רגע...

West Doll

New member
ובכל זאת,

היא עבדה עם כמה מהמפיקים הכי נחשבים כרגעף אלה שיודעים לחדש ולהפציץ להיטים אחד אחרי השני ועוד בכלל למצוא אמן שמשקיע גם בהפקה וגם בשיר עצמו[הרי היא כתבה את רוב השירים של האלבום] זה לא כ"כ פשוט למצוא בימינו כי לכל אחד יש כותבים ואנשים שעושים את העבודה השחורה... בכל מקרה, אני מקווה שהיא תצליח בניגוד לכל מה שכולם צופים

In Rehab

New member
אז המפיקים האלו צחקו עליה.

כי שני השירים שהיא הוציאה לא מחדשים שום דבר ולא מביאים משהו שלא נראה קודם בעולם המוזיקה. לעבוד עם מפיקים מעולים זה לא מספיק,אתה צריך גם את הייחודיות המאוד מסוימת הזאת שלא הרבה ניחנו בה. קחי לדוגמא את ריאנה,אי פעם שמעת שיר כמו Umbrella? וראית איזה קליפ מדהים[שאמנם בהתחלה הוא נראה מוזר ולא קשור]צילמו לא? היא הביאה חומרים שלא שמענו קודם באלבום האחרון שלה ושיחקה אותה לדעתי. וגם היא,עבדה עם מפיקים גדולים ומבינים. שלא נדבר על הקול המעט מעצבן אבל המאוד מיוחד שלה. אני יכול להביא לך הרבה אמנים כמו נלי פורטדו,ג'סטין טימברלייק וביונסה ששנה שעברה הביאו דברים חדשים ומעניינים מאוד. ניקול פשוט הלכה יותר מדי בטוח ולא הביאה משהו חדשני ומיוחד.

West Doll

New member
אתה צודק.

אני מקווה שעכשיו שהיא נכנסת שוב לאולפן היא תקליט שירים יותר מיוחדים וייחודים בשבילה

אממ... מוזר להגיד שלהקה לא הגיעה

למעמד גבוה
אלבום הבכורה שלה [והיחיד, עד כה] מכר יותר מ-7 מיליון עותקים ואחראי ללהיטים גדולים מאוד ברחבי העולם... ניקול בכלל לא חשבה שבגלל שהיא באה מלהקה מפורסמת יהיה לה קל. היא קורעת את הטוסיק, מקדמת את עצמה בכל מקום [היא לא נחה לרגע
], אני חושב שהיא מקצוענית לכל דבר... הכל עניין של השקעה, התרשמות הקהל ו... כן, גם מזל. מקווה שהכל יסתדר לה

In Rehab

New member
לא יודע,אני לא חושב שהן הצליחו כ"כ..

אבל הן גם לא נכשלו. ידעתי על המכירות שלהן,אבל מכירות זה לא הדבר היחיד שמודד הצלחה. אני חושב שהיא כן חשבה שילך לה טוב בגלל העבר שלה עם הדולז כי היא לא השקיעה בבאמת להיטים שאף אחד לא שמע לפני. בייבי לאב וWYL הם כבר שירים יפים,אבל הםHAS BEEN HERE BEFORE... אני גם מקווה שילך לה טוב כי יש לה המון המון כישרון גם כרקדנית וגם כזמרת.

i n n a 1 9 8 8

New member
במיוחד שכל משנדרש ממך זה להיות *פ33ה*

ה"כשרון" זה כבר בגדר חרטא כי זה לא משמעניין ת'צופה MTV הנלהב

West Doll

New member
לדעתי זאת הבעיה העיקרית...

אנשים כנראה רגילים לראות אותה רק בתור פרצוף יפה ולא חושבים שיש כשרון מאחורי הפרצוף הזה אז רואים קליפ שלה ב-MTV וישר מעבירים ערוץ כי תכלס כל יום מנסה לפרוץ איזה בחורה עם פרצוף יפה אבל חסרת כשרון.

milkshakit

New member
אני גם לא מבינה. מילא בייבי לאב

אבל Whatever U Like היה מצויין, באמת שיר טוב.

Britney Style

New member
../images/Emo41.gifאני גם רוצה להידחף לדיון על ניקול../images/Emo41.gif

לדעתי ניקול היא הדוגמא המושלמת לכך שזמרת לא יכולה להצליח אם לא יהיה לצידה צוות טוב. יש לה הכל: *היא יודעת לשיר, אם זה R&B מהיר או בלדות שקטות והיא עושה את זה ממש טוב (ראו ערך I'ill be your love) *היא נראית מעולה והגוף שלה בהחלט מרשים. *היא יודעת לזוז כמו שצריך. *היא מעניינת ויש לה את הסטאר קוולטי הזה שדרוש. ובכל זאת היא לא מצליחה לבנות קריירת סולו עמידה כי האנשים שעובדים איתה לא עושים את העבודה כמו שצריך! שני הסינגלים הראשונים הם שירים נחמדים מאוד אבל בשביל לפוץ היא צריכה להיט מנצח ועד שאין לה אחד כזה לא היו צריכים להוציא את האלבום.

West Doll

New member
בגלל זה הם דחו שוב את יציאת האלבום

הם מחזירים אותה לאולפנים שוב והיא תקליט כמה שירים מחדש והטראקליסט יהיה שונה מזה שהתפרסם עכשיו.

הרושם מה-PCD הורס לדעתי...../images/Emo31.gif

יכול להיות שהיא זמרת טובה,אבל את ה-PCD לא סבלתי בגלל הדגש על הגוף ולזוז כמו שאמרת,היא גם לא מחדשת כלום,פשוט עוד זמרת.

dor307

New member
אבל זה היהי הקטע של PCD

להיות 6 בנות סקסיות שזזות סקסי ושרות שירים סקסים. לניקול אין את הקטע שלה,כל שיר שלה קלי רונלד היתה יכולה לשיר באותה קלות ובגלל זה היא לא מצליחה,היא צריכה משהו שייחד אותה משאר הזמרות,אם היא היתה נשארת יותר זמן עם הPCD ויוצרת לעצמה איזה שהוא שם אז היה לה יחוד,כרגע אין לה שום יחוד.

furtadofanatic

New member
הסיבה היחידה שניקול נכשלת היא :

חברת התקליטים לא שלחה לרדיו את וואטאבר יו לייק. . אם חברת התקליטים לא שלחה, מן הסתם הרדיו לא יינגן . לא יודע מה ההיגיון בצעד האידיוטי הזה.. =\\

furtadofanatic

New member
הוא ל=======א נשלח לרדיו באמריקה.

מה שמאד הגיוני-כי הרדיו לא ניגן אותו . ואין מצב שהרדיו לא יינגן שיר כזה טוב של זמרת שיש ציפייה ענקית לאלבום שלה. תשאל בכל הפורמים בחול ,אף פעם לא היה לשיר ADD DATE (תאריך הוספה
) ברדיו האמריקאי .. וגם החברת תקליטים שלה אמרה שבייבי לאב זה הסינגל ה-1 מהאלבום. . . הם כאילו סתם דרסו את WUL

משהו קטן,סנופ דוג מתארח הערב

בפרק של ברני מק!!יהיה מצחיק/tapuzforum/images/emo24.gif.21:37 בהוט 3.

DAN1EL

New member
הבחורה הזאת ../images/Emo97.gif

נראה לי שכמה שהיא מוכשרת, ככה היא מסוממת. אבל יותר מטריד אותי כמה שהיא רזה! בכל אופן - מלכה.

למעלה