רגע של שיתוף

נשיקונת

New member
רגע של שיתוף

לא מזמן היתה לי יום הולדת , וקיבלתי מבעלי מתנה ועוד איזה מתנה
בהתחלה הייתי ב -
אחרי זה
ובסוף
אחרי פעם פעמיים הבנתי גם למה קוראים לזה רוקט , אמנם קטן אבל משגר אותך לא רע
נראה לי שאני מתחילה להתמכר

זו התמכרות חיובית האמיני לי

פעם אחרונה שהחוקי שאל על המתנה שלו (בעודו מביא אותה למיטתנו בשעת לילה שקטה...) שאל..... מה עוד לא נגמרו הבטריות?(הוא מבין בהתמכרויות שלי ... לכן היה תמהה) חייבת לצלם לכם את שלי (לא הוא לא פוקט בכלל) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח

אשת - זה רק עניין של 100-150 שקלים

וקצת אומץ, ואפשר בכלל להזמין באינטרנט ואז אין צורך באומץ בכלל

ענבל נשמה

זה ממש לא עניין הכסף, אלא חוסר זמן... ברגע שאמצע את החנות הקרובה ביותר אליי, האומץ כבר יגיע... ואז כל עם ישראל ידע

לא צריך להכנס לחנות

יש אתרי אינטרנט מצויינים (מנסיון) ששולחים לך עד הבית את החבילה... מי שמעוניינת מוזמנת ליצור איתי קשר במסרים

חברה שלי שואלת , כמה זה עולה

ואם זה בכלל שווה, ואל תסטלבטו עליי בבקשה. וזה בכלל לא בשבילי, לז'אדק ולי אין צורך בדברים שכאלה -

bali

New member
מנהל
כמו שכבר אמרנו, 100-150 ש"ח

שווה כל רגע וכל שקל, מצויין ומפתיע - שד קטן אבל מצויין!
ואפשר לקנות גם באתרי אינטרנט שזה יותר דיסקרטי.

bali

New member
מנהל
ברוב החנויות זה מוכרים -

גברים בני 45 ככה שנמאס להם מהאשה בבית אז הם פתחו חנות סקס ויש להם שם 1000 סרטים, 2000 אביזרים וכמה בחורות נבוכות שנכנסות מדי פעם לקנות לעצמן מתנה קטנה
רק ב"ארוס" בשנקין יש מוכרות, כזה כאילו... והן לא ממש נבוכות, הן יותצר בקטע של להעביר סדנאות במסיבות רווקות

שימרו המבוכה למקומות אחרים

בחנויות סקס אפשר לעשות רק קטעים
בעיקר אם מגיעים כמה חברות יחד
ומוציאים את המוכרים מדעתם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפשר גם באנגלית ....בסוהו בלונודון ואחרי "המסע" בחנות ובחירת המוצרים הניבחרים.... ישר למופע הצ'פיינדלס שם (ו....שם מביך)
בחיי אפילו אותי.

bali

New member
מנהל
באמת ברוכה הבאה למועדון!

באיזה צבע הוא? אני לתומי חשבתי שיש רק לבן (זה מה היה בחנות כשקניתי) ואז גיליתי שלחברה שלי יש אחד סגול! איך נדלקתי!!! תכיני בבית או מלאי של בטריות או בטריות נטענות, ואז תוכלי להתמכר חופשי

למעלה