רגע של רצינות

DxJx GADRIEL

New member
רגע של רצינות

זה באמת לא משהו שחשבתי שאני אכתוב אבל זה משהו שחייבים להתייחס אליו כבר ראיתי יותר מדי פעמים אנשים שמסתכלים על הומואים מבוגרים יותר ופשוט...מקשרים כל מה שקשור אליהם לגועל יותר מדי פעמים לפני שאתם מסתכלים על מישהו מבוגר יותר וצועקים לו "אללה ויאז'ה" אל תשכחו ש... בלי הדור הקודם, היינו מתחבאים בביוב עדיין אז תנו להם כבוד

Innuendo30

New member
זה אחד הקטעים הכי פחות ברורים לי

מאיפה קיבינימט נובע הזלזול הזה בהומואים מבוגרים?? מאיפה?? יש פה משהו שאני מפספס?? יש לי כבוד אין קץ לדור הזה שהיה זקוק להרבה יותר אומץ מאיתנו להיאבק על זכויותיו כדי שגם לנו יהיה יותר טוב.

../images/Emo189.gif

אתה לגמרי צודק.. יותר מדי מזלזלים בהם ולא בצדק.. טחלס אם לא הם לא הייתה מודעות היום בכלל..

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif ומה דעתכם על הדעה שהומו שעובר את גיל 30

נחשב כמת וחייו נגמרו?

ככה זה בקהילה.

הומו בן 30 שאין לו בן זוג. הוא כמו מת. אין מה לעשות.. זה לא משהו שישתנה בקהילה הזאת. כל הקוקיצ'ות בגילאי 15- 17 רואות את זה ככה.

חס ושלום...

הומו הוא הומו גם בגיל 80.... וכולם שווים בין אם הם בני 18 או בין אם הם בני הגיל המבוגר יותר.. נקרא לזה ככה.

ההפך!

נראה לי שרק בגיל 30 מתחילים החיים האמיתיים, או כך לפחות אני מקווה!
. את קצת נסחפתם עם גיל 30, מילא 40, 50 שעל הגילאים האלה שמעתי את הסטיגמות שאמרתם...אבל 30? 30 זה עדיין מאד צעיר לפי דעתי. אם אתה לומד להכיר את עצמך ולהיות במקום שטוב לך, עם האנשים שאתה אוהב ואוהבים אותך, ולא מתרכז בזה שאתה הומו בן 30 ולבד (שאגב, לא חסרים בני 30 סטרייטים לבד...) אז אתה בהחלט יכול ליצור לך חיים יפים ומלאים ומאושרים ! כמו תמיד וכל דבר - הכל תלוי בנוי. חבר'ה, שזה לא אייאש אותכם, זה סתם שטויות!

ש נ י י צ

New member
את האמת..

שזה גם אצל לסביות מבוגרות שבאות למסיבות וזה וכלום פותחים עין כאילו מי הן חושבות שהן מה מסיבות בגיל שלהן וזה.. תזכרו גם אנחנו ניהיה כאלו בשלב מסוים.. וגם אנשים מבוגרים וזקנים יכולים למצוא אהבה :]

eliormagick

New member
בדיוק

ובנוגע למה שכתבו למעלה... זה פשוט עצוב שגבר בן 30 כבר קוברים אותו ומנדים אותו בקהילה כשבתכלס זה אחד הגילאים שבו עדיין מאוד צעירים... לפי מה שהיבנתי בחוץ לארץ גבר בן 30 מאוד מעורך ואין את ההפליה הזאת ואת הסטיגמה שהוא זקן או לא יודע מה... רק פה בארץ בגיל כל כך צעיר קוברים אנשים... כנראה רגילים לזה מדברים אחרים.

למעלה