רגע....

moti80

New member
רגע של????

אני אישית מאוד אוהבת תמונות כאלו. זה עדין וזה מרגש אותי. זו מישהי ספציפית בתמונה? עשיתי לזה גם את הנגטיב שלו וזה גם יפה, הצבעים יותר עדינים לדעתי :)

נו בטח שזה מרגש אותך, גברבר צעיר../images/Emo8.gif

למה התמונה בנגטיב? האם זה מכוון? אהבתי מאוד מאוד את בתנוחה שבה היא עומדת, מעין הנאה, או התלבטות, ראיתי בה כמה וכמה דברים. מה שבטוח היא מקרינה נשיות מושלמת כמה מתוך הנגטיב.

moti80

New member
התכוונתי שזה מרגש>

בדיוק בגלל הנשיות שהיא מקרינה.... יש לה מן מגע עדין כזה...כשנוגעים בגוף, מאוד נשי, מאוד עדין - מרגש! צמרמורת.....

eranoz

New member
אם הבנתי נכון

היוצר לקח תמונת פורנו והצליח להפוך את זה למשהו הרבה יותר גבוהה בהחלט יש שם רגש וזה יפה האפקט של הbevel- (או משזה לא יהיה הדמוי משקוף או מסגרת הזה) מיותר בעיני ולא מוסיף. אפשר גם להראות פחות סיליקון כי גם הוא גורע העיני העצמה של העבודה נובעת מהפנים וכף היד אבל יכול להיות שלא הבנתי נכון ואז הביקורת לא רלונטית

moonlight B

New member
../images/Emo23.gifלתגובה שלך eranoz

זו תמונה אמיתית שאני צלמתי ולא סתם תמונה הייתי חייב להסתיר אני לא יכול לפרסם לכל העולם מקווה שהפעם תבין יותר טוב

moonlight B

New member
חן חן בכוונה ניגטיב אפרת@הבית

כי את האמת תמונה זו אמיתית לאישה שמאוד אהבתי ואוהב את כל חיי הייתי חייב להסוות ממכם הסליחה.

אני הייתי ממשיכה והופכת את זה

לציור, אם יש שם רגש כל כך עמוק הרי שתצא יצירה יפהפיה לדעתי.

נהדר

שלום, אני ממש מת על העבודה הזאת. היא סקסית להפליא. סוסון הייתי שמח לראות ווריאציות נוספות.

שלום לסוסון וברוך הבא!../images/Emo140.gif

נחמד שהצטרפת אלינו, אנו שמחים על כל משתתף חדש. תבוא הרבה.

למעלה