רגע של נוסטלגיה

רגע של נוסטלגיה

זוכרים אותם

שכחתי את הסימן שאלה

ושכחתי לציין שאם התמונה לא משתנה לכם מול העיניים תפתחו אותה בחלון נפרד

Peace 0n Earth

New member
למזלי...

הטלויזיה לא היתה חלק מהילדות שלי.. היא די לא חשובה ומיותרת בעיני גם עכשיו
אבל בכל זאת אני מכיר את השם שלהם איכשהו.. זה הרובוטריקים האלו, לא..?

אכן הרובוטריקים

אני מסכים איתך על עניין הטלוויזיה - סתם לידע כללי, בחמש השנים האחרונות אני מקפיד לא לצפות בטלוויזיה יותר משעתיים בשבוע (ובשנה האחרונה זה אומר רק השעה של Dark Angel וזהו).... אגב, מומלץ לך לקרוא את זה - סיפורונצ'יק קצרצר אבל תאמין לי שאתה תאהב אותו

Peace 0n Earth

New member
אני יקרא..

כשאני יחזור מהמבחן בגרות..אם אני יחזור
וגם אני רואה בערך שעה, שעה וחצי בשבוע וזה המשחק של מכבי בכדורסל..

גיל14

New member
רובוטריקים...באמת?

את הסדרה לא ראיתי, אבל מהמשחקים של אחד החברים שלי (שירש אותם מאחיו הגדול)...הייתי מכיר כל אחד ואחד. זה המכוניות שהופכות לרובוטים, נכון?

Athaclena

New member
היא לא השתנתה גם כשפתחתי בחלון ../images/Emo10.gif

אבל זה הטייפ-קסט הרע, אני מזהה. הם חמודים כאלה (הטובים מין הסתם. הרעים היו רעים), והרבה פחות מפגרים מהפאואר-קניידעלס (חברה שלי עשתה גרסה כשרה לפסח, עם ציורים. לצערי הכל הלך לאיבוד
)

נצל"ש- עולם הדיסק

מישהו זוכר שהייתה פעם מן סדרת אנימציה או משהו כזה על עולם הדיסק? ובן, עכשיו יהיה משהו כזה(עדיין אין לי מושג מה זה) בערוץ יסבבה ביס. אז אם למישהו פה יש יס- מומלץ בטירוף! היום שלושת הפרקים האחרונים, החל מ-19:45.

Athaclena

New member
סדרת אנימציה של ספר

יש על הספר אחיות הגורל - wyrd sisters, ויש על soul music (שלא תורגם). ראיתי קצת מאחיות הגורל ולא כל כך אהבתי, אבל סול מיוזיק נשמע יותר מבטיח, ראיתי ציורים והם יותר נראים כמו שצריך. בכל מקרה שווה לראות רק בשביל מוות שמצויר יפה ומדובב על ידי כריסטופר לי בכבודו ובעצמו (זה מי שפראצ'ט רצה שיעשה את זה). למי שממש לא בעניינים, כריסטופר לי הוא זה ששיחק את סארומן בשר הטבעות, את דרקולה בדרקולה ועוד מיליון תפקידים במיליון סרטים. והוא קורא את שר הטבעות כל שנה מאז שזה יצא לראשונה.

Athaclena

New member
בטח יש שידור חוזר היום

מחר, עוד שבוע, עוד חודש ועוד שנה. וזה תמיד יהיה בזמנים ממש גרועים וכשבמיוחד תשארי ערה כדי לראות את זה ב-2 לפנות בוקר תמותי מעייפות ואז אח"כ כל פעם שתבדקי אם יש משהו מעניין ביסבבה תמיד יהיה את זה. סליחה, פורקת תסכולים

../images/Emo6.gif מבינה את המרמור אבל דוקא בערוץ

יסבבה השידורים מסתיימים ב-11 בערב... למרות שלא היה אכפת לי לצפות בתוכנית ב-2 בלילה
אם הם רוצים להתעלל בי שישימו את הסרט בשבת ב-0900 (שזה בשבילי כמו אמצע הלילה
)

למעלה