
כל הנשיקות עם גייל עצבנו אותי
וואט דה פאק
תזמון הנשיקות באמת היה מוזר
אבל הנשיקה על החוף של פיטה וקטניס לפחות שוחקה יפה כי אפילו תומר הצליח לקלוט שזו הנשיקה הראשונה בעלילה של כל הפרנצייז' שהיא טיפה אמיתית...
אני לא יודעת מה להגד לגבי הרעיון של הנכדה של סנואו חוצמזה שאני עם איילת בעניין- זה מאוד יכעיס אותי שיעשו שינוי כזה רציני
מצד שני אני מסכימה איתך שזה אחד הדברים הנוראיים ביותר שקרו (מדהים בהתחשב בזה שהספר רק מספר על מוות של ילדים) בספרים והייתי שמחה למחוק את זה מהזכרון...
אני חושבת שכן היה חסר לי כמה אנשי הקפיטול שבורים אבל לא באמת..הייתי מכניסה דברים אחרים לפני זה
כי דווקא את הקטע שכל החוזרים ממש יוצאים נגד הקפיטול אני חושבת שהם עשו מצויין עם הראיונות שלהם
ג'והאנה הייתה מעולה למשל..וגם כל השאר..והמראיין (סיזר?) נהיה מתוסכל מראיון לראיון וזה שוחק והיה נראה מצויין לגמרי
גם ההחזקת ידיים בסוף- צל"ש ליוצרים על איך שהם תרגמו את זה מהספר
אגב!!! פיניק- ליהוק הזוי! לא זרמתי בכלל!! הייתי בטוחה שהוא יהיה..יותר...גברי...נכון שזה מסתדר עם זה שבספר נשמע שהוא היה הולך גם עם גברים..ועדיין..אתה יכול להיות מאוד יפיפה וגם גברי
אהההההההה!!! נזכרתי בעוד משהו שממש הפריע לי!
יחד עם הקטעים הקשים והנוראיים
יחד עם הרגשות העצובים של כולם
היו מלא קטעים (כן, לא אחד)בהם הרגשתי שאני צופה בקומדיה
אני לא זוכרת בדיוק כי זה היה צחקוקים קטנים..אבל היה הרבה
והקטע שהכי הפריע לי בעניין
הקטע במעלית!
נכון, הם לא המציאו את זה...ג'והאנה אכן מתפשטת בספר מול העניים של קטניס כדי להציק לה אבל!!!:
1- אין הסבר ללמה היא עושה את זה בסרט! בספר יש את הקטע שהיא לא מסוגלת להתמודד עם עירום ואח"כ הרי גם פיטה בא וצוחק עליה ומסביר לה שכולם מריצים עליה בדיחה. אבל בסרט הראשון אין התייחסות לזה, היא לא באמת מתמודדת עם העירום של פיטה..ובסרט השני לא מסבירים לה מה הבדיחה...
ואז מה קורה? כל האנשים שלא קראו אומרים "נו כן זה מצחיק ממש כי היא התפשטה מולם והיא ופיטה הרי ביחד וזה לא יפה שפיטה בהה בה ועוד כולו משועשע" מה??!?!???!?!? זה לא הקטע של הסצינה! פיטה ממש לא התעניין בשומדבר אצל ג'והאנה ואוף זה לא העניין!
2- המשחק של הסצינה הזו היה כאילו אני רואה אמריקן פאי! אני מבינה שהשחקנית ניסתה להעביר את מה שקטניס הרגישה- אבל יצא לה פרצוף עקום ומזה לא מכובד לסרט הזה בעיניי...באמת....גם הפרצופים המשועשעים של פיטה טהיימיץ' עצבנו אותי..בכלל..עצבים על הסצינה הזאת אול אובר (אגב הליהוק של ג'והאנה- מושלם!)
כל הקטע שויתרו לחלוטין על העלילה המקדימה עם מחוז 13
וואט?!?!?!?! מזל שאני יודעת את זה
אחרת כל הסוף הזה היה יכול להיות מאוד מאוד מאוד מוזר בעיניי
פאק אתם קולטים שהסרט פשוט נגמר בקלוז אפ על הפנים שלה!!!! כמה מגוחך! (לפחות אני הרגשתי שהיה מגוחך)
ומי שלא קרא לא יודע מאיפה צץ עכשיו מחוז 13 ולמה הם בדרך לשם לעזאזל ומה עניינים?!
קיצר הזוי שלא הזכירו את זה לפחות במשפט!
