רגע שפורצת הרוח......

מלאך39

New member
רגע שפורצת הרוח......

יש לך רגע שלפעמים הוא נשאר לנצח...... אתה זוכר את הצחוק ההוא... זה היה צחוק ממלא אושר.... ואלהים למעלה הוריד דמעה.... באה הרוח... הצחוק חלף לו... נשאר זכרון עוטף משהו חלול... והגוש...... כן פתאום מתחשק לך לבכות..... והדמעות יורדות.... ואתה לא יודע שזה דמעות שנשארו מדמעת האלהים... ואתה שואל למה... למה האושר כל כך חולף.... והדמעה כל כך נצחית... והתשובה.... אולי אתה כן יודע..... שדמעה של אלהים היא לנצח.... אולי... ואולי לא? סתם ברגע שפרצה הרוח.............

מלאך39

New member
היי כוכביתוש...........

הרגשתי.....

טאקילה~*

New member
ממי...

למלאך39 הזה יש נוצה טבולה בדיו יחודי רק לו... הוא כותב להפליא...

yafit75

New member
אחי,, ,מדליק,,, איזה כשרון? U תגיד

אתה לא חושב שאתה מתבזבז בפורום הזה,,,, אני במקומך,,, הייתי עושה משהו עם כשרון כזה....

yafit75

New member
אחחחח הרוח,,, תקרא לרוח רגע

שתיקח אותי איתה,,,,, לאן שהיא רוצה,,, רק לעוף,,,,, בשמים,,,,

yafit75

New member
בטח,,, כנפיים,,, לעוף.... בואנה אחי

שיחקת אותה,,, איזה מלאך אתה,,, עם הכנפיים האלה,,, לא תראו אותי בכלל באיזור..

yafit75

New member
כן, רוח,,, אני אני אניי,,,, אנ!

רוח רוח רוח בפרדס נפל תפוח הוא נפל מראש העץ הוא נפל והתפוצץץץץץ אל תשים לב,,, היתה לי ילדות קשה,... כל הזמן היו שרים לי רק את השיר הזה כשהייתי קטנה.... כן,, רוח קח אותי איתך,,, לאן שאתה עף,,, אני אעוף איתך... לאן שתהיה,,,, אהיה איתך קח אותי,,, קח אותי, רוצה להיעלם,,, בתוך העננים,,,, איתך

../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

ומה שנשאר לעצמך לחבק אל תוכך זה את אותו רגע מיוחד והדימעה תתיבש על הלחי הרוח תעבור למקום אחר ורק אותו צחוק עוד יהדהד בזיכרון מאושר ומיוחד.... * * חיבוק קרוב קרוב מלאך

כשפורצת הרוח.....

הסערה מתחילה..... לכן בדרך כלל החלון והוילונות סגורים.... דמעת אלוהים? אהבתי דווקא..... תודה לך על רגעים של הירהורים....

למעלה