רגע של שקט.....

יערית

New member
רגע של שקט.....

לשמוע את קולך השבור,גרם לי להבין שאיבוד הדעת הוא לא המעשה הנכון,אתה זקוק לאהבה,לחברים טובים, אתה זקוק לתת צ`אנס לנפש שלך להיפתח,אל תסתגר בעצמך, אל תתן למחשבות לאכול אותך מבפנים. השמש זרחה היום בשמיים ,לא האמנתי שהתעורר המחשבה הראשונה תהיה עליך,התקשרת..נירגעתי,כמה אויר יצא החוצה,כמה לחץ הייתי נתונה, רוצה לומר לך הרבה דברים,רוצה לגרום לך תמיד לחייך,רוצה שתסתכל על חצי הכוס המלאה,רוצה שתכיר באלה שאוהבים אותך באמת,שתדע איך לנטרל את אלו שלא אוהבים אותך,אל תחשוש מכל מילה ומשפט,כאשר הנפש חזקה ושלמה,שום פשפש לא יזעזע אותה. אתה בטח רחוק מכאן...השארת לב שבור,לב דואג,אשה שלא מפסיקה לחשוב עלייך, נדיר בימינו למצוא חברים טובים שכאלו,ללא אינטרסים,הרגשת חיבה אלייך נטו! אני לא מדברת בשמה...אני מדברת בשמי,אחת שהספיקה לקרוא את עינייך פעם אחת,הספיקה להבין שאתה נפש כ``כ רגישה,אולי גם יפה(עוד לא הספקתי להכיר),אתה חשוב לאלוהים,אתה חשוב לעצים,אתה חשוב למאזן הטבע בחיים, אתה בכלל חשוב ,ולא חשוב כמה אתה מרגיש לא מועיל,אתה חשוב לי,לה,לנו,להם. רק שים ראש על ליבנו,הרגש את הדופק שלנו,תבין עד כמה פחדנו,עד כמה דאגנו, עד כמה אתה איש חשוב:) יערית(שלא מבינה מה קרה למושג חברות בימינו?)

ה-שונית

New member
רק כרגע....

ביטאת את המושג `חברות` במילים. אשרי האדם שאת חברתו. שונית

תנצלי את הרגע הזה

א. הוא נפלא ב. תיכף אגיע ואז שקט לא יהיה פה אוריאנה

יערית

New member
את מוזמנת.....אל תאיימי ;-)

וכשאת מרעישה,בבקשה שימי כרית על הפה.:) יערית(שלא התכוונה להרע)

תאנה

New member
רגע של שקט 2

הלכת לא אמרת לאן - לא אמרת מתי אתה חשוב! אתה בשקט שלך עכשיו? שולחת לך גלים אין סופיים של שקט! באהבה

יערית

New member
אמרתי לך היום???

אני אוהבת אותך! יערית(שאהבה אצלה זה מושג חזק ביותר)

למעלה