רגע של רצינות

יאןן1

New member
נו אז כתבת מדוייק בדיחה!איפה הרצינות של הרגע?

ofek new

New member
חחח

הגעת סוף סוף לנ.צ. שביקרתי בו לפני הרבה שנים
הרגת אותי

לא יודע מה זה "שער מחושב"

מה שאני כן יודע ..שהשותף שאתה מחפש מן הסתם צריך להיות בעל כיסים עמוקים ידע וניסיון בתחום ..היות ונקודת הפתיחה של הכביכול משא ומתן הוא מצב החברה כיום ( ואתה יודע מה המצב ) הסיכוי לקבל מחיר ולעשות עיסקה הוגנת עבורנו כשותף מוגבל ופשוט ..זה כמו הסיכוי שאלויס פרסלי יבוא להופיע אצלי בסלון ..
מה לעשות אלו החיים אנחנו חברה צולעת עם חזון שעשתה לעצמה הנחות כל הדרך ולבסוף ניראת כמו סוף עונה .. זה לא הזמן לדבר על זה חבר ..
אסור לנו כיום להכניס אף אחד לחדר כי לצערי אתה יודע איך זה מתחיל לא יודע איך זה יגמר ..שוב הכל דרך העניים של השותף המוגבל ....

דעתי .

TOKTOK5

New member
התמים מצטער אתה טועה

אנחנו לא יודעים מה יש במאגר אבל הכללי כן יודע.
לא צריך לקדוח את השדה בישביל לדעת כמה חביות יש במאגר.
היו לא מעט עיסקאות כאלה בעולם וזה תמיד win win.
לצערי הפרוייקט הזה גדול על החברים שלנו בכללי.
ימים יגידו.

גם אם כן .לא הייתי מציע לבחון את זה

ונכון אתה צודק היו לא מעט עסקאות כאלה בעולם ..
רק תזכיר לי הדוחות האחרונים והעדכנים ביותר על מה מדברים .. ואם כבר פתחת אותם תבדוק שוי נקי בסיטואציות השונות בהתחשב בכך שאנו כבר יודעים באמת כמה עולה כל בור ..

החברה בעלת הניסיון ועומק הכיסים יודעת לקרוא דוחות טוב מאיתנו ואם העיסקה תתבצע על פי הדוחות הרשמים הערכנים ביותר בדילול של 40% ....אז השומר בכניסה למגד 6 ירוויח יותר ממך ..
עזוב פנטזיות להכניס זאב לחדר בזמנים אלו זה יותר ממסוכן .. לכל זאת אמיתי יש קשרים במקומות שאתה לא רוצה לחשוב עליהם ..ואני לא הייתי רוצה להסתכסך עם הזאב הזה אחרי שהכנסתי אותו אצלי לסלון ....

יש חוקים למשחק הזה ואם באמת יש שם כסף גדול אז צריך ללכת כמו שהולכים על בצים ..ולא בצים בעמידה אלא בשכיבה ממש לרחף ..

TOKTOK5

New member
איך הגעת לדילול

של 40%?
ככה אתה תמשיך להישאר קטן קטן...
אין מה לעשות לצערי הפרוייקט הזה גדול עלינו בכמה וכמה מידות...
זו לא הדרך להמשיך בה.
מוכר בקיוסק לא יכול פנהל את גוגל, מצטער.

zur55

New member
מנהל
מסכים איתך

מתקנים
וממשיכים הלאה

בלי למכור את עצמנו
בגלל חולשה רגעית

ערני77

New member
צור ערב טוב

כעת שותף???
אתמול הדחת לוסקין?
מה נהיה כאן רכבת הרים??
ודאי ששותף אמיתי אמיץ ונחוש יקדם את הכל
אבל הכללי לא יתפשר וגם אתה למה לך להיות מדולל??

zur55

New member
מנהל
בטח כיוונת לטוקטוק ולא אלי

אני לא בעד משקיע

למעלה