רגע של תקווה, מותר?

kululu2B

New member
רגע של תקווה, מותר?

אז אחרי שנה וחודש של נסיונות.. CMV עיקש אחד 2 דיקורים אינספור כוסות של נוזל מפוקפק שהעריתי לקרבי תחת הכותרת של טיפול בצמחי מרפא והרבה תחרות בין תקווה לייאוש עם ניצחון זמני של הייאוש שוב התקווה זוקפת ראש
ה-CMV הפך לגבולי (כמו שהמדקרת שלי ניבאה. אין אין עליה), ניתן שוב אור ירוק להריון והחודש- החלטתי- יהיה שלי! החודש עדיין לא חוזרים לטיפולים אלא רק בחודש הבא אחרי צילום רחם שייתן מידע לגבי החצוצרות (ולא אגלוש שוב להשמצות תלה"ש בהקשר הזה, למרות שממש בא לי
) ואז יוחלט אם IUI או IVF אז החודש מנסים בשיטה הישנה והכיפית.... אז חוצמלעשות סקס כמו משוגעת
אני מתכוונת גם לעשות דמיון מודרך ולהמשיך את הדיקור + צמחי מרפא לחיזוק כל המערכת אני בינתיים אופטימית-כרגע בי"מ 16 וכבר מי"מ 12 עם "כאבי מחזור" ומתחילה לפנטז על השתרשות. מקווה שלא תגיע הפעם ההתנפצות.... אשמח לכל החזקת אצבעות/תפילה/ שליחת אנרגיות או כל דבר טוב שעולה בדעתכן שהחודש הזה אכנס להריון טבעי. אמן אמן אמן

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מחזיקה את כל האצבעות וגם ה
ה
שהחודש יהיה
החודש
ולא תצטרכי לעשות צילום רחם

kululu2B

New member
תודה, נשמונת!

בינתיים אני משגעת את עצמי עם חום השחר שבחוצפתו משקף את התנודות במצב הרוח שלי ועולה ויורד, עולה ויורד.. וכך גם התקווה שלי..

בטוח שמותר../images/Emo70.gif

מחזיקה לך
ושחלות
ובייציות
וכל שערותיי בגוף שלובות במיוחד בשבילך! מקווה מאוד מאוד שבקרוב אני אראה את הודעת ההריון שלך פה

קרנון32

New member
קולולו ../images/Emo13.gif

המון בהצלחה יקרה הלוואי והחודש זה יקרה תוכלי סלק!!!! זה עוזר לרירית בטח את יודעת תעשו אהבה וילדים

kululu2B

New member
תודה, קרנוניתה!

הרירית שלי היא משו משו גם בלי סלק
היתה 15 בפעם הקודמת! הלוואי הלוואי שנצליח ואסתור את סטטיסטיקת האנדואיות!

kululu2B

New member
../images/Emo6.gif

הצחקתותי!
כ"כ הרבה דברים מוחזקים, ובמיוחד בשבילי! תודה, מותק!

זואילי

New member
אמממ... שאלה לי אלייך

איך משלבים שערות בגוף? והאם את יכולה להדגים לי בלייב?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמממ עושים מהם קוקיות עם חוט דייגים
בהזדמנות אני אראה לך. נו שוין עכשיו כולן חושבות שאני מה זה שעירה

כמוך ../images/Emo3.gif

יו"מ 19 ואופטימיות שלא נראתה כמותה למרות! שביו"מ 10 כבר הייתי צריכה לקחת אוביטרל ולמרות! שהרירית היתה 4 מ"מ מסכנים (או שלא מסכנים..?) מפנטזת על השתרשות
הבאסה שרק עוד שבוע (פחות יום) אני אוכל לבדוק בטא אם היא תהיה חיובית- לא תהיה מאושרת ממני
(הרבה פעמים יוצא לי לחשוב.. איך אגיב לבטא חיובית? אם זה בבית אני בטח אחייך לעצמי ומיד אעדכן את האבא לעתיד.. אבל אם זה יקרה בעבודה...? וממש לא בא לי שכולם ידעו, לפחות לא עד שאראה דופק! או שאגיד לאחות "אהה, תודה" כמו שאני אומרת לה על שאר בדיקות הדם, או שאני אכנס להלם טוטאלי ואתחיל ללכת באוויר
) ובשביל האופציה השלילית יש דקא שמחכה יפה יפה בדלת של המקרר ליו"מ 2 שלא יגיע, ונכנסת לדיכוי (עוד סוג של אופטימיות
)

kululu2B

New member
הי ניקוש

רגע, סדר בעניינים בשבילי- עברת החודש הזרעה? תגידי, את מודדת את חום השחר? אני החודש התחלתי וכבר משתגעת מזה! בהצלחה לשתינו!!!! אמן אמן אמן שהחודש! כ"כ מזדהה עם תסריטי הבטא- אז שלי הם- אם בבית לבד- צורחת בהיסטריה
ומייד מתקשרת לבעלי ואז מתלבטת אם להתקשר לאמאבא או לארגן ארוחת ערב עם ההורים מ-2 הצדדים ולהתאפק כמה ימים. ממממ. אח, הפנטזיות.. אם בעבודה.... שוב- צורחת בהיסטריה
ומייד משתפת את מי שנמצא סביבי! אצלי בכל מקרה כולם יודעים על הכמיהה, הבעיות והטיפולים. אני מלכתחילה נקטתי בגישה (הלא כ"כ פופולרית, כך גיליתי) של לשתף. אז אם הריון- אותו כנ"ל. ואם חלילה לא עלינו הריון שלא ייגמר בטוב, אז לפחות תהיה לי סביבה תומכת שתבין את ההתרסקות.. אבל עד הבטא יש לשתינו עוד כמה ימים של איפוק... בינתיים קבלי
ומחכה לעדכונים!

הגעתי לעשות לך סדר ../images/Emo3.gif

לא עברתי הזרעה אלא תיזמונים, איקק', אוביטרל, וכמובן מעקבים (US ודם) חום השחר שייך לימים התמימים שלי, לא נוגעת יותר במדחום אלא אם אני עם שפעת! הדבר הזה יותר מלחיץ ממעקבי זקיקים! בעבודה גם לא טורחת להסתיר, אבל גם לא מפרסמת על השלטים, מצחיק כל פעם לשמוע מישהו מופתע "האא! את בטיפולים? לא ידעתי!" (כולל המנהל
שמתי לך אוביטרל במקרר, יידעתי אותך שזה שם, ועדיין אתה מופתע?) האמת אני עדיין מתלבטת אם לספר לכולם בדופק או רק כשתתחיל לבצבץ בטן, מצד שני... אם היא תצא לפני הדופק?
חמותי ואמא שלי בטוח יהיו הראשונות לדעת (חמותי מבחינתי עוד בבטא, אמא שלי- בדופק..) צריך לעשות רשימות
חייבת להראות לך את הנעליים שראיתי בירושלים, מעור אמיתי של כבשים, הבטחתי לעצמי לקנות זוג לילד (וזה אחרי שבעלי שיכנע אותי לא לקנות עכשיו
)

למעלה