רגע של תקווה, מותר?
אז אחרי שנה וחודש של נסיונות.. CMV עיקש אחד 2 דיקורים אינספור כוסות של נוזל מפוקפק שהעריתי לקרבי תחת הכותרת של טיפול בצמחי מרפא והרבה תחרות בין תקווה לייאוש עם ניצחון זמני של הייאוש שוב התקווה זוקפת ראש
ה-CMV הפך לגבולי (כמו שהמדקרת שלי ניבאה. אין אין עליה), ניתן שוב אור ירוק להריון והחודש- החלטתי- יהיה שלי! החודש עדיין לא חוזרים לטיפולים אלא רק בחודש הבא אחרי צילום רחם שייתן מידע לגבי החצוצרות (ולא אגלוש שוב להשמצות תלה"ש בהקשר הזה, למרות שממש בא לי
) ואז יוחלט אם IUI או IVF אז החודש מנסים בשיטה הישנה והכיפית.... אז חוצמלעשות סקס כמו משוגעת
אני מתכוונת גם לעשות דמיון מודרך ולהמשיך את הדיקור + צמחי מרפא לחיזוק כל המערכת אני בינתיים אופטימית-כרגע בי"מ 16 וכבר מי"מ 12 עם "כאבי מחזור" ומתחילה לפנטז על השתרשות. מקווה שלא תגיע הפעם ההתנפצות.... אשמח לכל החזקת אצבעות/תפילה/ שליחת אנרגיות או כל דבר טוב שעולה בדעתכן שהחודש הזה אכנס להריון טבעי. אמן אמן אמן
אז אחרי שנה וחודש של נסיונות.. CMV עיקש אחד 2 דיקורים אינספור כוסות של נוזל מפוקפק שהעריתי לקרבי תחת הכותרת של טיפול בצמחי מרפא והרבה תחרות בין תקווה לייאוש עם ניצחון זמני של הייאוש שוב התקווה זוקפת ראש