רגע

LemonLimeLilach

New member
הספר השלישי גרוע

אבל לא מהבחינה הזאת. פשוט העלילה שלו גרועה והסוף שלו מעצבן.

Rachel47

New member
הוא לא היה גרועעעעעעעע

בעיניי
הוא לא היה לי טוב במיוחד..היו המון דברים לא לעניין
קורים המון דברים והוא מסורבל ומבולגן לטעמי
וגם מרגיש כאילו הוא מדבר על סיפור אחר לגמרי
אבל גם אותו סיימתי מהר ובהנאה ועניין אותי להמשיך לקרוא אותו (בתקופות של לימודים+עבודה אני לא מצליחה להתמיד בספרים שאני מכריחה את עצמי לקרוא...אז זה אומר שהוא היה לי מעניין ומהנה)

LemonLimeLilach

New member
ספר שלישי

הוא היה גרוע. גם מבחינת הפתרונות שלו, שסבבה בלה בלה לא סוף אמריקאי בלה בלה סוף אמיתי לספרים קשים על החיים בלה בלה אבל זה היה הדבר הכי מדכא שקראתי בחיים שלי ורציתי למות אחרי שסיימתי לקרוא. אבל חוץ מזה, פשוט העובדה שקטניס הייתה כמו מסוממת פסיבית אדישה במשך כל הספר וזה היה מ-ש-ע-מ-ם. וכשאני אסיים את הקריאה החוזרת אני אסביר גם את כל שאר הדברים ששנאתי כי עכשיו שכחתי

o0Invisible0o

New member
חח
לשני.

ואוו את לא מבינה כמה זה הכעיס אותי, הקטע של הגברים תמרנו אותה.
יש חצי נחמה בשלישי [אבל ממש חצי, זה בעיקר ימשיך לעצבן אותך.
]
וזה אפילו לא מה שעצבן אותי. אני לא רוצה לספיילר לך בכלל אבל אני רק אגיד שזה הרגיש לי כאילו הספר השלישי עוסק בעיקר כשעד כה, בשני הספרים הראשונים, עסקנו בטפל.
לגבי פוצ'י-מוצ'י אני לא כזה זוכרת, קורים ממש המון דברים בשלישי כך שנראה לי ממש מינימלי. בעצם רגע, כן..ברוב הספר זה ממש ממש במינימום, הספר השני הוא הכי גרוע מהבחינה הזו.

ואני ולילך לא מסכימות באמת על הספר השלישי, מה שעיצבן אותה בו הוא לא מה שעיצבן אותי...

LemonLimeLilach

New member
דיברנו רק על דבר אחד שעצבן אותי

אבל זה לא רק זה
אני עכשיו קוראת שוב את הספר וכשאני אסיים אני אעשה הודעת סיכום שלו כי כבר שכחתי את הרוב אבל זה לא רק מה שדיברנו עליו ביום שישי, זה מעבר!

Rachel47

New member
סליחה שעוד לא השתתפתי

בשרשור על הסרט
קראתי כבר חלק ויש לי המון תגובות, בהודעה הראשונה של לילך היא אמרה המון דברים שחשבתי עליהם גם (הקטע עם השעון ועם מחוז 13 שיגעו אותי) ואני אגיב ברגע שאגיע למחשב שלי (בבית אני תמיד רחוקה מידי ממחשב, אולי בעצם יהיה לי קצת זמן בערב)
ועל השלישי
התמרמרי נא! אני פה

וכן תקראו מהר את השלישי ונוכל לדבר!!!

dans girl

New member
אנשים בקניות, אין להם זמן
אפרופו קניות - למישהי יש המלצות לבלאק פריידי\סייבר מאנדיי? אני קצת הולכת לאיבוד מרוב אפשרויות.

ואיילת - לקנות או לא לקנות את קראש קורס היסטוריה+ביולוגיה? ממש בא לי אבל זה 100$

o0Invisible0o

New member
אני ממש אבודה!!

אני לא קונה כלום נראה לי.

אמממ קראש קורס- יקר! כאילו, אני בעד שיהיה לך את הדיוידי והכל אבל זה ממש הרבה כסף, האם זה מצדיק את זה? אני לא חושבת..

Kill Bernard

New member
טוב אז מסתבר שאי אפשר למחוק פה הודעות,

אז תסלחו לי

ואם מעניין אתכם לשוטט אז תהנו. ביי!

למעלה