רגע של מחשבה....

  • פותח הנושא Ey@L
  • פורסם בתאריך

Ey@L

New member
רגע של מחשבה....



כמה עובדות לפני שאני יתחיל לדבר: שם הפורום הוא פורום תיכוניסטים, כלומר מי שלומד בתיכון, כלומר בין הכיתות י` עד י`ב (גילאי 15 עד 18)ולעיתים אפשר להוסיף את כיתה ט`. לא אחד, לא פעם, ובהודעת המנהל אם אני לא טועה רשום שזה פורום הנוער המצליח ביותר בארץ! אז חזרה להגדרת מושגים - מה זה נוער? נלך לפי הפירוש האנגלי teenager כלומר גילאי 13 עד 19. אני לא הולך להתווכח אם הפורום באמת הוא המצליח ביותר בתחום XXXX (שום תחום מוגדר, פשוט פורום מצליח) ובאמת אני מאמין בזה, אבל אני פה רוצה להגיד שאין מה להשוות אותו לפורומים אחרים של נוער. הרי אחד בגיל 13 אולי עוד אוסף מדבקות כדורגל כאשר פה בתור תיכוניסט זה ממש בדיחה בשבילנו. אבל בשביל אותו ילד בגיל 13 זה ה-דבר וה-נושא (אולי) בפורום. מבחינת כמות הודעות רציניות (!) וכמות משתתפים יש פורומים אחרים שבערך כמו פה, אבל אתם אומרים שפה זה הפורום הכי טוב מכיוון שכשאתם מסתכלים על הפורומים שם הדברים שמדברים שם נורא מטומטמים לעניכם, אבל לא לדעתם. דברים כמו אהבה, על מה שידברו בפורום נוער (בהנחה שהם קטנים יותר) לא יעניין אותכם בכלל כי זה יראה דפוק, אבל על אהבה בתיכונסיטים זה משהו אחר לגמרי. פורום נוער כולל תיכוניסטים אבל מבדיקה שלי זה יוצא שהרוב שם יותר קטנים. אז פשוט יש הפרשי גילאים של 2,3 שנים בין הפורומים ולכן אני לא רואה סיבה להשוות בין הפורומים. זהו פורום יחיד מסוגו ומצליח בזה!!! לדעתי לפחות אין טעם להשוות אותו לפורומים אחרים. הייתי חייב לרשום את זה, סורי, אייל נ.ב למי שלא הבין דיברתי בכלליות לגמרי, ואל תזכירו הסטוריה! (המבין יבין)
 
...



``בואי אני אספר לך משהו על יב``ניקים: הם כולם ילדים מגודלים וממומרים, כל אחד מהסיבות שלו, והם לא יותר בוגרים מילדים בכיתה ח`.`` -אור יוז, 2000. מה שאני מנסה להגיד שהפורום הזה, כמה שהוא בעקרונו לתיכוניסטים, זה מאוד שונה בבן אדם. ילד בכיתה ו יכול להיות יותר בוגר מילד בכיתה י. אתה חושב שהכל נובע מהחינוך? יש קשר לדעתך? עד העונג הבא, נעמה.
 

djgal

New member
בלי להיסחף



לא צריך הגזמות! וילד בכיתה ו לא יהיה יותר בוגר מילד בכתה י!!!
 

djgal

New member
בלי להיסחף



לא צריך הגזמות! וילד בכיתה ו לא יהיה יותר בוגר מילד בכתה י!!!
 

JUVENTINI

New member
מסכים



הפורומים פה ממש מעניינים .. :) אותי לפחות .. (כדורסל, תיכוניסטים, ספרות ושירה, ועוד כמה .. ) אבל יש כמה פורומים מיותרים ממש
 
פורום נוער פורום נוער פורום נוער

פורום נוער פורום נוער פורום נוער

פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער אני ניהלתי פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער ואני לא זוכר שאי פעם אמרתי את זה כאן פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער פורום נוער הודעה זו, כמו גם ההודעה הראשית מכילה מסרים תת הכרתיים. סתם, אייל, טייק איט איזי ;-)
 
למעלה