הוי איילת! הרגל של פיטה!!!!
אני גם חושבת שהייתה מעט מידי התייחסות לפיס קיפרס ולמה שהם עשו שם
בסרט זה ממש עפוף עלטה נוראית של ימי הביניים ואני זוכרת שאלו היו קטעים ממש קשים ופה זה כאילו..הו וול
ואל תגרמו לי להתחיל לדבר על הסצינות המומצאות של סנואו יושב עם פלוטראך ורוקח דברים (כמו שהיה עם כל הסצינות של סנקה קריין...דמות ששמה הוזכר בדיוק במשפט אחד בפגישה בין קטניס לסנואו תחילת הספר השני ולא היה הגיוני שהיא תקבל כל כך הרבה זמן מסך בסרט הראשון! דה פאק?!??)
השני הרגיש לך ארוך מידי?
אני יצאתי משם רעננה
הראשון היה נראלי יותר ארוך לא? לפחות הוא הרגיש ככה
כשיצאנו מהסרט כולנו (בעיקר שתי הקוראות) אמרנו שזה היה באורך סביל ושבתכלס היינו שורדות עוד איזה חצי שעה לפחות (סמן לגיטימי להכניס איזה חצי מהדברים שאמרנו פה!!)
ממש ציפיתי לראות את האימונים למשחקים וזה חסר לי
אבל תכלס זה בטח היה לוקח המון זמן מסך..אז שוין...עדיין היה הקטע בו היימיץ עומד עם מסך ומרצה על המשתתפים
אההה!!!!
אוקיי..נכון במשחקים כולם כל הזמן מגנים על פיטה
אז בהתחלה זה לא היה כזה ברור לצופה התמים (זה שלא קרא) וברור שאני ידעתי מה הולך לקרות ומרוב מיתות נוראיות כל פעם שקרה משהו נורא תומר התסכל לראות שאני נושמת, ואז הוא הסתובב גם כשהמסוממת מתה כשהיא הצילה את פיטה מהקוף (סצינה ארוכה מידי לטעמי! אפשר היה לוותר על הקטע שהוא מחזיק אותה והיא מתה בזרועותיו לטובת דברים אחרים) ואז הסתכלתי עליו ואמרתי "אה לא לאפחד לא אכפת ממנה..." כי זה נכון ובמוות שלה כמעט לא בכיתי (אבל הסצינה הייתה ארוכה וקצת מרגשת אז הזלתי דמעה) ואז הרי הוא אפילו אומר שזה נראה כאילו הם הגנו עליו וקטניס אמרה שזה נורא מוזר
הלו!!!!!! כבר הגעתם עד הדלת! לא תדפקו??!????!?!?
הרי בספרים קטניס יוצרת לה תיאוריה שלמה לגבי זה שאולי כולם רוצים שמי שיצא מהמשחק בחיים יהיה דווקא פיטה כי הוא כזה דברן טוב ואם כולם רוצים מהפכה (מה שהיה נראה מהראיונות) אז פיטה הוא היחיד מכולם שהוא לא איזה רוצח דביל בלי 12 שנות לימוד...הוא מרואיין מצויין ואחלה נואם והוא אשכרה יוכל להזרים את העם למהפכה
ואז! כשמגיעים לסוף והיא פשוט כל כך בשוק שכל הזמן ניסו להציל אותה וכולם מסבירים לה שהסיבה היחידה שהצילו אותו זה כי ידעו שאם הוא ימות היא תיפרד מכולם ותטפס על איזה עץ גבוה והיא נשברת לגמרי..הכל די ברור
למרות שהקטע שהיא מתחרפנת בסוף היה חזק גם בלי זה..עדייין!!!!!!
זה היה חסר לי..כאילו הם פתחו את הקטע שהם אמרו בפירוש שמנסים להציל את פיטה...אז למה לא לסיים? כמו העניין עם השעון!
לי כן חסר העומק של הדמות של היימיץ (אחת הדמויות החשובות!) אבל נניח זו הבעיה האחרונה שהייתי מטפלת בה
וזה שהורידו את כל העניין של ההשפעה על האזרחים
באמת לא לעניין בכלל! ונורא הוריד מהחוזק של..וול..הכל
וואו חפרתי!
אהה ורגע!!!!!!!!!
אתן אומרות שיש עוד 2 סרטים?!?!???!??!?!?! וואט?!?!?!?!?!?!????!?
טוב באמת חשבתי שבשלישי קורים המון דברים לסרט אחד