רגע

LemonLimeLilach

New member
רגע

לא היו סדרות היום? איך בדיוק תעשיית הטלוויזיה האמריקאית מצפה שנתחזק את הפורום הזה??????????????????????????????????????????????????

RenanaD

New member

שידרו "גלי"... אז כן, באמת לא היו סדרות היום

LemonLimeLilach

New member
טוב גלי באיגנור שלי

אז זה לא נחשב. מזל שיש לי עוד כמה פרקים מכל השבוע שלא ראיתי של כל מיני דברים!

RenanaD

New member
כל ההומור המדעי באמת נעלם

שזה דבר די צפוי, כי בשלב מסוים צריכים להגמר הנושאים והבדיחות שאפשר להריץ עליהם

הגעתי ל-615 והאמת שאני לא כ"כ סובלת כמו שחשבתי שיקרה. התחברתי לדמויות, פלוס מינוס, ומעניין אותי מה יקרה איתן (מתי שלדון ישכב כבר עם איימי?! אמרתי לבנות כשראינו יחד "גראביטי", אני כ"כ מחכה שזה יקרה כבר שאני מרגישה כמו סרסור
ולו רק כדי לראות את התגובה שלו לעניין...). אז נכון שההומור ירוד והשוביניזם/גזענות/יו ניים איט בשיאם... אבל עדיין, מזמןןןןן לא היתה לי קומדיה קצרצרה של 20 דקות, אז זה די מרענן.

Rachel47

New member
וכמובן שגלי עשו

וואט דה פוקס סיי

וואו איזה פרק מטופש!

RenanaD

New member
מה זה הקראפ הזה?!

אילו שירים נוראיים. הנה עוד פרק שלא אשמע ממנו אפילו שיר אחד...

Rachel47

New member
דווא וואט דה פוקס סיי

משעשע נורא
השאר היו פשוט גרועים שאיןלתאר
הקפצתי הכל!

RenanaD

New member
במילה הראשונה התכוונת ל-"דווקא" או למשהו אחר?

שעה ניסיתי לשבור את הראש עכשיו

הבובות היו חמודות, אבל השירים היו עתיקים ומשעממים!

o0Invisible0o

New member
חג ההודיה הארור הזה.

תכלס, אין לי מה לראות. אולי אני אסיים כבר מזל סרטן? נשאר לי פרק אחד ואני מושכת את זה מיליון שנה. ממש. לא בא לי עליו.

מוזר, אני זוכר שממש נהנתי פחות בקטע מדכא אלא בקטע מרגש, שעשוי טוב, עם נגיעות של הומור כמו שהם יודעים לעשות ממש טוב.

Moreiro

New member
וואו מבינה אותך לגמרי

הארבעה פרקים המסכנים האלו שכבו אצלי בכל מדיה אפשרית כבר חודשים - במחשב, על האייפוד ואפילו מוקלטים במג'יק בטלוויזיה - ומשום מה פשוט לא היה לי חשק לראות את זה. בסוף הכרחתי את עצמי שבוע שעבר להתחיל לראות, ואיזה קטע גם אני בדיוק היום בצהריים ראיתי את האחרון

לא חושבת שהיה מעפן... לא נפלתי וראיתי בעיקר כדי לסיים עם זה כבר, אבל כן היה קצת מרגש... במיוחד עם השיר בסצינת סיום שאני לא מצליחה להיזכר איפה עוד שמעתי אותו (אולי בפרומו של הוט לאיזו סדרה?) אבל ממש התאים ברקע...

למעלה